- 8 Ocak 2015
- 6.083
- 19.094
- 448
bizim salonda ikeanin koca cadiri,ikea masalari ,3 sandalye ,bir buyuk tren seti,bir buyuk hotwheels seti ve pony evi oluyor .evin sefilleri olan biz buyukler kenardan kenardan yasiyoruz biri gelse rezaletEv deli evi gibi.
Çadır kurdurdu bana ama cingene çadırı
Oglan yeni uyandi az daha uyusaydın evladin aksama bişe kalmadıydı dedim.
Sulukofte, makarna, menem yaptim.
Kim ne istiyosa onu yesin
Kargolarim taksit taksit geliyo bugun teslim edilecek urunlerim 2 seferde geliyo expresin kuryesine valla sizede zahmet oluyo yollayın asansörle ben alırım dedim cikmayin bi daha hava zaten yaniyo adam kıpkırmızı olmus.
Soda falan bisiler veriyorum ne ikram edim size diye soruyorum.
Allah yardımcısı olsun dışarıda calisanların.
Esime diyorum disarisi cok sicak mi ne bilim 4 e kadar ofiste klimadayim
4den sonra arabada klimadayım bilmiyorum havayı diyo
Aksam fabrikalara geliyo denetime 6 gibi o ara bi havayi analiz edebilirse ediyo 10dk
Dun sahile götürtdük adamı ama sırf bizim icin çıkıyor valla
Ona kalsa balkonda otursun karpuz soguk icecek esiyoda balkon
Kızına kiyamıyor
Bende sevmem otele tıkılıp kalmayı ama cocuklar seviyo diye gidiliyordu. Simdi heryer ateş pahasi gidemiyoruz artik. 2 -3 gün kalacağımız her yıl uğradığımız kiralik ev var disardan da yiyoruz daha ucuza geliyor. Gezemiyoruzda artık benzin uctu.Ben de gezerek seviyorum. Otel tatili de başka oluyor ama sürekli yapınca biraz sıkıldım galiba. Arada otel arada gezmeli ikisi de olur.
Gezelim deyince de benim kocişin lafı sana hava hoş izleyip geziyorsun. Direksiyonun başına geç o zamam biraz da ben keyif yapınca görürsünaraba kullanmam konusunda laf etmese de olmazdı
Söylüyor söylüyor sonra gezince hoşuna da gidiyor ama tabi o konuda haklı arabayı o kullandığı için yorulan o oluyor
Benim klima arkamda az kenara kayınca alev vuruyo yuzume öyle bi sıcakEv deli evi gibi.
Çadır kurdurdu bana ama cingene çadırı
Oglan yeni uyandi az daha uyusaydın evladin aksama bişe kalmadıydı dedim.
Sulukofte, makarna, menem yaptim.
Kim ne istiyosa onu yesin
Kargolarim taksit taksit geliyo bugun teslim edilecek urunlerim 2 seferde geliyo expresin kuryesine valla sizede zahmet oluyo yollayın asansörle ben alırım dedim cikmayin bi daha hava zaten yaniyo adam kıpkırmızı olmus.
Soda falan bisiler veriyorum ne ikram edim size diye soruyorum.
Allah yardımcısı olsun dışarıda calisanların.
Esime diyorum disarisi cok sicak mi ne bilim 4 e kadar ofiste klimadayim
4den sonra arabada klimadayım bilmiyorum havayı diyo
Aksam fabrikalara geliyo denetime 6 gibi o ara bi havayi analiz edebilirse ediyo 10dk
Dun sahile götürtdük adamı ama sırf bizim icin çıkıyor valla
Ona kalsa balkonda otursun karpuz soguk icecek esiyoda balkon
Kızına kiyamıyor
Hayırlı haberlerle gel ıns kusumm32 yasinda is cikisi kutuphaneye gidip ders calisiyorum sirt cantamladua edin kizlar plsss eylulde tekrar sinava girip olursa bolum degistircem olmazsa devam
Aynenn barbie karavanı vardı attım balkona,resmen yer acıldı evde 1 kisilikbizim salonda ikeanin koca cadiri,ikea masalari ,3 sandalye ,bir buyuk tren seti,bir buyuk hotwheels seti ve pony evi oluyor .evin sefilleri olan biz buyukler kenardan kenardan yasiyoruz biri gelse rezalet
hayirlisi olsun insallah lellim insallah cok guzel yerler nasip olurKizlar oglum ilk 57bine girdi. 450puanı
Tabi yazilim müh. Ist. Istedigimiz yerler malesef zor.
Kocaeli sakarya ya da bazi ozellerde tam bursla girebiliyor baktigimiz.
Bakalım endstru muĥ. Elektrik elektronik muh. Vs daha rahat yerlesiyor.
Bende istedigin bölümü oku diyorum.
Bi kafası karıştı cocuğun.
Tekrar hazırlanmak istemiyor anladığım kadariyla
Ama 57binle ist. Yazılım müh. Zor
Puanı güzel ama bölümün cıtası cok yüksek
Zaten bekledigimiz birseydi yazılım diyince herkes zor falan diyordu.
Olsun sakarya kocaelide olsa istedigin bölümü oku diyorum
Bakalım bi sakin kafayla dusunucez
Hayırlı olsun puanı çok iyi bence farklı ile gitsin çocuk çok emek verdi ya yurtta yada ev tutarsınız birdaha hazırrlanmak inanki zorKizlar oglum ilk 57bine girdi. 450puanı
Karar onun canım esimede soylendim hatta karisma dedim.Hayırlı olsun puanı çok iyi bence farklı ile gitsin çocuk çok emek verdi ya yurtta yada ev tutarsınız birdaha hazırrlanmak inanki zor
buraya gelsin lelli buranin hocalarini cok ovuyorlar bisi olursa aksam falan gider bakarim benKarar onun canım esimede soylendim hatta karisma dedim.
Endustri muh. Ilgimi cekiyor falan diyorm
Neyi istiyorsa
Yaa canımmmburaya gelsin lelli buranin hocalarini cok ovuyorlar bisi olursa aksam falan gider bakarim ben
burada cok guzel apart evler var biz viaporta 1 saat 15 dakikada variyoruz hemen . bir iki hocasiyla tanismistim ben muhendisligin projede genel olarak donanimli ,imkanlari cok olan bir yer insallah istedigi gibi olurYaa canımmmAllah razi olsun
Bizde suan sakarya kocaeli diyoruz.
Servisle gidersin bir sure sonra yurt ev bakariz diyoruz.
Kötu bir bölüm olsa uzak istemem ama istedigi bölüm
Evde kalır benim ki yalniz istiyor zaten bizde gider geliriz.burada cok guzel apart evler var biz viaporta 1 saat 15 dakikada variyoruz hemen . bir iki hocasiyla tanismistim ben muhendisligin projede genel olarak donanimli ,imkanlari cok olan bir yer insallah istedigi gibi olur
Tebrik ediyorum oğlunu canım, maşallah ona. En mutlu olacağı yer olsun. İstwdiği bir bölüm var madem bence istanbul olmasa da olur istediği bölüme gitsin. Aman başka bölüm olsun ama istanbulda şu üniversitede okusun demeyin bence. İstediği bölümü okuması çok değerli.Kizlar oglum ilk 57bine girdi. 450puanı
Cok teskkürlerTebrik ediyorum oğlunu canım, maşallah ona. En mutlu olacağı yer olsun. İstwdiği bir bölüm var madem bence istanbul olmasa da olur istediği bölüme gitsin. Aman başka bölüm olsun ama istanbulda şu üniversitede okusun demeyin bence. İstediği bölümü okuması çok değerli.
Bilgisayar programcılığında da çok güzel para var müh olabilirKarar onun canım esimede soylendim hatta karisma dedim.
Endustri muh. Ilgimi cekiyor falan diyorm
Neyi istiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?