Sağol canımWawwwww
Hayırlı ugurlu olsunnnn
Bir yastıkta kocayın ınss cnm
Sağol canim öyle gelişti ortak arkadaslar vesilesi ileHayırlı olsun kız ne ara gelde anlat merak ettim çok iyi etmişsin sen çoktan hak ettin bunu canum
Adamı kullanacaklardisa akıllı benimki olsa kardeşi tamam dese hemen tamam
Ama ben eskisi gibi müdahale ediyorum kullanılmak istemiyorum valla millet
Bir lirasına kıyamıyor biz açıyoruz lelli
Kurban keserken ortakları gördüm
Adamlar bir cimri abim gitti akmek birşeyler aldı geldi abim kurban kesmedi bu arada
Ama yediler içtiler gittiler ya çıkarına bebelere bari harclık verin adamın elinde yok bari
Kurban kestiğimiz kişiden birinde söyledim valla adam kurban bile kesmedi alışveriş yaptı geldi dedim
Çıkarmıa 20 tl veriyo gerek yok dedim
Bir yığın insanla geliyor
Kavurma yapcaz
Yok yok diyo biri gerek yok yapmayalım be hallere gelmişiz be
Sağol canım Amin inşallahCanimmmmmm cok ama cok mutlu ol ayy cok sevindim ama bennn
Gecmis olsun canımSelam. Kizlar
Dun hastanedeydim endoskopi kolonoskopi yapildi patoloji sonucu 15 gün sonraymis ilacı ona göre verecekmiş kalın bagirsagimda iltihap varmis falan
3 gün sıvı beslendim su meyve suyu tanesiz çorba
Yemin ederim çorba ve meyve suyundan tiksindim ya tövbeler olsun bir karın ağrısı sürekli tuvalet beklemekten öldüm. 3. Gün sonu ölüm gibi bisey oldu ama kimse ölmedi
Dun hastaneye vardık şeker tansiyon yerlerde
Hemen bir serum taktılar iğne yaptilar artık biraz kendime geldim. Suratımı gören ölmüşsün de geri dirilmısşin diyolla gözlerim cokuk3 gunde 4.5 kilo vermişim tek iyi yanı
Demem o ki çok zor bir olay aman kendinize tikkat edin
Kız esiyorsa giderim bakAdrasan burası.Fahri Antalyalıyım ama Manavgatı hic sevmem bak.
Adrasanda gece hırkayla oturuyosn oyle bi esiyor
Ayy Side'ye gitmistim bendeAklıma geldi orası, arkadaş gitmişti anlattı ama nu kadarını ummuyordum
Çeşme , Bodrum, Kuşadası, Didim iyidir bacım Antalya bizlik değilHiç böyle sahne görmedim Antalyada neresi bu kız baby.
Bizim Antalyada gittiğimiz oteller ;
Rixos laradaki
Cristal admiral manavgat tarafı
Selectum family side
Genelde ege tarafında takıldık.
Tesekkur ederim canimGecmis olsun canım
Aaaa cok gecmis olsun kuzuSelam. Kizlar
Dun hastanedeydim endoskopi kolonoskopi yapildi patoloji sonucu 15 gün sonraymis ilacı ona göre verecekmiş kalın bagirsagimda iltihap varmis falan
3 gün sıvı beslendim su meyve suyu tanesiz çorba
Yemin ederim çorba ve meyve suyundan tiksindim ya tövbeler olsun bir karın ağrısı sürekli tuvalet beklemekten öldüm. 3. Gün sonu ölüm gibi bisey oldu ama kimse ölmedi
Dun hastaneye vardık şeker tansiyon yerlerde
Hemen bir serum taktılar iğne yaptilar artık biraz kendime geldim. Suratımı gören ölmüşsün de geri dirilmısşin diyolla gözlerim cokuk3 gunde 4.5 kilo vermişim tek iyi yanı
Demem o ki çok zor bir olay aman kendinize tikkat edin
Geline cokeriz kızSuyuna hic lafim yok hava sicak su sicak girmemistim bile.
Benim lafım havasina
Rabbim benden uzak etsin Antalyayı yanima yöreme komasın
Dedi ve ant. Gelin aldi
Aaaa cok gecmis olsun kuzuUmarım temiz cıkar sonuclar
Cennetmeyvesii cok gecmis olsun benim annemde her yil oluyor elma suyundan tiksinmistik o donem .insallah sonucu guzel cikar bir daha gerekmez
Cok tesekkur ederim kizlar insallah sonuçlar temiz çıkar. Bu hafta raporluyum dinleniyorumThewitcher gecmiş olsun iyi misin yardımcı olacağımız birşeyler varsa yapalım bacım
Ben galiba daha otel tatili yapmam.İyi geceler kızlar.
Çok uykum var, tabi erken uyanınca böyle oluyor. Tatil yorulmakmı dinlenmekmi
Neyse bugün kızın okulu e devlette çıkmış. Gruptan yazdılar öyle baktım. Tabi malum yaş dolayısıyla ilkokul çıktı. Gidince ilk işim onun için dilekçe vermek.
Sınıftakilerin çıkan okullar komedi. Ne alakaysa okulun karşısındakine o okul çıkmıyor bizim sitedeki arkadaşa o okul çıkıyorneyse sevindim. Elayla aynı sınıf olsun istiyordu aynı bloktayız.
Okula yakın olan veli kızıyla bugün gitmiş okulla konuşmaya öğretmeni sormuş en çok hangi arkadaşını özledik, o da Elayı çok özledim demiş. Diğer velinin kızı da Elayı çok özlüyorum diyormuş. Sınıfça seviliyor.
27 temmuzda okula giderim kayıt için.
Bugün klasik işte deniz öğle saati mola dinlenme. Havuz istedi Ela. Allahım evinde havuzmu yok sanki. Neyse akşam üstü bir yarım saat soktuk.
Hamama da bayılıyor ama buz gibi su dök diyor. Allahım bir de jakuzli istiyırmuş hamamu
Yemek yeyince eski datçaya gittik gezdik. Çok güzel hoş ortam..bal badem dondurmasından yedik. Gerçekten hakiki keçi sütü kullanılmış. Tadından anladık.tadına da bayıldık.
Tam akşam keyiflik yer bir tarafta canlı hoş müzik bir tarafta rakılar ooohhh. Tabi ben ilaçtan dolayı içki içmiyorum. Eşim dedi başka zaman pansiyon tipi yerde kalırız. Gündüz koylara gider akşam yemek yeriz. Gelsin rakılareee çocuklu asıl olursa artık
Ela sürekli datçaya gideceğiz yerine akçaya gideceğiz diyordu. Bugün soruyorum datçayımı beğendin akçayımı. Akçayı beğenmiş. :) oraya taşınalım diyor.
Otele döndük Ela yolda uyudu. Uyandırdım. Otelde de canlı müzik vardı. Ela hemen uyudu. Balkondan dinledik.
Ben de gezerek seviyorum. Otel tatili de başka oluyor ama sürekli yapınca biraz sıkıldım galiba. Arada otel arada gezmeli ikisi de olur.Ben galiba daha otel tatili yapmam.
Kızı alıştırdım gezmeye azcık zor olsada keyifli daha fazla yer görmek.
Balikesir ve eskisehir var ileriki rotamda
Yakın civarda görmedigim oralar kaldi bi
Belki sonbaharda 1 gece konaklamalı olabilir.
Seninki fazla keyfine konforuna düşkün oldu diyeydin.Ben de gezerek seviyorum. Otel tatili de başka oluyor ama sürekli yapınca biraz sıkıldım galiba. Arada otel arada gezmeli ikisi de olur.
Gezelim deyince de benim kocişin lafı sana hava hoş izleyip geziyorsun. Direksiyonun başına geç o zamam biraz da ben keyif yapınca görürsünaraba kullanmam konusunda laf etmese de olmazdı
Söylüyor söylüyor sonra gezince hoşuna da gidiyor ama tabi o konuda haklı arabayı o kullandığı için yorulan o oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?