- 21 Ağustos 2015
- 32.091
- 97.397
- 598
- 38
Otobüste yer vermiyorlar,o bir birey diyortr_lelli ben parkta da surekli kavga ediyorum anacim tutun cocugunuzu ozur dileyene kadar .yeni nesil ebeveynlik cocugun ozgurlugu derken gelsin tepemize ciksin diyorum .hayir simartcaksan evde kendin simart ben senin simarik cocugunu niye cekeyim
Ahh ahh tam da içimdekini anlattın. Ben de kaza geçirmiştim,benimki ilkokuldayken oldu. Araba vurmuştu bana. Hastanede buldum kendimi O bile içimde korku olurmuş. Bu yaşıma geldim.Çok önceden bir kaza geçirmiştik onun etkisi var bende hala tır vurmuştu arabamıza park halinde biz içindeyken o yüzden bende heycanlanıyorum korkuyla beraber ama onun üzerine gitmek zorundayım çünkü normal hayatımı çok etkiliyo bu durum annemlere gidicem eşimin işten gelmesini bekliyorum cocuk kusuyo misal doktora gidilmesi lazım olmuyo eşimi bekliyorum vs vskendime kızmaktansa aman sür gitsin dedim sende ehliyetini aktif kullanmaya başla canım çok önemli biz kadınlar için bu tür şeyler erkeğe sürekli bağlı kalmak zor geliyo bana
Iyi tatiller canimGünaydın kızlar,
Tatile hazırlandık. Çıkma saatini bekliyorduk, bir baktım regl olmuşum. Eskiden gününü biliyordum erteleme geciktirici ilacı içtiğim oluyordu. Ama artık gününü hiç bilmiyorum. Normalde olmaz tam tatile çıkacağım gün olacağı tuttubeklemiyordum. Çünkü geçen ay 3 ayda bir oldu. Saatimiz gelince çıktık carefoura uğradım tampon aldım. Bir de kıza seyahat şampuanı aldım. Çıktık yola. İdo saatine var diye eşimin işyerinin oradan dürüm yaptırdı. Ela dürüm yemez kanat istedi. Ona da kanat aldı. İdo da vapur beklerken arabada yedik. Yola çıktık. Muz vs yedi. İlk soru ne kadar var gitmemize :)
Neyseki çok geçmeden uyudu. Sabaha kadar da uyanmadı. Mola verdik arada. Bir yerden eşim Elaya uyku yastığı alacaktı. İnternette 100 tl daha ucuz dedim. Kızı mutlu olsunmuş aldı ona sürpriz olsun sevinsin diye. Bayağıdır Ela istiyordu.
Sabah uyandı Ela. Yollar çok ürkütücüydü.
Pazar günü geldik otele. Çok sıcaktı hava. Zaten ablam söylemişti. Dikkat edin fena sıcak diye.
Bayağı su içtim. Birara uyku bastırdı. Yolda mola verip uyuduk ama deli gibi uykum vardı. Bayılacaktım birara. Tabi otele erken geldiğimiz için bekledik. O ara uyku deliliği yaşadım. Eşim oda iyi odalardan olsun vs demişti.tabi bekledik o sebeple. Odaya geçince çok da beğendik. Elaya ayrı yatak da yapmışlar.
Sonra duş alıp denize koştuk. Balıkları izledik. Ohh miss..çok temiz denizi var.
Ay seni heycanlandıran yeri merak ettimSelamm
Son domatesleride sabah yaptım ve bittim.
Üzerlik otum geldi bi de tütsü yaptım eve eneerrrcciiii️
Ayy termalleride giydim ter attım insallah 300-500gr falan vermisimdir çok amin.
Dünden yemeğim olmasının haklı gururuyla bugün kendimi salıyorum.
Sadece ev süpürcem
Haftasonu teyzeme gidicem ben koye gitmeden ameliyat oldu küçük bir operasyon ama bacagiyla alakalı dışarı falan cikamiyor bir süre değnek falan idare etmesi lazim.
Yemegimi yapabiliyorum dedi.
Ama evini bi süpürür silerim.
Dolaplarini kapılarını falan bi elden geçiririm
1 gece kalırım.
Evide bahceli kızada iyi olur.
Sonraki hafta bende valiz hazırlarım.
Daykomm bekliyor köydegel kızım para yiyelim az diyor ayy en sevdiğim
2019dan beri gitmedim burnumda tütüyor.
Inince toprağını falan öpmem lazim çok ozledim.
Giderkende gezi planları yaptım konaklama yeri buldum 2 gece konaklayarak gidicez.
Bayadır görmek istedigim bir yer var
Kızla nasıl olcak bilmiyorum ama kendimi zorlicam orayı gezmek için cok heycan annem cok heycan.
O sebeple 2 gece konaklama olarak planladım detaylı gezmek istiyorum.
1 hafta kalıp donucez sonra yazı kapatıyorum gelsin sonbahar🌧🌪 ️
Sağol canım, ben de Antalya'ya temmuz ayında gitmeyi sevmiyorum. Ondan geçen yıl eşime ağustos sonuna alalım tatili demiştim. Tam da isabetli olmuştu.Iyi tatiller canim
Ant. Tatile gittigimizde ant. Haritadan sildim O ne sıcak öyle yaw.
Bir daha asla gitmem büyük konusuyorum.
Bir de gunduz kimse denize havuza girmiyordu sıcak diye sabah ve aksam gidiyorlardı
Ee ne anladim o tatilden.
Kusadasi, bodrum benim favlar.
Hafif bir esintisi hep olur.
Hava bunaltmaz
Bende oralardan sonrasi yok
Tatil anlayışım oralara kadar
İyi tatillerrrGünaydın kızlar,
Tatile hazırlandık. Çıkma saatini bekliyorduk, bir baktım regl olmuşum. Eskiden gününü biliyordum erteleme geciktirici ilacı içtiğim oluyordu. Ama artık gününü hiç bilmiyorum. Normalde olmaz tam tatile çıkacağım gün olacağı tuttubeklemiyordum. Çünkü geçen ay 3 ayda bir oldu. Saatimiz gelince çıktık carefoura uğradım tampon aldım. Bir de kıza seyahat şampuanı aldım. Çıktık yola. İdo saatine var diye eşimin işyerinin oradan dürüm yaptırdı. Ela dürüm yemez kanat istedi. Ona da kanat aldı. İdo da vapur beklerken arabada yedik. Yola çıktık. Muz vs yedi. İlk soru ne kadar var gitmemize :)
Neyseki çok geçmeden uyudu. Sabaha kadar da uyanmadı. Mola verdik arada. Bir yerden eşim Elaya uyku yastığı alacaktı. İnternette 100 tl daha ucuz dedim. Kızı mutlu olsunmuş aldı ona sürpriz olsun sevinsin diye. Bayağıdır Ela istiyordu.
Sabah uyandı Ela. Yollar çok ürkütücüydü.
Pazar günü geldik otele. Çok sıcaktı hava. Zaten ablam söylemişti. Dikkat edin fena sıcak diye.
Bayağı su içtim. Birara uyku bastırdı. Yolda mola verip uyuduk ama deli gibi uykum vardı. Bayılacaktım birara. Tabi otele erken geldiğimiz için bekledik. O ara uyku deliliği yaşadım. Eşim oda iyi odalardan olsun vs demişti.tabi bekledik o sebeple. Odaya geçince çok da beğendik. Elaya ayrı yatak da yapmışlar.
Sonra duş alıp denize koştuk. Balıkları izledik. Ohh miss..çok temiz denizi var.
Acılın fahri Antalyalı geldiSağol canım, ben de Antalya'ya temmuz ayında gitmeyi sevmiyorum. Ondan geçen yıl eşime ağustos sonuna alalım tatili demiştim. Tam da isabetli olmuştu.
Burası da bodrum gibi esintisi var özellikle saat 15:00 sonrası.. ama deli gibi dalgası yok bu daha iyi.zaten bodrumla burası çok yakın. Bodrum'un sadece suyu buz gibiydi ama denizi muhteşem cam gibi. Burası da çok temiz.şnorkel maske ile denizin içini izlemeye bayılıyoruz. Antalyanın o konuda da deniz bulanık.
Hiç böyle sahne görmedim Antalyada neresi bu kız baby.Acılın fahri Antalyalı geldiAntalyama laf yok simdi bu suyun neresi bulanık lüften
Kesin adrasandırHiç böyle sahne görmedim Antalyada neresi bu kız baby.
Bizim Antalyada gittiğimiz oteller ;
Rixos laradaki
Cristal admiral manavgat tarafı
Selectum family side
Genelde ege tarafında takıldık.
Adrasan burası.Fahri Antalyalıyım ama Manavgatı hic sevmem bak.Hiç böyle sahne görmedim Antalyada neresi bu kız baby.
Bizim Antalyada gittiğimiz oteller ;
Rixos laradaki
Cristal admiral manavgat tarafı
Selectum family side
Genelde ege tarafında takıldık.
Adrasan+ sulu adaKesin adrasandır
Aklıma geldi orası, arkadaş gitmişti anlattı ama nu kadarını ummuyordumKesin adrasandır
Suyuna hic lafim yok hava sicak su sicak girmemistim bile.Acılın fahri Antalyalı geldiAntalyama laf yok simdi bu suyun neresi bulanık lüften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?