Yaaa cok tatlısınız
Bir ömür boyu mutlu ol
Senin bir cok olayina az cok tanık olduk burda araba aldin ev aldın iste yukseldin
Hep dualara sarıldın sıgındın
Rabbim her zaman kapılar acandır
Cok mutlu ol cok kocaman sarıldımm
M MinikPandaa çok teşekkür ederimHerkese merhabalar, konunuzu takip ediyorum, pek yazmasam da...
beren_naz aynı zamanlarda boşanmıştık diye hatırlıyorum, benim de çok kısa sürmüştü evliliğim, tekrar evlendiğini görünce tebrik etmek istedim. Mutluluklar dilerim.
tr_lelli oğlunuzu tebrik ederim, her şey gönlünce olsun. Nacizane bir öğretmen olarak benim tavsiyem de önümüzdeki seneye bırakmaması. Çünkü seneye 4+4+4 sisteminin ilk mezunları sınava girecekler ve yaş olarak 5-6-7 .. hepsi ilkokula başlamıştı çok kalabalıktı ilkokullarda gruplar. Yani seneye kalabalık bir yeni mezun grubu girecek sınava, bu da sıralamaların gerilemesine neden olabilir. Hayırlısı olsun inş. bu sene.
Hepinize bol bereketli, sağlıklı günler dilerim.
İnşallah canımYakında bebek haberinde alırız inşteyze oluyorsunuz diye
İnşallah canımYakında bebek haberinde alırız inşteyze oluyorsunuz diye
Bizde sabah markete çıktık kahvaltı öncesi bir iki bisey alalım sonra büyük alışverişe çıkarız dedikSelammm genşlerr
Dun sabah dedik ki nicün kahvaltımızı derede yapmayalım tabiki yapalım
Hemen pılımızı pırtımızı topladik çöktük
5 e kadarda oturduk
Kız okadar eglendiki kendine arkadasta buldu
Yine kız uykudan cildirmak uzereydiki kalkmak zorunda kaldık
Bir dahada arabasını goturcem ya da hamak
Arabadan uzak yerlerde malesef uyku yuzunden erken kalkmak durumunda kalıyoruz.
Arabaya oturdugu an uyudu su yordu.
Donuste migros yaptik.
Bisiler aldim bir cogunu bulamadik 1000telacık baydık.
Sabahda sucuk, salam, su tayfasina 300tl baydım.
Esime dedim farkindaysan hep benim kartdan gidiyor limitim düşsün diye komplo kuruyosun ne alaka kartim arabadaydi falan diyo
Yemezler aslanımm dedim asdffggh geç bunları.
Benim kartim benim kartimdir senin kart yine benim kartimdır nokta.
Alacaklarima komplodur eyy 85milyon duy sesimi esra erola cikicam sezondan dönsün hele.
Bugun klimanın altından wc bile son anda gidiyorum o derece klima bagimlisiyim
Cars. 43° olacakmış yeminle güneşte görev aşkıyla yanıp tutusuyor.
Ne yok yemek?
Valla mutfaga kadar klima pek islemiyor orası suan hic ilgi alanım degil ekmek yoksa pasta yesinler.
Ne yerlerse yesinler
2 kilo visne almis annem 1 tencere kaynattim kiz seviyor
Gerisini yikadim yallah buzluğa
Annem domates bulamamis.
Sabah kapiya vuruyor pazara gidip gelmis annemse acmayin kapıyı dedim erbaslara
Hele domates varsa elinde yoğuzz diyin dedim.
Kadin beni nerde görse elime domates tutusturacak nerdeyse
Bulamamis ucuz, olsun yarin marketleri gezerim diyo
Annemdeki görev aşkıda güneşle yarışır
Yaaa cok tatlisiniz amaİnşallah canım
Bizde sabah markete çıktık kahvaltı öncesi bir iki bisey alalım sonra büyük alışverişe çıkarız dedik
Bizim bankanın karttan geç 500 tl ustune 40 puan veriyor dedim.Kampanyaya katilmamis. İyi dedi senin karttan geç o halde dedi 40 puan kazanalim.İnsan ne çekiyorsa dilinden çekiyor 40 puan için 600 TL ödedim adam ödeyecekti sus ödesin işte
Diğer markete geçtik 500 de orda harcadık ona karismadim
Uyuyor kalksın bi markete daha gideceğiz bekar eviydi baya bisey almam lazım
5 kilo yağ alalım dedim ne 5 kilosu diyor 1 yıl gider o diyor. Ne 1 yılı ya dedim 1 ay olmadan biter o artık bu evde yemek yapılacak dedim. Adam bekarlık günlerinden çıkamadı henüz
Yaaa cok tatlisiniz ama
Geldik bugün eve yandık yine.Selammm genşlerr
Dun sabah dedik ki nicün kahvaltımızı derede yapmayalım tabiki yapalım
Hemen pılımızı pırtımızı topladik çöktük
5 e kadarda oturduk
Kız okadar eglendiki kendine arkadasta buldu
Yine kız uykudan cildirmak uzereydiki kalkmak zorunda kaldık
Bir dahada arabasını goturcem ya da hamak
Arabadan uzak yerlerde malesef uyku yuzunden erken kalkmak durumunda kalıyoruz.
Arabaya oturdugu an uyudu su yordu.
Donuste migros yaptik.
Bisiler aldim bir cogunu bulamadik 1000telacık baydık.
Sabahda sucuk, salam, su tayfasina 300tl baydım.
Esime dedim farkindaysan hep benim kartdan gidiyor limitim düşsün diye komplo kuruyosun ne alaka kartim arabadaydi falan diyo
Yemezler aslanımm dedim asdffggh geç bunları.
Benim kartim benim kartimdir senin kart yine benim kartimdır nokta.
Alacaklarima komplodur eyy 85milyon duy sesimi esra erola cikicam sezondan dönsün hele.
Bugun klimanın altından wc bile son anda gidiyorum o derece klima bagimlisiyim
Cars. 43° olacakmış yeminle güneşte görev aşkıyla yanıp tutusuyor.
Ne yok yemek?
Valla mutfaga kadar klima pek islemiyor orası suan hic ilgi alanım degil ekmek yoksa pasta yesinler.
Ne yerlerse yesinler
2 kilo visne almis annem 1 tencere kaynattim kiz seviyor
Gerisini yikadim yallah buzluğa
Annem domates bulamamis.
Sabah kapiya vuruyor pazara gidip gelmis annemse acmayin kapıyı dedim erbaslara
Hele domates varsa elinde yoğuzz diyin dedim.
Kadin beni nerde görse elime domates tutusturacak nerdeyse
Bulamamis ucuz, olsun yarin marketleri gezerim diyo
Annemdeki görev aşkıda güneşle yarışır
Sana öğretemedim mi beren nazcuumm kocanın 3 tabağı varsa 2 sini kıracaksınİnşallah canım
Bizde sabah markete çıktık kahvaltı öncesi bir iki bisey alalım sonra büyük alışverişe çıkarız dedik
Bizim bankanın karttan geç 500 tl ustune 40 puan veriyor dedim.Kampanyaya katilmamis. İyi dedi senin karttan geç o halde dedi 40 puan kazanalim.İnsan ne çekiyorsa dilinden çekiyor 40 puan için 600 TL ödedim adam ödeyecekti sus ödesin işte
Diğer markete geçtik 500 de orda harcadık ona karismadim
Uyuyor kalksın bi markete daha gideceğiz bekar eviydi baya bisey almam lazım
5 kilo yağ alalım dedim ne 5 kilosu diyor 1 yıl gider o diyor. Ne 1 yılı ya dedim 1 ay olmadan biter o artık bu evde yemek yapılacak dedim. Adam bekarlık günlerinden çıkamadı henüz
Berennaz hiçbir zaman param var değil yok kocacım param diyeceksinnnSana öğretemedim mi beren nazcuumm kocanın 3 tabağı varsa 2 sini kıracaksınşimsi diyene bak diyeceksin.
lelli yillardir buradayiz sen her menunu yazdiginda ben sasiriyorum bizim evde de dumduk taze fasulye pilav vardi onu da ben yapmadim zatenPilav yaptim
Kiz makarna istedi azda makarna yaptim
Yayla corbasi yaptim
Tavuk sosladim aksam kizarticam
Kız elmalı kurabiye soruyordu birazda elmali kurabiye yaparim erbaslarda yer
Evi supurup kendimi dusa aticam
Kizda uyursa o ara tadından yenmez valla
Bu ara okadar yogunki gunler
Haftasonu anneannemin eve gecerim diyordum 2-3 günlük
Ne mümkün cumartesi tercihlerle ilgili gorusucez bir ogretmenle
Ordan Sakaryadaki kampusle gorusmek istiyoruz.
Tercihleri halledip sonuclar gelmeden koye gidip gelicem.
Oglani ehliyete yazdircaz
Hep bi kosturmaca
Ben adam olmam canımSana öğretemedim mi beren nazcuumm kocanın 3 tabağı varsa 2 sini kıracaksınşimsi diyene bak diyeceksin.
Bugün markete gittim 600 tl gittiBerennaz hiçbir zaman param var değil yok kocacım param diyeceksinnn
Yaaalelli yillardir buradayiz sen her menunu yazdiginda ben sasiriyorum bizim evde de dumduk taze fasulye pilav vardi onu da ben yapmadim zaten
Bu tamamen cocugun iradesiyle alakali.Yeğenim son zamanlarda aşırı tablet bağımlısı olmuş. Geçen farketmiştim ama emin değildim.Tabi malumm bu defa Ela da izliyor. Puuuf hiç hoşlanmadığım şey ama ne yapim bilemedim. Zaten Ela da çok istşyor sürekli tv tabletizlesin.
Kardeşimin işten çıkması sanki iyi olmamış. Eskiden işten gelir kızla oyun oynardı. Şimdi bayağı salmış.sürekli telefona adapte. Tabi yeğenime de sınır koymuyor. Erken uyandılar ve havuzda yoruldular. Uyku gözlerinden akıyor. Diyorum haydi uykuya. Kardeşim de dedi uykusu kaçtı. Ee dedim kaçmış olabilir ama oyun oynasınlar sürekli tablet tablett...
Evde durmak hakikaten yaramamış.
Para konusunu zaten kafasına takıyor. Para konusunda eşiyle zıtlar.
Yani bu ara konuşacağım, kendini iyice salmışsın topla diye.
Ayy ne bileyim çokmu takılıyorum kızlar. Büyüdükçe tablet hayattan kopukluk oluyor çocuklar da. Doğrumu düşünüyorum.
Biraz bu konuya takıldım diye eşim de oradan aman sen de ne büyüttün diyor.umarım kardeşim alınmamıştır söylediğime.
Çalışan kadın dönemi her anlamda daha iyiydi bence. İnşallah biran önce iş bulur çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?