- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Teşekkür ederim canım,Gule gule kullan canim dogum günün kutlu olsun
Ben çalışmadığım halde, doğum günü telaşı gözümde büyüyorGünaydınlar
Dogumgunu telasımız var
20 kisilik pasta yaptırcaz,tatlı tuzlu kurabiye alcaz.
Valla ben calısan anneyim oyle kısırlar sarmalar yapamam.
Cocuklara hıkaye kıtabı alrım dedim hediye.
Is cokkk
Çocuksuz olsam da sinir olmazdım da, benim eşim kesin sinir olurduarkadas da buldular valla kocamla gitceksem +18 otele giderim burasi kres gibi .cocuksuz olsam sinir olurdum ben insallah eylulde basbasa 2 gun tatil istiyorum ama para suyunu cekti
İyi markalarda öyledir belki ben hoover aldım ucuz yolluYaaa
Ben k.mak. sorarken kimseden öyle bir sikayet duymamistim yazmamislardı.
Acaba bazı markalar ya da makineler mi cekme yapıyor?
Sağlıklı güzel ömrü olsunBu grubu yıllardır takip ederim. Herkesinde hayatına hakimim. Zor zamanlar geçirdim bebek açısından. Bu mesajı yazmayı çok istedim. Lelli ve babynin alyakuşları vardı. Zaman geldi benim de minik bir alyam oldu.
Yaaaa Adıyla büyüsün tatlışBu grubu yıllardır takip ederim. Herkesinde hayatına hakimim. Zor zamanlar geçirdim bebek açısından. Bu mesajı yazmayı çok istedim. Lelli ve babynin alyakuşları vardı. Zaman geldi benim de minik bir alyam oldu.
Aminn çok sağ olun.Sağlıklı güzel ömrü olsun
Aminn inşallahYaaaa Adıyla büyüsün tatlış
Accık yaramaz oluyo bu Alya kuşlar ama o da tuzu biberi diyelim
Rabbim analı babalı büyütsün
Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun kuzumun.Bu grubu yıllardır takip ederim. Herkesinde hayatına hakimim. Zor zamanlar geçirdim bebek açısından. Bu mesajı yazmayı çok istedim. Lelli ve babynin alyakuşları vardı. Zaman geldi benim de minik bir alyam oldu.
Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBu grubu yıllardır takip ederim. Herkesinde hayatına hakimim. Zor zamanlar geçirdim bebek açısından. Bu mesajı yazmayı çok istedim. Lelli ve babynin alyakuşları vardı. Zaman geldi benim de minik bir alyam oldu.
Dogum gunun kutlu olsun cnmmİyi geceler,
Bir gün daha bitti.
Sabah namaza kalktım tekrar uyuyamadım.
Sonra da kalkmam 10 u buldu. Ela zaten 10:30 u geçirdi.
Kahvaltıda tost yaptım. Bilin bakalım neyle. Tencere tavaylasevgili kocişim bozdu ya güzelim tost makinasının ayarıyla oynayıp. Yeni güzel bir şey alacakmış. Bizim paralar elektroniğe gidiyor.
Arkadaş gelecekti o arada taze fasulye koydum ocağa. Pilav çorba vardı.
Arkadaş doğum günüm için pasta almış gelmiş. Çocuklara üflettik.
Kızlar bayağı oynadılar iyi oldu.
Diğer arkadaşım gelecekti bugün doğum günüm için, komşusu çocuğu bırakmış,yarın gelirim dedi.
Arkadaş gitti.avm ye kaçtım.
Yves rocher da doğum günü kampanyası oluyor 2 al 1 öde. Bir de hediye veriyorlar. Onun için gittim. İki şampuan aldım tek fiyat ödedim. Bir de el kremi hediye verdiler.
Sonra Elayı oyun yerine götürdüm. O ara eşimi aradım. Avm deyiz bizi al diyecektim. Meğer o da avm ye gelmişbana hediye bakıyormuş.zaten eladan almıştım haberi ama inanmamıştım :)
Sonra buluştuk. Elbise alalım sana düğün için diyor. Gerek yok ben kendime birşeyler aldım onu hediyen say dedim. Yok alalım bişey dedi. İpekyoldan bak elbise diyor. Haberin yok galiba fiyatlardan dedimYemek yiyelim dedi. Kıza hamburger alalım evde yemek var dedim. Bugün bir ekonomim tuttu Neyse yemek yedik.
Eve giderken bankamatiğin orada indi. Getirdi elime koydu. 3000 tl.
Ne istiyorsan al.Aldırmadın parasını vereyim dedi. Şimdi ben bu parayı yiyeyimmi yoksa eve mi harcayayımneyse saç düzleştirici alırım belki.
Eve dönerken de baba kız pasta almadan duramadılar. Düşündüler sağolsunlar.
Oyy masllaahhBu grubu yıllardır takip ederim. Herkesinde hayatına hakimim. Zor zamanlar geçirdim bebek açısından. Bu mesajı yazmayı çok istedim. Lelli ve babynin alyakuşları vardı. Zaman geldi benim de minik bir alyam oldu.
Çok teşekkürler. Hoşgeldinyedirenk79 doğum günün kutlu olsun sağlıklı yaşamin olsun
Y yogurtlusemizotu çok güzel bir isim huzurlu ortamlarda mutlu ve sağlıkla büyüsün minnosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?