Geçiş hakları oluyormus puanını yüksek tutarsa %60yks puani %40 okuldaki puana bakıyorlarmis sanirim bana cok karisik geliyor onlar artık okuyup görecek.İçin rahat olsun canım rahatça gider gelir.ben her tatilde anneme gidiyordum. İlk yılı Burdur da okudum. İkinci yıl istanbula geçiş yaptım. Burdurdayken de sık sık gittim anneme o heyecan başka oluyor inan.
Ben izmire geçiş yapmak istiyordum fakat orası almıyormuş. İstanbul alıyor diye buraya geçiş yapmıştım. Belki o da geçiş yapar sonraki yıl. Yatay geçişte şimdi sistem nasıl bilmiyorum ama o zamanlar ilk yıl başarı durumuna göre geçiş yapılabiliyordu. Benim notlarım iyiydi fakat son muhasebe sınavında kar zarar sorusunda sıfır farkından dolayı dersten kalmıştım. Hocaya yalvar yakar.bana dedi bir işletmede çalışsan bir sıfır farkı olsa düşün sonuç ne olur
Sonra yaz okuluna gidip verdim o dersi. Öylelikle geçiş yapabildim.
Takma yani bence olmazsa geçer buraya. Hayırlısı ile bir kazansın da. İnşallah
Ara ara esiyorlar benim taraftan adamababyloading87 beybi sakasi bir yana yas ilerledikce insan daha cok kiymetini biliyor ailesinin sen zaten cok fedakar bir essin. esin de haline sukrediyordur
Benim sınav puanım çok süper değildi. Türkçede iki sorudan biri yanlıştı birini de yapmamıştım. Matematik zaten hiç yok gibiydi. Tarih coğrafya vs orta.Geçiş hakları oluyormus puanını yüksek tutarsa %60yks puani %40 okuldaki puana bakıyorlarmis sanirim bana cok karisik geliyor onlar artık okuyup görecek.
Kendi istedigi bölüm puanını yüksek tutsun artık.
Manisa ve bandirmada yazılar oncelik yazılım müh. Sonra bilg. Müh. En sona 1 tane endustri koymuslar.
O 1 tanecik endustri gelirse dedim (öndekilere puani yetiyor)
İyi tatiller canım,selam kizlar tatile geldik .anne babalar tatile gitmez cocuklarina baska yerde bakar diye bir soz okumustum o sozu cok iyi anladigim bir gun oldu
Kumsaza biz de gitmiştik bayramda :)Slm bacımlar
Dün gelemedim.
Dün kahvaltıdan sonra annemler kociyi aramıs iste sahile gitcz gelin diye.
Ben mazart uyduruyırm surekli cünkü.
Dısarda yapılan planlarında illa kulp buluyor.
Geliriz dedi mecbur ama vikvikleniyor hava rüzgarlu flaan diye.
Gittik,annamlarda gitmisler marmaranın en les sahili kumsaza
Les gibi su yosun heryer.
Alya ben girmem dedi tabi cok sükür.
Kardesiminkiler girmis
Yarım saat durduj durmadık bi kum fırtınası cocugu nasıl kaptok kactık hic bilmiyorm
Ordan Gemlikte yemek yedik.
Eve geldik arkadasının düğün vardı.
Ben 50 kere gelmiyim dedim.
Yok ılla gel ılla gel.
Hayatumda gittiğim en sacma düğündü.
300 kisilik salona almıslar 500 kisi.
Kimseyi tanımıyorm beni damadın anasının komsularının masasına oturtular erkekler ayakta
Adamın biri arkmda ensemde oturuyo resmn.
Dedim az acılın ya.
Söylendim bi tur.
Bilsem tek gelirdim bu neymis böyle diyo oda.
Ordan gece pilavcıya gittik Setbasına,dondurma yedik eve geldik 23.00
Alya ıyudu tabi arabada falan.
Biz ücretli plajda oturduk gelen kisilerde sıkıntı yoktu ama arkası tabi full surıyeliKumsaza biz de gitmiştik bayramda :)
Hala lafını eder. Orası neydi öyle şöyleydi böyleydi. Elayla yeğenim kumla oynadı denize az girdiler. Yani benim bakış açımla orada 1 saat çocuklar kumla oynadı mutlu oldumu gerisi boş. Ama kocamın bakış açısıyla denizinden kumsalından gelen kişilerden oooo.
Bir hayattan tat almak var bir de hayata leke çalmak :)
Ben kullaniyorum cok memnunum sizde alin bence büyük rahatlik keske daha önce alsaydimKurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
Bebek olunca lazım olur diye düşünüyorum ama kıyafetler çekiyo denilince tedirgin ve kararsız kaldım
ÇOk çok çok memnunum. Biz de öyle büyük bir çekme sıkıntısı olmadı. Yazın tişörtlerimizi atmıyorum çok sık yıkanıyor yıpranmasın diye, onlar dışarda kuruyor . Çocuğun kıyafetleirnde hiç sıkıntı olmadı, hatta hijyen programına atıyordum o yüzdne ütülemiyordum benKurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
Bebek olunca lazım olur diye düşünüyorum ama kıyafetler çekiyo denilince tedirgin ve kararsız kaldım
Ben kullaniyorum cok memnunum sizde alin bence büyük rahatlik keske daha önce alsaydim
Markası ne acabaÇOk çok çok memnunum. Biz de öyle büyük bir çekme sıkıntısı olmadı. Yazın tişörtlerimizi atmıyorum çok sık yıkanıyor yıpranmasın diye, onlar dışarda kuruyor . Çocuğun kıyafetleirnde hiç sıkıntı olmadı, hatta hijyen programına atıyordum o yüzdne ütülemiyordum ben
Arçelik bizimki 5 yıllık; ama o modeli üretmiyorlar artıkMarkası ne acaba
Ben kullanıyorum çok rahat ettim günlükte kullanıyorum çekme yaşamadımKurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?