Ben heveslenip alamadim hala.Kurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
Bebek olunca lazım olur diye düşünüyorum ama kıyafetler çekiyo denilince tedirgin ve kararsız kaldım
Ben severim kumu, Ela çok seviyor bayılıyor kum diye. Zaten çocukların kum sevdasına gitmiştik 1-2 saatlik. Ben ilk defa gittim oraya. Yakın diye oraya götürdü kardeşim.Biz ücretli plajda oturduk gelen kisilerde sıkıntı yoktu ama arkası tabi full surıyeli
Ama bilmiyorm ya ben hic sevmem kumsazı,eskeli flan.
Kum olup cıkıyosn
Kumsaz les bi kum ya oynamalıj bile degilBen severim kumu, Ela çok seviyor bayılıyor kum diye. Zaten çocukların kum sevdasına gitmiştik 1-2 saatlik. Ben ilk defa gittim oraya. Yakın diye oraya götürdü kardeşim.
Bereketli olsun. Ben thy den kazandım biraz.satmadım duruyor şuan. Bucimden daha fazla kazandım bu ara. Ben de dün gönderdiği paraya bucim aldım. Thy bucim kararsız kaldım. En son yine bucimdd karar verdimGğnaydınn
Erkenciyim bu sabah.
Dolma attım fırına cıkana kadar pissin.
Dün et sote yaptm mantarlı.
Bugun de dolma yanına karpuz faln yeter tek cesit.
Ben zaten yogurt gronolayla yasıyorm bu yaz.
Serin serin ıyı geliyor.
2700 tllik thy hissesi aldım bi gazla
Ceyrek alcktım dur dedim farklı bisey yapayım.
En kötü 2000 e kadr düsersem satarım.ytd
Az zararla kapatırım
18 nde okulda dpgım gunu yapcz o zmana kadr harcamayayım.
Birazda dolar aldım cumrtesi hesaptan.
Dogumgunune hepsini bozar yeriz dkdkkdkd
Başkasının lafıyla hareket edilmesi en sevmediğim şey. Heleki bu koca ailesiyseŞu gün çabuk bitsin tercihler kapansın yoksa ben bu cinnet getirip kocamı katletcem
Yarın haberlerde okursunuz beni.
Üniv tercihleri 1 can aldı diye manset olurum.
Adam yeminle lelliyi nasil uzerime sıcratirim diye düşünüyor oturup eminim artık buna.
Naparımda bana bulaşır.
Uyuyan yılanı uyandırıyor
Cocuuummla gidiyorum önce ben hazirlicam valizimi birdahada gelmiyorum dedim artık.
Kim ne derse hemen onun dedigine okey diyor.
Bu onlarin memleketteki okulu yazdırdı yani oglanda istedigi bölüm var orda diye bisi demedi.
Ordaki bacisi diyormuş ki gelsin kaliriz onunla burda.
Bana bak dedim senin bacın kendine beleş ev ariyor oraya gidersem onu ev yaparım ben kaldırırım dedim.
Giderim bi guzelde yerlesirim oraya gelsinde kalmayı görsün bakim dedim.
Kadın kendine kalcak ev ariyor saka degil he cidden.
Beles ev arıyor.
Oglu kız kacirdi birlikde yasicaklar bu da beleş ev pesinde.
Ayy vallahide toplu katliama doğru gidiyor benim Şiraze
Senin belesci kardesin beni arasin dedim söyle bana desin biz kalırız onunla diye dedim.
Tmm oglum sil diyor sabah orayı.
Ashaplarımı bozuyor köyü yaktiracak bana
Bence kesinlikle kullanılmalı. Her zaman hepsini atmasam da iç çamaşırı ve çorabı kesin kurutmada kurutuyırum. Küçük küçük uğraşamam. Yıpranırsa yıpransın önemli olay kolay neyse o :)Kurutma makinası kullanan var mı memnun musunuz acaba almak istiyorum ama kararsızım ya
Bebek olunca lazım olur diye düşünüyorum ama kıyafetler çekiyo denilince tedirgin ve kararsız kaldım
Gule gule kullan canim dogum günün kutlu olsunİyi akşamlar kızlar,
Bugün erken yazayım :)
Sabah erken uyandım sonra uyumuşum saat 10 u geçiyordu uyandık.
Kahvaltı canım istemedi. Biraz karın ağrım vardı. Yediğim birşey dokundu kesin.
İndik Elayla simit alıp yedik.
Biraz günlük rutin işler. Çok birşey de yapmadım. Hiç yapasım yoktı.
Oyun oynadık. Puzzle yaptık. Artık çok sayılı puzzle istiyor. Biraz ona baktık. Arkadaş çağırmıştı ona gittik.
Çıkışta markete uğradım. Domates salatalık biber üzüm aldım. Yine iştahım yoktu. Koci yemek yemeyelim akşama çayla abur cubur dedi. Yemek yeyince extra bir şey yiyemiyorum.
Akşam öyle yaptık. Ela da bayağı zamandır istiyordu. Film izledik ailecek.
Eşim gelirken yine bot getirmiş :) yarın doğum günüm artık eli boş geliriki gündür dolu geliyor
Botlarım bunlar,kışlık montuma uygun
Ben aldım hersey düstüBereketli olsun. Ben thy den kazandım biraz.satmadım duruyor şuan. Bucimden daha fazla kazandım bu ara. Ben de dün gönderdiği paraya bucim aldım. Thy bucim kararsız kaldım. En son yine bucimdd karar verdim
arkadas da buldular valla kocamla gitceksem +18 otele giderim burasi kres gibi .cocuksuz olsam sinir olurdum ben insallah eylulde basbasa 2 gun tatil istiyorum ama para suyunu cektiİyi tatiller canım,
Zamanında çocuk yokken daha yeni evliydik eşim de diyordu, çocuğumuz olunca teyzelere bırakır tatile gideriz. O an içten içten kızmıştım ona. Çocuğumu bırakıp gitmem tatile demiştim. Şimdi eşim beyler, patronun oğlu çocuklarını götürmeyince laf ediyor. Tabi onun üçüzü var.
Yani artık planımızı ikimizde çocuğumuza göre yapıyoruz. Orada ona göre ne var ile başlıyor tatil muhabbetimiz...
En ön gürültülü şezlong tercihimiz
Yok zaten orayi dusunuyorduk kafadan iyi bir üni diye.Başkasının lafıyla hareket edilmesi en sevmediğim şey. Heleki bu koca ailesiyse
Lelli kurutmayı kullanınca sana yazacaktım. Bunu görünce yazmak istedim. Bebemin kıyafetlerini kocamın tişörtlerini çektirdi makineAllahını seven beni kurtarsın.
Annemi sikayet edicem az kaldı 18 kilo domatesle geldi zabanaann
Neyim ben domates aş evi falan mı?
En son bir daha almıcaz tmm söz demistik.
Domates görünce ordan uzaklasacaktın hani dedim.
Dayanamadım dedi.
30 kavanoz yaptim zaten.
Gecen sene keşke olsaydi daha fazla yapsaydım demiştim demez olaydım.
Cidden domatesden soğudum.
Piyasada domates kalmadıysa yani hepsini annem aldı burdan sesleniyorum 85milyona.
Hepsini soydum 1 posta kaynattım
biraz daha var kaynıcak.
Bu arada asla yardım etmiyor etmez.
Tabiatına aykırı öyle şeyler
Otur yap dedi gitti.
Neyse hallettim.
Söz verdi almıcak daha du bakalım. (Yersen)
Tavuk suyuna pilav yaptım
Sote yaptım
Oglan manti istedi ona mantı haşladım.
Kızı uyuttum.
Oturdum ancak az sonra eşim düşer ben sofra hazirlarım.
Mutfaktan çıkamıyorum arkadaş.
Ne ev supurebildim ne toz alabildim.
Carsaflari yastik yuzlerini degistim ancak.
Yaz geldi geleli neredeyse 3-4 gunde bir degisip yıkıyorum renkleri iyice solmaya basladi artık valla yikanmaktan.
Huyluyum malesef bu mevzulardada.
Eşim evde giydiklerimi bari her cikarmamda yıkama diyor.
O bana kokuyor disardan eve gelincede hepsini yıkarım
Resmen böyle uzerlerinden alıp yikicam öyle geziyorum evde.
Kurutma en cok bana lazım yani ama suan oglanin ihtiyaclarina odaklandim sanırım hic bisi alamicam.
Bırakın birikimi suan alinacaklari giderleri dusununce olanı elde tutmak bile birikim suan bana.
Bir süre ne altın alabilirim ne kenara bisi atabilirim.
Aldigim 400dolar kâr kaldı.
Bir de altınlarım.
600tl yinr nakit birikti biraz daha eklimde 0.5 alim bari 1 grlar hayal oldu
Len ataları dizen kadindım ben biz ne ara bu hale geldik yaw.
Su 2 senede oldu ne olduysa.
YaaaLelli kurutmayı kullanınca sana yazacaktım. Bunu görünce yazmak istedim. Bebemin kıyafetlerini kocamın tişörtlerini çektirdi makineuygun ayarda kullandım ama öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?