- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
Sütten kes artık yası gelmis bunun desene kız kvdeye fkfkjddEvet cınım malesef
16 yıldır hemde
Ben boşa mı hastalık sahibi oldum
Tahammülümün son damlasindayim bakalim şanslı kim oğlu mu anası mi nasiplencek cinnetimden
Kv nazlı herkes etrafında pervane olsun ister sürekli hastadır ama gezmek ister cani surekli bisey çeker al oğlum getir oğlum gel oğlum git oğlum
Bende gayet mesafeliyim bana diyemez pek dese de duymazliktan gelirim
Asıl suçlu oğlu bence
Annemde annem elinden gelse çıktığı yere gircek
Dediğini asla ikiletmez ama cocuklar istese ben istesem sonra der bakarız der
Böyle böyle ikisinden de nefret ettim
Simdi de beraber tatile gitcekmisiz onu ayarlamislar beraber
Büyük kavga cikcak Elimde çekirdek bekliyorum.
Bir tanede bende var kadını gömesim var yeni başladığım yerdePatronun esi bizimle calıısıyır,ama oyle toksik bi insanki eleman dayanmıyor.
Cıkarken de insanlar söylüyor yani esiniz böyle böyle diye.
Elemanları pıstırmıs .
Benim tepemi attırdı eziyo insanları.
Ben girdim söyledim bugun.
Adam da sikayetci ama bisey yapamıykr biyerden sonra .
Dedim benim elemnım müsteriden once x hanımı ikna ediyor neden?Neden ikna etmek zorundayız?Sürekli biirilerine biseyler sattırma derdinde.
3 liralık varken onu saklayıp 5 liralık satalım derdinde.
Adam da tam tersi.
Makul fiyatlar verin kimseye bisey kakalamayın diyo Allah var.
Ben söylenince gelmicek ozman.
Buranın patronu benim(evde öyle demeyecegiğne yemin edebilirim ama ispatlayamam cnxkmxmx)
Otursun evde ozman dedi
Gercekten toksik bi kadın.
Kapıdan iceri sanki onla bi kasvet giriyo garip bisey.
Kücük de yası daha 25lerinde.
Pazartesi biri daha baslıyacakmıs bakalım.
Aman bende kayanama demiştim demez olaydımBen nişanlıyken istemedim yakın oturmayı, hatta düğün üzeri ev bile bulmuşlardı. Eşime dedim ben oturmam. Çünkü ben ilk tanıştık gerçekten dedim; ne güzel burada da bir ailem var. Ama zamanla bir çok olumsuz şey yaşadıkça, uzaklaşmaya başladım.
Şimdi de eşimin de mesafesi var benim de.
Babası olsa uzak oturayım demem. Çünkü adam hep karının kıymetini bil, kimseyi evinize karıştırmayın der. Müdahale etmez. Saygılıdır.kafa dengimdir.
Teyze de şimdi eskisi gibi değil ama yine de istemem yakın oturmayı.yakın oturdukça müdahale ya da içiçe olmak çok olur diye düşünüyorum.
Biraz büyüklerden uzak özgür hayata alışkınım.
Yazmistim gercide marka almicam 1000tl asagi yok markalarda.Yağmurluk bakarsan bana da haber verirmisin canım. Ben de kendime yağmurluk almam lazım. Eşime geçen yıl H&M den almıştım. Çok beğendi. Oldukça çok kullandı. Kendime de oradan aldım hiç güzel değildi iade ettim
Aiyy cidden cinnetlik.Evet cınım malesef
16 yıldır hemde
Ben boşa mı hastalık sahibi oldum
Tahammülümün son damlasindayim bakalim şanslı kim oğlu mu anası mi nasiplencek cinnetimden
Kv nazlı herkes etrafında pervane olsun ister sürekli hastadır ama gezmek ister cani surekli bisey çeker al oğlum getir oğlum gel oğlum git oğlum
Bende gayet mesafeliyim bana diyemez pek dese de duymazliktan gelirim
Asıl suçlu oğlu bence
Annemde annem elinden gelse çıktığı yere gircek
Dediğini asla ikiletmez ama cocuklar istese ben istesem sonra der bakarız der
Böyle böyle ikisinden de nefret ettim
Simdi de beraber tatile gitcekmisiz onu ayarlamislar beraber
Büyük kavga cikcak Elimde çekirdek bekliyorum.
Bu teyze dayı hic evlenmemis olabilir ürememis olabilir okey kendi tercihleri.Günaydın,
3 gecedir yatağımda yatıyorum.Hadi iki gece teyze yattı elanın odasında. Dün teyze yoktu. Ela gece uyandı geldi.anne gelll. Yanımıza gelip yatmaz da illa ben gideceğim. Gerçi ben de alıştım onun odasında yatmaya.depremden bu yana odasında yatmayınca tedirgin uyuyorum.kaç defa uyanıyorım gece.Neyse geçtim odasına su istedi içti uyudu.
Dün teyze gitti. Eve gidince eşimi aramış geldim eve diye,kadını geri aramamış.
Önceki gece teyzeyle muhabbet ediyoruz konu konuyu açtı, geçmişte sevgiliyken nişanlıyken eşimin bana aldığı şeyleri onlardan sakladığını çünkü onların niye bize almadın yapmadın diyeceğini vs anlattım. Burada tabiki eşime inanıyorum. Çünkü teyze hep herkes onu dinlesin, herşey ondan dönsün istiyordu.ve gerçekten de öncelikli olsun istiyordu.
Şimdi öyle değil tabi değişti.
bu konuşmam üstüne dün giderken 200 tl bıraktı. ilk defa teyze dün para bıraktığında 'istediğin küpeyi al eksik kalırsa da veririm' dedi. Şaşırdım. Sanırım anlattığım konudan dolayı :)
Önceki gece konuşurken, bir de eşimin söylediği bir sözden bahsetti. Asla unutmam o sözünü dedi. Dayı hastayken eşim teyzeye demiş dayıya birşey olsa sen düşün ne olacaksın. Yani kimsesiz kalacaksın gibi algılamış. Onu anlatırken gözleri yaşardı.Ne bileyim eşim o konularda düşüncelidir.çok şaşırdım bu sözüne. Ve üzüldüm de kadına. Dünden bu yana dönüp dönüp aklıma geliyor anlatırkenki hali. Vicdanımı köpekler yesin
Bizde evlilikler sulalecek malum halay gibi.Tecrübe işte canım, zamanında yaşayıp tecrübe edinmişsin. Herkes yerini kendi oluşturur. Ben bazı davranış ve olanlardan dolayı geleceği görerek hareket ettim. İyi de etmişim. Hiç pişman da değilim.
Eminim huzursuzluk olurdu.
Evlilikte tahammül edemeyeceğim şey, çevrenin evliliğin içinde olması :)
Bizimki de kışları adete bende gecirmek istiyor ben çekemiyorumAiyy cidden cinnetlik.
Esimin annesiyle tatil
Ben diyorum zaten bir arada yasasam ya Allah bana verir ya da ona
Birimiz mefta yani.
Kadina kızlari tahammül edemiyor.
Vallahide oglum gitsin uzakta otursun ben hic sevmem bi de zırt pırt gir çık
Valla lelli üstüne bastın kaynanam aynısı birebir yaniBizde evlilikler sulalecek malum halay gibi.
Ben simdi oglumu dusunuyorum basima gelmeden bilemem tabi ama daha yaş almış olucam.
Enerjim falanda kalmıcak napim yani onların pesine takılıp, ya da gidip tepelerine çöküp
Kafam bile kaldırmaz benim kesin.
Bence hic gezememiş, esinden ilgi alaka görmemiş, eş yerine koyulmamış, hic cevap hakkı verilmemis ve sözü dinlenmemiş, hic fikri sorulmamış, kendi düzeni hiç olmamış, hep başkalarının hayatına özenmiş, insan yerine pek koyulmamis, kendi ailesindende deger görmemis kaynanalar yapıyor hep bu kötülukleri.
Ben kendi kaynanamda gördüğüm bu sahsen.
Zamanında kimse insan gibi davranmamış ona şimdi ogullarıda eş yerine koymasın ezsin istiyor
Hastalıklı bir kafa yapısı tabiki.
Tedavilik bir beyin
Benim tarzım da öyleYazmistim gercide marka almicam 1000tl asagi yok markalarda.
Uygun 3 tane falan alıcam ben
Degisik degisik giyerim.
Cunku sadece mevsim gecislerinde kullanılıyor malum.
Bir de o mevsim geçişlerinde ben genelde esofman giyerim kot kış harici neredeyse hic giymem.
Esofmanla giyilcek tarz bakiyorum
Aiyy kazakBenim tarzım da öylemevsim geçişi eşofman, kış günü pantolon, yaz şort elbise ve jogger pantolon :) kazak hiç giymiyorum. Dolap bekçisi bekliyor dolapta.
Benim annem de hayır der. Nezaket meselesi.Cennetmeyvesii senin kayin aile epey toksik diye hatirliyorum yazdiklarindan Allah kolaylik versin .abim beraber tatile gidelim dese annem yengemden once hayir der
Benim ark.kvdesi gittiBenim annem de hayır der. Nezaket meselesi.
Ama eşimin babasıyla annesi balayına giderken, büyük vefat eden teyze de onlarla gitmiş. Babası hala anlatır durur. Adamın içine dert olmuş. 50 yıl geçmiş unutmamış
balayina gide aile fertlerini hep efsane sanirdimBenim annem de hayır der. Nezaket meselesi.
Ama eşimin babasıyla annesi balayına giderken, büyük vefat eden teyze de onlarla gitmiş. Babası hala anlatır durur. Adamın içine dert olmuş. 50 yıl geçmiş unutmamış
tovbe est tutsun o da canim cenesini .hayir adam vursa oldurse laf atma yoluna adam hayatindan olacak hala boyle tipler var demek kiAiy olaya bakın
Esimlerin firmanin servis guzerhindaki bir aracta adamlar fabrikadan cikmislar binmisler evlerine gidiyorlarmis.
Adam arabanin icinden disarida yoldan gecen bir kadına laf atmis.
Yani camdan atmamista wayyy bee ... bak falan demis.
Kadinda servisteki bir adamin karisiymis
Adamdaki şansa te allam elin karısına kızına ne laf atiyon sen.
Adamla birbirlerine girmisler arabada.
Esim aksamdan beri iş cozmeye calisiyor.
Adam diyormus o adam bu aracla gelmicek.
Esim servis soforunu aradi sonra müdür esimi aradi olayi anlatti
Sofor olayi anlatti.
Baskada o guzergahta servisleri yokmus.
Allahım yarabbim salın adamı dedim karılara laf ata ata gitsin biri döver belki sevabına
insanlardaki sabir bazen beni hayrete dusuruyorBenim ark.kvdesi gitti
Annem tek nolck dedı kocası.Senelerdir kvdeenin ev kirasını ödüyot,bitmedi annem tek aglaması adamın.
3 aylık bebegini bıraktı ise basladı kvdesi kirada diye.
Bazıları seviyor amip giibi yasamayı.
Bana güvenip mi ev tutmus der ödemem vala.
Gerci benim koca nüfustN sildirir kendini yine ödeemez dldlflflf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?