Küçük Düşün Büyük Olsun!

var ya biri yanimda boyle dese agzina ederim dusununce sinirlendim .gezecek tabi kadin size mi sorcak kafaya bak
cok sevdigim isyerinde bi ablam vardi .esinin ailesinin evinde oturuyor cikinca kira odersem rahat gecinemem diye bosanmiyordu .iki cocugu vardi onunda tahmin edebiliyorum o yuzden sebeplerini
umarim cok cok guzel olur her sey

Kaynanası balayına giden valla benim kaynana da giderdi kesin
Biz gidemedik maddi imkanlardan dolayı
O zamanlar ama kaynanam sağolsun gece 2.30 gelip sabah 7 dayanamayıp aramıs 10 kere gelirdi kesin
Yedim oğlunu sabaha denkkk
Diyorum nere eksik bitirdim oğlunu sanki böyle insanlar evlenmesin
Ben biraz kendim çalışıyorsam kendime vermedim hiç kaynana çok para kazanıyomud gibi görür
Yastık dolusu ama yedirmem

Size anlatacaktıım inanki fırsat olmuyor
O gün kv gittim neyse eşim Her zaman gittiğimiz de bir uyku furyası ölüyo gitti yatmıs
Görümce kaynana ben oturruyos
Kızına söyleniyor
Alem ev aldı
Alem araba aldı
Sen bişey sahibi olamadın kızına neymiş kızının altınlarını almıslar
Kızının düğünde takılan altını benim 9 kastım benim düğünde 8 çeyrek takıldı 2500 para hala hazmedemediği sokusturdu eline verdiler filan neyse 11 senede hala çekemiyor ben vermedin
Hatta düğün gecesi çeyrek aradı evimde düşün ben de ablama verdim koy alırım diye bulamadı
Sabahı edmedi
Gelin diye aradı ben gitmedim m
3 gün sonra gittim
Bende konustuk konustu
Bende bağırdım çağırsam eşim kalkar annesini haklı bulur bizi kavga etsin diye yapıyo umursamadım acısını fena çıkarcam
Bekliyorum o nasıl oluyımus
Ben ev araba almam kadının içine işledi haspam İn inş kızının altınlar da gider

Bu arada kaynanamın dediklerini hepsini kocama aktardım eğer ki birdaha konussun altın diye bağırıp çağıran haberin ola dedim
Yettu bu altını sokmaktan dedim
Eşim bi tuhaf oldu
Ev senin üzerine araba senin üzerine insan hiçmi çekemez dedim
Kocası bunu karı yerine koymamıs
İçki alkolik ne gezmeye gider ne birşey alır
Bende benimkini kendim yürütürün
Kıskanıyor biyere gitsek hıh diyo
Tatile gitsek bizide gönder diyo
Bende kocan yollasın dedim

@tr_

Ay valla ben de. Gerçek olacağını hayal bile etmemiştim bizimkiler de balayındayken rahatsız ederiz diye telefon bile açmadılar, ben bi gidip kayınvalidemi öpeyim
Yat kalk şükret ya biz gibi olsan
Gece uzak olmasa kapımızda çalardı

Kızlar konu nerden nereye gelmiş kv çekiştirmece
T Tutunamayanlar777 valla öp öp böyle insanlara hayranım.
Bizim teyze evlenmemiş. Hayatında bir kişi yok. Sevgili vs hayatı yaşamamış. Kendince bu eksikliği işte odak noktası olmaya çalışarak kapatmaya çalıştı. Ama baktıki onu o anlamda tiye alan yok. O da yerini biliyor artık.
Dayının görüştüğü sevgilisi vardı. kabullenemedi teyze. Zaten bizim konuşma tam da işte bu konudan açılmıştı o gün. Eşim açtı konuyu.Sonra konu kapandı. Eşim yanımızdan gidince teyze bunu kafasına takmış. Bana yeniden açtı konuyu. İyi değil o kadın vs tekrar tekrar neden kabullenemediğini anlatmaya çalıştı bana.
Ama ne derse desin herkes hayatını istediği gibi yaşıyor.
Şimdi teyzenin de hedefi çocuklara odaklanmak oldu :) onların en sevdiği olma çabasında. Benim izlenimim bu, yanılıyormuyum bilmiyorum.

Kızlar bugün kahvaltı sonrası arkadaşı kahveye çağırdım. Tatilden dönmüştü. Pazar günü bahçeye inerken çağırdı evde yoktum. Bugün görüşelim dedik.
Biraz muhabbet, o arada çocuklar oynadı biraz. O gittikten sonra eşimin babası aramıştı. Onunla konuştuk. Sonra kardeşim mesaj yazmıştı müsait olunca ara diye ben de aradım. Açar açmaz ağlıyor. Ayyy o an kafamdan kaynar sular döküldü sanki. Anlatamam. Biran sanki ölüm haberimi verecek dedim. Sonra konuşunca kalpten gidecektim dedim.
Meğer bir şeye canı sıkılmış onu anlatacakmış.
Son zamanlarda depremdi felaketti bir de geçen gün ölüm haberi aldım. Öyle olunca böyle panik oluyorum çok şeye. He bir de annem babam artık yaşlandı. Allah gecinden versin. Gerçekten insan korku içinde yaşıyor.
Kardeşimle konuştuktan sonra yemek yapacaktım. Balık çıkartmıştım. Eşim yemek yemeyeceğim deyince buzdolabına koydum. Yarın yaparım. Bize mantı pişiriverdim. Ela mantı istiyordu iki gündür.
Yemek yedik.sonra oyuna başladık. Oyunda ben anneyim o kızım,bebeği de kardeşi. Oyunda kardeşini çok özlemiş. Ama o ara gerçekte hiiiç özlemedim dedi kardeş antipatisi oldu çocukta
Bu gece yatmadan önce, ne olur anne benim odamda yat diyor. Uyumam uyumuş rolü yaparım gideceğin zaman hemen kalkar tutarım seni dedi. Ve zor uykuya daldı. Bayağı yalvardı. Babası da dedi tamam siz anneyle senin odan da yatın. Ben yatarım yalnız. Aslında eşim sıksık bu konuyu dile getiriyor artık yalnız yatmaya alışsın biz de yatağımızda birlikte yatalım diyor ama böyle olunca da kıyamıyor kızına. Kısır döngü gidiyor bakalım.

Yine de tinerciler oluyor onlara dikkat. Ben kaç defa denk gelmiştim çalışırken işe gidip gelirken. Hemen uzaklaşıyordum.
Tinerci bizim burda cok yok da bu Afganlı dilenciler bi garip.Kapkara adamlar,ayaklar cıplak sac sakal karısık .Allah sonumuzu hayır etsin

Valla senelerdir aynı evdeyim.
Bazen Alyayı gelin etcz herhlde bu evden diyorm kociye sinirlenince.
Eski ev deli ediyo beni.
Ama sabah cıkıp aksm girdiğim eve veremem öyle kiralar.

Ayy geçmiş olsun. Allah korumuş.

Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek

Kendini ezdirme
Esin istedigi kadar anneci olsun sen o olmadigina söyle lafını
Derse böyle diyo diye o yanlıs anlamis der gecersin.
Benim simdiki aklim keske ozaman olsaydi.
Lafimi söyler söyler annen yanlis anlamis hic dermiyim oyle seyler yaparmiyim der gecerdim.
Yine yapcami yapardim.
1 defa lafı olmustu annesine sırayla bakma lafı.
Getir getir yıllardir biriktirdiklerimi kusim zaten icimde kaldı hepsi, bi getir ben bakarim koş hatta hemen getir demistim.
Hic ayarım yok artık herkeste farkında.

Benim eltimlerde bu gibi sebeplerle katlaniyorlar.
Kaynim bizim yanimizda eltime gidersen git bana karimi yok dedi ya.
Nasıl kötü bir durum bir kadin icin cidden yazik sacma salak insanlara katlaniyorlar. Kocam bana eltimlerim kaynimin yaninda şunu dese kafasina o an elime ne geciyorsa firlatir kafasini yarar cikardim ordan.
Gidecek yerim olmasa bile o lafi ona yedirirdim.
Eltim hic bisi demedi konu degistirdi.
Ailesi arkasinda durmuyor eltimin kardesi bosandi annesi babasi böyle laflar vs yuzunden 2. Evlendi simdide mutlu diilmis.
Diger eltimede kaynim git demis geri koyden amcalari aramis o kızı buraya yollarsan soyle yapariz ederiz seni diye..
Ama böyle oluncada zaten kimse sahip cikmiyor buna diyip daha cok eziyorlar.
Benim annem falan sahip cikmasa hep anneannem vardi mesela aklimda.
Gitsem hic bisi demezdi.
Küçük teyzemde öyle halde anlayan insanlar. Tabiki nekadar rahat edersin orasi muammada en azindan bir süre.
Sonra calisip duzen kurardım bir sekilde.

Nekadar kötü bisi.
Insan evladinin birseyler sahibi olmasini nasil istemez benim aklım almıyor.
Akıl tutulması yaşiyorum.

Selammm bitmez o dertler kızlar
Kaynanasi ayrı gorumcesi ayrı
En güzeli herkesten uzak olcan yurt disina falan evlencen.
Senede 1 görürsün o da gezmekten goremezsin falan.

Kurabiye, kek ve pizza yaptım.
Spagetti yaptım
Sulu kofte yapcam bi o kaldi
Su mutfakdan cikim bitsin bu işkence
Süpürge yapıcam
Kız annemle 1 posta markete gitti
Geldi
Annemlere geçti
Hic yorulmak ne bilmiyor
Corba icip bol su tuketmem lazım 2 gün
Kek ve kurabiye yemicem
Pizzayi zaten oglan yedi bitirdi.
O da kilo almış okul baslayinca verse bari ucunu kaçırıyor bu ara sonra vercem diye uhrasirsin dedim.
Boyu varda biraz kaldiriyor simdilik.
Dun aksam yeme bisi dedim araniyordu
Kek kurabiye yer bugun ama aksam dicem yine yeme diye
Gece oturuyor surekli yiyor.
Bogazlarindan biktum usandum zaten

Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek
Bu bende olan işte
Nekadar kötü bisi.
Insan evladinin birseyler sahibi olmasini nasil istemez benim aklım almıyor.
Akıl tutulması yaşiyorum.
İstemiyor bacım şeytanlık on numara beş yıldız birde bana laf çarpışıyor eşim kalkacak yine niye annemle kavga ediyorsun diyecek kavga büyüyecek kaynanamın derdi o bende
Umursamıyorum sinir oluyor olsunn
Daha sunu alacam bunu alacam
Diye kudurturyorum onu
Ek ikinci işe girdim ben evde değilim diyorum gelemedin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…