- 8 Ocak 2015
- 6.083
- 19.094
- 448
var ya biri yanimda boyle dese agzina ederim dusununce sinirlendim .gezecek tabi kadin size mi sorcak kafaya bakOkuldan bi arkadas bosandi
Benim oglanla yaşıt kızı var hatta
Gezmeyi severde kiz ama öğretmen olmuş varlıklar bile laf ediyor kızın arkasından boşanmış sürekli gezilirmiymis.
Erkek kardeşiyle fotoğraf koyarken bile kardeşim yazıyor altına yakıştırma yapmasınlar diye
Hala ortacag bizim memleket
Yani diğer tarafta 100 kişiyle ugrasacagima burda bir deliyle ugrasirim.
Maddi olarakta şuan çok rahatım ergen 2 cocukla bir daha maddi problemler yaşamak istemiyorum ailem destek olamaz babam emekli kendilerine anca yetiyorlar
Bi şekilde yolumuzu bulduk
Allah çocuklarımızı hayirli insanlarla karsilastirsin
Ay valla ben de. Gerçek olacağını hayal bile etmemiştimbalayina gide aile fertlerini hep efsane sanirdim
Yat kalk şükret ya biz gibi olsan@tr_
Ay valla ben de. Gerçek olacağını hayal bile etmemiştimbizimkiler de balayındayken rahatsız ederiz diye telefon bile açmadılar, ben bi gidip kayınvalidemi öpeyim
Tinerci bizim burda cok yok da bu Afganlı dilenciler bi garip.Kapkara adamlar,ayaklar cıplak sac sakal karısık .Allah sonumuzu hayır etsinYine de tinerciler oluyor onlara dikkat. Ben kaç defa denk gelmiştim çalışırken işe gidip gelirken. Hemen uzaklaşıyordum.
Valla senelerdir aynı evdeyim.Bizim teyze de Fatihte yaşıyor. O semtten ayrılamıyor hanımkira verecek ama orada yaşayacaaaak. Ayranım yok içmeye hesabı. Başka konularda tasarrufludur ama illa orada yaşayacak ve yeme içmelerinden tasarruf etmezler.
Benim eşimin iş yeri onlara yakın sayılır.ama biz yine de uzun yolu göze aldık. Fatihten ev almak hiç mümkün değil.kirayı göze alsaydık otururduk orada neden olmasın.
Şimdi deprem için yıkım kararı alınmış, bakalım ne yapacak meraktayım
Ayy geçmiş olsun. Allah korumuş.İiyi gecelr bacımlar
Buaksm Alya benni cok korkttu.
Aklıma geldikce hala icim ürperiyo.
Ofise geldi sımarıyor herkes Alya alya dedikce.
Demir semsiyelik var kapıda ferforje,kosarken dengeyi kuramadı onu üstüne
Yerimden nasıl fırladım bilmiyorm.
Eleman cocuk var ona yakındı masasına,cocuk telefonu flaan düstü yerlere kosarken tutmak icin
Gögsüne saplandı dedim Allahım korusun.
Cizik olmus tam gögsünde biraz kanamıs hemen temizledik .
Biraz agladı sustu ama kendimi suclamaktn helak oldum.
Ya ciddi düsseydi diye
Bıraktım cıktım zaten biraz sakinleyince kızı alıp.
Sadaka vercm yarın.
Markete girdik sandalye gördü ,cocuk kamp sandalysi bakmadım fiyata falan Allahtan 180 tl mis
300 küsür bıraktık markette.
Eve gelince banyo yaptırdm yemek yedik uyudu.
Kuzum ya bana,anne tesekkür ederim bana sandalye aldıgın icin diyo durup durup
Yalnız daha süslrini alamadım cocuun cuma kutlaması var okulda
Beterin beteri dedikleri bu olsa gerekSize anlatacaktıım inanki fırsat olmuyor
O gün kv gittim neyse eşim Her zaman gittiğimiz de bir uyku furyası ölüyo gitti yatmıs
Görümce kaynana ben oturruyos
Kızına söyleniyor
Alem ev aldı
Alem araba aldı
Sen bişey sahibi olamadın kızına neymiş kızının altınlarını almıslar
Kızının düğünde takılan altını benim 9 kastım benim düğünde 8 çeyrek takıldı 2500 para hala hazmedemediği sokusturdu eline verdiler filan neyse 11 senede hala çekemiyor ben vermedin
Hatta düğün gecesi çeyrek aradı evimde düşün ben de ablama verdim koy alırım diye bulamadı
Sabahı edmedi
Gelin diye aradı ben gitmedim m
3 gün sonra gittim
Bende konustuk konustu
Bende bağırdım çağırsam eşim kalkar annesini haklı bulur bizi kavga etsin diye yapıyo umursamadım acısını fena çıkarcam
Bekliyorum o nasıl oluyımus
Ben ev araba almam kadının içine işledi haspam İn inş kızının altınlar da gider
Keske dava acsaydi ne tazminat alırdı.tovbe est tutsun o da canim cenesini .hayir adam vursa oldurse laf atma yoluna adam hayatindan olacak hala boyle tipler var demek ki
Kendini ezdirmeValla bal gibi bosanilirda olmuyor bacim
1-Burası küçücük il herkes koca olur basina aksam dışarı çıkman bile batar ailene dahi
2-konfor alanimdan cikmak zor geliyor çocukların okulu ev ve benim okul aynı sitenin icinde. Su an çıksan ev kiraları malum.
3-calisip çabalayıp ev araba almisim ev dosemisim adam yarisina kolayca sahip olacak anasıyla benim malı yiyecekler buna katlanamam iste
Maaşıma dokunmuyor
Cemkiriyom sesi cikmior
Hesap sormuyor
Saglik problemlerim var annemde hasta kendine bakamıyor nazlanacagim biri lazım evde
Bende bu deveyi gutmeye karar verdim
Benim eltimlerde bu gibi sebeplerle katlaniyorlar.Okuldan bi arkadas bosandi
Benim oglanla yaşıt kızı var hatta
Gezmeyi severde kiz ama öğretmen olmuş varlıklar bile laf ediyor kızın arkasından boşanmış sürekli gezilirmiymis.
Erkek kardeşiyle fotoğraf koyarken bile kardeşim yazıyor altına yakıştırma yapmasınlar diye
Hala ortacag bizim memleket
Yani diğer tarafta 100 kişiyle ugrasacagima burda bir deliyle ugrasirim.
Maddi olarakta şuan çok rahatım ergen 2 cocukla bir daha maddi problemler yaşamak istemiyorum ailem destek olamaz babam emekli kendilerine anca yetiyorlar
Bi şekilde yolumuzu bulduk
Allah çocuklarımızı hayirli insanlarla karsilastirsin
Nekadar kötü bisi.Kaynanam resmen facia
Kadın hiçbişeyi olmasını asla istemiyor
İşede girdim bir surat oğlunun bu denli iyi olmasına ne gerek var derdinde kızı iyi olsun inş o altınları yok olur kızının düze çıksın benim ahlarjmın hepsi tuttu buda tutar inş
Bu bende olan işteBeterin beteri dedikleri bu olsa gerek
İstemiyor bacım şeytanlık on numara beş yıldız birde bana laf çarpışıyor eşim kalkacak yine niye annemle kavga ediyorsun diyecek kavga büyüyecek kaynanamın derdi o bendeNekadar kötü bisi.
Insan evladinin birseyler sahibi olmasini nasil istemez benim aklım almıyor.
Akıl tutulması yaşiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?