- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Dayı evlenmiş boşanmış.Bir kızı var. Senden benden lüks giyinir harcar kızı. Kızının iki evi var. Ama yine de nedense dayı ameliyat olacağı zaman herkesden destek beklemiş teyze.kızına da demiş ama hiç desteği olmadı kızının. Ve ameliyat sonrası ziyarete de gelmedi. Eşim de oralı olmadı, ben zaten dedim kızı var bize mi kaldı. Zamanında büyük teyze ameliyat olurken eşim kredi çekmişti. Güya kardeşiyle ortak ödeyeceklerdi. Kardeşi iki taksit ödemiş,gerisini ödememiş.Bu teyze dayı hic evlenmemis olabilir ürememis olabilir okey kendi tercihleri.
Ozaman calisip cabalayip kendilerini ilerde idame ettirecek kadar birikim yapsalarmis (bilmiyorum tabi vardir belki)
Gencken calisip yemesin böyle insanlarda yaslaninca kimseye muhtac olmayalim diye cabalasinlar
Yani tek eşinemi guveniyorlar bize baksin diye?
Allah gostermesin esine bisi olsa?
Kader kısmet ölüm nezaman gelir belli olmaz.
Yaslaninca bize baksın diye birine yikılma ya da bu düşünceyle sürekli zaman gecirmek cidden insanıda yorar.
Belki kimseye muhtac olmicaz yani (amin)
Ya da olunca o medet oldugumuz insan olmicak.
Herseyi genel dusunmek lazım.
Sabah biz de bisey yasadık Alyayla.Aiy olaya bakın
Esimlerin firmanin servis guzerhindaki bir aracta adamlar fabrikadan cikmislar binmisler evlerine gidiyorlarmis.
Adam arabanin icinden disarida yoldan gecen bir kadına laf atmis.
Yani camdan atmamista wayyy bee ... bak falan demis.
Kadinda servisteki bir adamin karisiymis
Adamdaki şansa te allam elin karısına kızına ne laf atiyon sen.
Adamla birbirlerine girmisler arabada.
Esim aksamdan beri iş cozmeye calisiyor.
Adam diyormus o adam bu aracla gelmicek.
Esim servis soforunu aradi sonra müdür esimi aradi olayi anlatti
Sofor olayi anlatti.
Baskada o guzergahta servisleri yokmus.
Allahım yarabbim salın adamı dedim karılara laf ata ata gitsin biri döver belki sevabına
Evlenmek icin evlenip cocuk yaptıklarından nırmal geliyor.insanlardaki sabir bazen beni hayrete dusuruyor
Vallahi cok garip .benim yakin arkadaslarimin yarisi bosandi . o yuzden sanirim bosanamayan ,evlenmek icin evlenen insanlari hic anlamiyorum kadinin canina yazik yahu .teyze de calissin,cocuk baksin,yemek yapsin bir yerlerde bir suru secenek varEvlenmek icin evlenip cocuk yaptıklarından nırmal geliyor.
Herkes evlenip 30larında bekar kalmıyım diye ilk uzun iliskisinde evlendi sonuc sütten kesilemeyen koca
Kv öyle. Hastayım ölüyorum der gezilecekse benden önce koşar. Sürekli ağlayarak çocuklarını manipule eder. En sevmediğim insan tipiCennetmeyvesii senin kayin aile epey toksik diye hatirliyorum yazdiklarindan Allah kolaylik versin .abim beraber tatile gidelim dese annem yengemden once hayir der
Abboooow terbiyesize bak almayın serviseAiy olaya bakın
Esimlerin firmanin servis guzerhindaki bir aracta adamlar fabrikadan cikmislar binmisler evlerine gidiyorlarmis.
Adam arabanin icinden disarida yoldan gecen bir kadına laf atmis.
Yani camdan atmamista wayyy bee ... bak falan demis.
Kadinda servisteki bir adamin karisiymis
Adamdaki şansa te allam elin karısına kızına ne laf atiyon sen.
Adamla birbirlerine girmisler arabada.
Esim aksamdan beri iş cozmeye calisiyor.
Adam diyormus o adam bu aracla gelmicek.
Esim servis soforunu aradi sonra müdür esimi aradi olayi anlatti
Sofor olayi anlatti.
Baskada o guzergahta servisleri yokmus.
Allahım yarabbim salın adamı dedim karılara laf ata ata gitsin biri döver belki sevabına
En büyük duam Allahim kayinbabama hayirli sağlıklı uzun ömür versin çok amin.Benim ark.kvdesi gitti
Annem tek nolck dedı kocası.Senelerdir kvdeenin ev kirasını ödüyot,bitmedi annem tek aglaması adamın.
3 aylık bebegini bıraktı ise basladı kvdesi kirada diye.
Bazıları seviyor amip giibi yasamayı.
Bana güvenip mi ev tutmus der ödemem vala.
Gerci benim koca nüfustN sildirir kendini yine ödeemez dldlflflf
Evde 25 yasında kayın var yatıyo,bu bide İstabbul kirası ödüyo.Vallahi cok garip .benim yakin arkadaslarimin yarisi bosandi . o yuzden sanirim bosanamayan ,evlenmek icin evlenen insanlari hic anlamiyorum kadinin canina yazik yahu .teyze de calissin,cocuk baksin,yemek yapsin bir yerlerde bir suru secenek var
aaaa pes yani .benim annemler cok kucuk bir ilcede yasiyor 20 bin nufusluk .herkes artik istanbuldan ,izmirden oraya tasiniyor .bunlar parasiz istanbulda yasiyor sinirim bozulduEvde 25 yasında kayın var yatıyo,bu bide İstabbul kirası ödüyo.
Yine bizim burda olsa makul fiyata bulunur.
Hnefendi istanbula alısmısmıs yapamazmıs.
Valla bal gibi bosanilirda olmuyor bacimVallahi cok garip .benim yakin arkadaslarimin yarisi bosandi . o yuzden sanirim bosanamayan ,evlenmek icin evlenen insanlari hic anlamiyorum kadinin canina yazik yahu .teyze de calissin,cocuk baksin,yemek yapsin bir yerlerde bir suru secenek var
Kaldırsınlar kıçlarını çalışsınlar mademEvde 25 yasında kayın var yatıyo,bu bide İstabbul kirası ödüyo.
Yine de tinerciler oluyor onlara dikkat. Ben kaç defa denk gelmiştim çalışırken işe gidip gelirken. Hemen uzaklaşıyordum.Sabah biz de bisey yasadık Alyayla.
Servis bekliyorz 7.30 da
Bi müptezel ayakta duramıyo ,ayagında terlij bile yok cıplak ayak yürümeye calısıyo.
Alyayı aldım kucagıma.
Karsıdan baska bi degisik 1 lira istiyo milletten.Bizi gördü korkma korma bisey yapmaz o diyo bana.
Tmm sorun yok dedim .
Hala korkma korkma diyo
Tmm yürü sen korkmuyorm ben dedim gecti gitti.
Ama ömrümden 5 yıl gitti,Alya korkmasın diye
bunca yildan sonra daha zor tabi .bizimkiler ilk yillarda ayrildi genelde o zaman daha kolay . nasil daha mutlu olcaksan oyle olsun insallah .Valla bal gibi bosanilirda olmuyor bacim
1-Burası küçücük il herkes koca olur basina aksam dışarı çıkman bile batar ailene dahi
2-konfor alanimdan cikmak zor geliyor çocukların okulu ev ve benim okul aynı sitenin icinde. Su an çıksan ev kiraları malum.
3-calisip çabalayıp ev araba almisim ev dosemisim adam yarisina kolayca sahip olacak anasıyla benim malı yiyecekler buna katlanamam iste
Maaşıma dokunmuyor
Cemkiriyom sesi cikmior
Hesap sormuyor
Saglik problemlerim var annemde hasta kendine bakamıyor nazlanacagim biri lazım evde
Bende bu deveyi gutmeye karar verdim
fiyatlar cok iyiymis yav taze fasulye 50-80 civari burada . domates sosu yapmadim daha hic yapasim da yok bakalim nasipBen bugün sabah pazara gittim
10kilo sos için domates aldım kilosu 8.5tu
3 kilo taze fasulye aldım kilosu 35tl idi
karışık çerez kavun salatalık biber dolma biber patlıcan muz şeftali üzüm pattis sogan limon 750tl bıraktım geldim
Halılar yıkamadan geldi 800tlde oraya verdim
Ay yarın ayın 15i çok mesudum
Okuldan bi arkadas bosandibunca yildan sonra daha zor tabi .bizimkiler ilk yillarda ayrildi genelde o zaman daha kolay . nasil daha mutlu olcaksan oyle olsun insallah .
bizim kizlarin maddi sikinti yok aileyle farkli sehirde kafa rahat .bosanmanin asiri normal karsilandigi bir cevrem var .belki ondan bize rahat geliyor o ortamlar
Bizim teyze de Fatihte yaşıyor. O semtten ayrılamıyor hanımEvde 25 yasında kayın var yatıyo,bu bide İstabbul kirası ödüyo.
Sos değil aslında konserve yaptim sosa da haftasonu cikicamfiyatlar cok iyiymis yav taze fasulye 50-80 civari burada . domates sosu yapmadim daha hic yapasim da yok bakalim nasip
Bizimkilerde boşanmayim da düşmanlar sevinmesin diye baya uğraştılar zamanında sagolsunlarbenim canim babacim dugunun ortasinda ben bi huzunlenince aman bosver olmadi bosanirsin dusunme bu kadar demisti
Ne güzel ya, böyle babalara hayranımbenim canim babacim dugunun ortasinda ben bi huzunlenince aman bosver olmadi bosanirsin dusunme bu kadar demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?