- 28 Mart 2020
- 6.375
- 24.775
- 348
Iyiki doğmuş Alya kuşİyi gecelr bacımlar
İsyerinde huniyi takıp geziyorm
Elemanlardan biri raporlu gıda zehirlenmesinden.
Bana kitlendi heersey.
Aksm ben yarın ögleden sonra olmucm diyorum.
Yani senede 1 gün cocumun günü
Baby hakkın senin bisey demiyorm ama su ofis bi oturaydı oyle daha iyi olurdu diyo bana.
30 agustosta 4 gun izin istedim muhtemelen aynıSını diyip vermick.
Alya cok heyecanlı bugun cıldırdı sevincten tabaklarını falan gordu
Kostu anne seni cok swviyorm diye sarıldı.
Herkes diyo bunu nasıl boyle egittin
Bizimkilerden duymuyorz böyle laflar falan.
Cok sevdim o da bana karsı bos degil bence dedim.
Yani herkes cocugunu sever tabiki ama Alya benim yasama sevincim,hayata tutunma sebebim.
Bence cocuklarda anlıyor o gecisi.
Düssem Alya kaldırırmıs gibi geliyor bana.
Hanı ona büyük büyük yükler yüklemek istemem ilersi icin.
Kendi hayatı olsun,annem napar diye düsünmesin isterim.
öyleli iste.
Duygusalım bugunlerde.
Kız büyüyor bana yoldas oluyor.
Diyoruz cnm anlamiyorCok gecmis olsun leyli
Ne var dikkat etseler
Ah su yaşlıların huysuzlugu
Daha da dikkat etmezse gozune vuracağını birdaha goremeyecegini söyle bari.
Anneminde şekeri yüksek o da dikkat etmez ama ilacını kullanır
Ben söylüyorum bak ayaklarını keserler gozun görmez olur ben kendime bakamıyorum iyi bak kendine diye
Geçmiş olsun canımDiyoruz cnm anlamiyor
Annemde tansiyon var mesela o yerse kacirirsa fazla hemen ilacini alir ya da aksam yemez.
Tuzsuz ekmek falan yer yine idare ediyor kendini
Babam laftan anlamiyor.
Ama korkmuş öyle anladık
Yaralari hep vardi ama dagilmis bir de şiş suan ayakları
Öyle olunca korktu biraz.
Yatış falan yapsalarsa sıkıntı annem tek başına nasil ugrasacak.
Kardesim calisiyor benim malum kız pesimde oglanin okulu simdi.
Yardimci olacak baska kimsemizde yok.
Annem tek başına kadin ugrasacak onada yazık
İnş hadi bakalım ücüz geliyorSelam kızlar yarın doktora gideceğiz.Çocuk için. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz hatta karar verdik.Malum yasımız var beklemeyelim dedik.Çok heyecanlıyım inş tutar.Surec nasıl olacak bakalım yarın tahlil falan yapar bilgi verirler galiba.Bu arada dün regl oldum, asilama reglnin 2.ya da 3. gününde yapılıyormuş.Tabi hemen yarın yapılmazhayırlısı bakalım.Allah iste kulum vereyim diyor.Allah'ım senden istiyorum inşallah bir kız bir oğlum ikizim olur
Üçüze de hayır demem
İnş hadi bakalım ücüz geliyor
Aşılamayı hiç bilmiyorum. Ama tüp bebekte ikiz üçüz olma ihtimali daha garantili.Selam kızlar yarın doktora gideceğiz.Çocuk için. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz hatta karar verdik.Malum yasımız var beklemeyelim dedik.Çok heyecanlıyım inş tutar.Surec nasıl olacak bakalım yarın tahlil falan yapar bilgi verirler galiba.Bu arada dün regl oldum, asilama reglnin 2.ya da 3. gününde yapılıyormuş.Tabi hemen yarın yapılmazhayırlısı bakalım.Allah iste kulum vereyim diyor.Allah'ım senden istiyorum inşallah bir kız bir oğlum ikizim olur
Üçüze de hayır demem
Sizinkiler yine hafif kalmış.Ela da okula başladığı ilk gün, Allah belanı versin öğrenmişti. Ben de güzel söz değil bir daha söyleme dedim. Bir kaç kere yine söylediği oldu.Sonra Allah belanı desem demeye başladı. Bir kaç gün uyardım. Şükür unuttu.Bunlar dönem dönem oluyor demek.
Banane banane banane diye seri bir sekilde takmisti bir ara benim kizda
Bi de omuz silkiyordu derken.
Simdi unuttu.
Bayadir demiyor
Bisi cikiyor bi dönem hep onu soyluyor sonra unutuyor.
Ayy bu annelerin küçük kardeşlere pışpışlığı yokmuEvi otel gibi kullanıyor zaten bende görmuyorum ki
Yaaa ama çok tatlılarSizinkiler yine hafif kalmış.Ela da okula başladığı ilk gün, Allah belanı versin öğrenmişti. Ben de güzel söz değil bir daha söyleme dedim. Bir kaç kere yine söylediği oldu.Sonra Allah belanı desem demeye başladı. Bir kaç gün uyardım. Şükür unuttu.
Güzel konuşan çocuuuuumu da okul da bozuyorlardı
Çok iyi maşallah hayırlı olsunyaaa soylemek bana duser mi bilmiyorum ama sukur Sakarya gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?