Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaa hic bilgim yok ama cok heycanlisin biliyorum dikkat etmeye calis.
Sey yine bi doktoruna danissan mi?
O ilaclarin yan etkileri neler hic bilmiyorum mutlaka bilgi al
Insallah hic bisicik olmaz
Hemşireye konuştum canım bisey olmaz sadece mide eksimesi felan olur dedi
Dün akşama.kadar oldu ama ilacı 8 de içtim.Eksime önce başlamıştı
Kortizonlu bir ilaç vücut embriyoyu tanısin zararlı görüp.atmasin diye yazıyor nette.
İnşallah canım bisey olmaz

beren_naz canım geçmiş olsun Allah korusun birşeycik olmasın sana ve seninle birlikte olanlara.
tr_lelli Alya belki de hazırdır eğitim almaya çok güzel düşünmüşsün lellim belki ona da iyi gelicek bu tür eğitimler onuda disipline eder. Hayırlısı olsun minnoşuma.
yedirenk79 canım biliyormusun şimdi ki aklım olsa aynı senin gibi yapardım bırak ev dağılsın derdim ama hem kendimi hem çocuklarımı çok darladım o yıllarda şimdi diyorum keşke yapmasaydım pişmanlığım benimde.
citl bence çalışma hayatını bırakma çok yorucu ama çok da güzel bazen işe gittiğim günlerimi özlüyorum, kendime yaptığım kıyafet seçimimi saçımı makyajımı şimdi evdeyim havasına kapıldım dışarı çıkarken sadece kot pantolunum var forma gibi onu giyiyorum sanki tek kot diyorum ama alışkanlık bana elimin altında hemen alıp giyiyorum.

Bu gün yine yazlığa eşimle gideceğiz, karnıyarık-pirinç pilavı yaptım kızlara ayırırım kalanını da bize koyarım. Mutfak robotumun fişe takıldığı yer canı isteyince çalışıyor onu götürdüm servise haber vericez dediler bıraktım ordan milyoncuya gittim çamaşır ipi, çaydanlık içine süzgü, basküle pil ordan da baharatçya geçtim zencefil-zerdeçal-salça için koruyucu aldım 2 paket bunlar, a 101 geçtim iki ekmek, 1 paket gofret 1 pakette çikolatalı bisküvi aldım ne kadar harcadım hesaplamadım ama canım sıkıldı bir yıl önce bunlar para bile etmezdi dedim. Neyse eve geldim her hafta hazırlık yapıyorum yine aynı hazırlığı yaptım. Eşim gelincede migrosa gideceğiz un ve pirinç alıcam varsa eksik daha alırım ordan bitmiyor al al nereye kadar diyorum.

Amin teşekkür ederim Nazenin hanım

Cok güzelmis hayırlara vesile olsunnnn

Allah kabul etsin kuzu

İyigeceler
Gelemeyrum kac gündür.
İsler yogun.
Kız krizli.
Dün büyük bi kriz cıktı avmye gitmedik diye,ayakkabı alckmıs.
Alamayız dedim.
Kendini yerden yere attı,bi saat daire kapısında agladı.
Sakinledi.
Uyudu kaldı.
Benim tansiyonlar düstü falan.
Yarın ev günüm.
Uyumak istiyorum.
Klüp izliyorm son 2 bölüm kaldı.
Ona da ayrı agladım aksm

Retro metro bisey mi girdi cıkto yine delirdi bunlar

Gecmis olsun cnm

kizlar cok hasta oldim sinav sonrasi .tum iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim istedigim gibi gecmedi pek hayirlisi
Gecmis olsun canim hakkında hayırlısı olsun
Ekran görüntüsü yap bunu ve 2. Cocuk düşündüğünde oku

Selammm
Ay ben anlatmadim tuhaf tuhaf ruyalar goruyorum resmen ruyalar aleminde yasiyorum.
Sirlar dünyasi gibi oldu benim ruyalar.
Ruyamda elinde baltali bir cocuk bahceye girdi ve kızın parmagina vurdu baltayi ay bir sicramam vardi baktim saat 2.5 hemen kiza baktim.
Hemen tabire baktim
Guzelde bi tabiri varmis ikna olmadim ama (korkan smly)
Hep boyle mutluluk huzur falanmis.
Ben niye boyle ruyalar goruyorum ya benim gibi panik atakli anksiyeteli bir tipe reva mı ya.
Benim böyle bulutlar, dereler, göller gormem lazim minnos seyler gormem lazim.
Uyamaya korkar oldum ayol.

Lelli kıza söylendin ya biraz canım o yüzden görmüş olabilirsin

Yurekte yemedim ama oglana dedim hadi kizi alip avm gidelim
Ba ba ba istee cesaret iste feraset iste adam gibi adamlık
Baya giyindik ettik esimide aradım dedim biz avm gecicez yanimiza gelirsin.
Alyayla bi ön konusma yaptım
Orda aglamak yok, süren bitince sana gidiyoruz dedigimizde gitmicem demek yok vs vs tamam dedi.
Esimde biz öyle diyince yoldaymis ugramamis fabrikaya bizde 5 gibi cikmistik evden, metroya inin alim sizi ordan dedi.
metroyla gidecektik o gelmseydi zaten.
Aslinda amac oglana bot bakmakti.
Bot begenemedi yine.
Iyi dedim zoraki alma icine sinmediyse
Yine lcw esofman ve 2 sweat aldim
Odada giysin diye
Nihayet fiyatlar azcik dusmeye baslamis.
3 parcayi 400tl aldim.

Yemek yedik 400tl oraya verdik asıl olay Laptop bakıyorduk oglana ama ozelliklerden biz anlamiyoruz oglanda bildigi kadariyla iste
Teknosaya baktik ama biliyosunuz bizim anlamadigimizi fark edincede bi suru sey sayıp sayıp ikna ediyorlar.
Oglanda bi muallakta kaldi o sirada bi kizla cocuk gorduk oglandan büyük biraz onlarda baya sordular ve adilar.
Durdurduk cikinca dedik boyle boyle biz anlamiyoruz siz aldiniz bizede anlatin
Kizda yazilimcilik okuyormus tesaduf ya iste valla ben haftalardir bakiyorum geziyorum alinabilcek bu fiyata en iyisi sizi cok rahat 7 sene götürür isini görür senin dedi oglana.
Onada anlatti 33binden 26bine dusmus kampanyadaymis o da ondan almis bizde aldik.
Bi de canta, usb falan aldi.
Zaten alıncaktı bakiyorduk o da aradan çıktı
Battık vallahide
Biz nasıl toparlancaz bilmiyorum.
Cocuklarıma feda olsunda daha bot, mont falanda alincak.
5 binde onlara ayirmam lazim.
Dedim ekim sonu alırız artık.
Ekimde bnm randevum vardi kasıma atıcam onuda bi de o girmesin araya napim artık.
Sukadarini hallettim ya şükür gerisi bir sekilde hallolur.

Annemler 2bin tl verdiler oglana
Kardesim yine masa lambasi falan almiş.
Dedim nakit harcama cek kartdan.
Nakitsiz kalma oralarda.
Pers. Aksami babasi alacak yine ilk zamanlar gel alalım seni sonra sinavlarin baslar dedik.
Bakalım hayirlisi olsun yarın yerlestiricez yerine.

İyi günlerde kullansin oğlusun laptop ini canım.

Lelli kıza söylendin ya biraz canım o yüzden görmüş olabilirsin
Bilmiyorum ama cnm cok korkunctu
O balta elinde cocuk (16yaslarinda) hala sureti gozumun onunde serseri bi tip gözlerimin icine baka baka geldi yapti
Ay nasil yatakdan hopladim kiza kostum.
Insan sabredemiyor bazen ama asla kıyamiyorum
Bak bugun anneme birakip gidebilirdim biliyor annem agladi etti dedik anlattik siz bana birakin dedi ama kıyamiyorum
Sanki ondan kacip gidince ona cok kötü bisi yapmisim gibi geliyor.
Cok sukurde durmus
Hatta inanirmisin kendi cikmak istemis inanmam dedim esime kendi cikmis yemek yiyelim demis.
Retro gitti bitti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…