Küçük Düşün Büyük Olsun!

Swuatla ilgili bunu hiç bilmiyordum.
Diyete artık uymaya başladım. Çok teşekkür ederim.

Canim senin nasıl geçti termal tatil ? İyi geldi mi?

bu yediklerinle acıkmadın mı nasıl durabildin. valla bravo:) doktora gitmedim başka işim vardı. çarşambaya randevu alırsam gidecem. bişey soracam, kumaşa yapışan ağda nasıl temizlenir?
Yok canım acikmadim çok şükür...Yarın yumurta falan ilave olacak bu beslenmeye daha kuvvetli olur kumastaki agdayı sıcak suya tutarsan erir akar gider

Swuatla ilgili bunu hiç bilmiyordum.
Diyete artık uymaya başladım. Çok teşekkür ederim.
rica ederim canım. yırtılan kasların tamiri için mutlaka protein. ben yıllardır spor yapıyorum, bazen vücudu dinlendirmek gerekiyor, ara veriyorum. yeniden başladığımda iki-üç hafta kadar koşuyorum. daha sonra kapsamlı çalışma. diyet uyulmayacak kadar ağır mıydı? yoksa damak zevkine mi çok düşkünsünüz?

Diyet hiç ağır değildi. Klasik bildiğimiz 3 ara öğün 3 ana öğün şeklinde. Ben boğazıma damak zevkime düşkünüm.

çok iyi geçti. tesis tam kapsamlı çalışmasa da, sıcak su, ortam değişikliği ikimize de çok iyi geldi. ben seni bilemedim ya
Can'ım tatilin iyi geçmesine sevindim
Mandalina ben.. beni de tanımazsın diye belirteyim dedim :) neler yaptınız biraz daha ayrıntılı yazar mısın?

Daha önce aldığım bi üyelik vardı sonra onu kullanmak istemedim 2. Bi hesap açtım farkedilmişim :) tekrar açtım tekrar banlandım derken sonunda buradayım :) 2. Üyelik yasakmış
Aaa çok enteresan,nereden biliniyor acaba? Aynı evden aynı ip den girip üyelik alan farklı iki kardeş de olabilir?

Karbonat
Limon
Ya da domatesin yaprak/sap kısmı nı yuva girişine koyunca gelmiyorlar diye okumuştum
Bunları denediniz mi

Faize bulaşan paranın bereketi olmuyor gerçekten

Ben istesem de yapamam

Benim kilom liseden evlenene kadar aynıydı , yaşam tarzım ve yeme şeklim aynı olduğu için alıp vermiyordum ( aynı zamanda lisanslı aktif spor yapıyordum ama spor beni zayıflatmıyordu )

Evlenince hamilelikte 30 kiloya yakın aldım
Doğuma girdiğimle doğumdan çıktığım kilo aynıydı ( odama tartı koydurmuştum , ameliyat örtüsünü giyinince tartıldım , bir de doğumdan sonra ayağa ilk kalktığımda tartıldım ) .. Oysa masa başında 18 kilo verenleri duyunca en az 10 kilo veririm diye düşünüyordum ama 10 gr bile vermemiştim çok enteresan ..

Oğlum Emerken ve ben onun peşinde koştururken de vermedim

O kilolar aynen duruyor , sporla da verebilen biri değilim , boğazıma da düşkünüm , nasıl vereceğim bilemiyorum ..

Ben de boğazıma çok düşkünum bıraksam kilolar daha nereye gider bilemiyorum arada böyle gaza gelip veriyorum, ama kontrol altında tutmazsam hemen fırlıyor yine...Bir öğünde 2 kg aldığımı bilirim

Kurban Bayram'ından beri 12 bin tl biriktirdik
Araba için peşinattı
Avukat ihtiyacımız oldu devam eden mahkeme için ve 8bini oraya gitti
Şimdi tekrar başlıyoruz birikime
Kızlar sadece bizde mi oluyor bilmiyorum
Ne zmn para biriktirmek birsey için başka bir sey cıkıyor hooop para gidiyor
Bu durum canımı sıkıyo artık
Bi bereketsizlik mi var üstümüzde bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…