Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rica ederim canım, ben de 1 mil ile başlayacağım, bu ara yürüyüş beni de zorladı..Kanamam arttı ve rahim bölgemde ağrı oldu, Dr kontrole gidene kadar yürüyüş yapmama kararı aldım..
Evet cnm dikkat etmekte fayda var. Bende yürüyebilecek durumda degilim.
Biraz bktımda şimdi yaptigin herhangi bir hareket bile yok sanki videoda, sadece sağa sola sallanıyorlar. Maksat vücut hareket etsin sanırım

Evet cnm dikkat etmekte fayda var. Bende yürüyebilecek durumda degilim.
Biraz bktımda şimdi yaptigin herhangi bir hareket bile yok sanki videoda, sadece sağa sola sallanıyorlar. Maksat vücut hareket etsin sanırım
Aynen öyle canım yerinde yuruyorsun, daha önce yapmıştım, çok ter attırıyor , 3 mil biraz daha uzun ve hareketli, denemekte fayda var

Gel canım, takıl bize, biraz hareket ve kontrollü beslenme ile gider elbet

bu rüya geç aç uyduğunu, açlıktan yeme isteğin olduğunu ve derhal rejimi bırakıp barbunya yemeğini yemeni söylüyor :)
papatyayı da gaza getirmemeni, birlikte rejim, spor olaylarını konuşmammanız gerektiğine işaret ediyor.

bir giyim mağazası tüylenme olmaması için kazağa dondurucuya koyun giymeden önce demişti ki, kim uğraşacak.
ben jiletlemiştim bir kere defacto kazaktı hatta, gieltte blue3 marka bir şeydi, erkek jileti, temizlenmişti.

Tanesi 50 kuruşa olan ucuz permatikler var ya onlarla denesen cnm. Benimde adidastan aldigim esofman takimim tuylenmisti boyle. Bende bu sekilde temizledim. Yalniz cok yavas bastirmadan yapman lazim yoksa aninda yirtiyor giysiyi no_name_
benim de Nike eşofmanlarım tüylendi, hem de 2 giymede oldu. bir daha da almam Nike
bir ara Hummel marka alacağım.

aksine canım, dün akşam baya baya bi tok uyudum... :))

iyi de yemekleri hazırlayıp, bana yemek yediren papatya ydı.... ben değil, o beni yoldan çıkardı... :))

sony xperia z2 modeli şimdi z5 e kadar yükselmiş model ama ne gerek var ? geçen bir arkadaşım aldı yeni modelini, elimde alışmış görmeye O da çok memnun.
ben de Sony Z1 ve Z3 kullanmıştım. en güzel yanı sudan etkilenmemesiydi. tatilde denizin içinde fotograf çekip, teli suya batırıp çıkarıyorduk, hiç bir şey olmuyordu.
arkadaşıma Z3 tavsiye etmiştim, aşdı kullanıyor, çok memnun, iyi ki bunu aldırmışsın diyor.

benim de Nike eşofmanlarım tüylendi, hem de 2 giymede oldu. bir daha da almam Nike
bir ara Hummel marka alacağım.
Fason üretimler yüzünden kalitesi git gide düştü belki basli markaların. 2005 te nike'dan aldıgım esofmanimi hala giyiyorum. Herkes yeni aldim sanıyor. Ama bir ay önce alınanlar tüyleniyor. Firmaya gönderiyorsun yenisiyle hemen değistiriyorlar. Ama yeniside gelse sonuc yine ayni.

allah hayırlara çıkarsın inşallah. @meyraa belli mi olur belki bir gün birlikte bir kahve içeriz...
SertSessiz allah iyiliğini versin. çok güldüm ya...
kızlar ben yaklaşık 4-5 yıl leslie yaptım. çok faydası olmuştu. acayip toparlıyor. ama sonradan vücudum alıştı diye salona başladım.

Dolapta eşimin 3 bıçaklı jiletlerinden buldum, yeni gibi oldu vallahi, ama 1 tanesine 2 saat gitti kaldı 2 kazak daha

amin.... evet, dünya küçük... :)
kırk yıllık arkadaş gibi, oturup sohbet edilebilecek, pek çok arkadaş var burada... :))

@ bir yudum mutluluk, ilk sırada da sen varsın, baskına uğrama ihtimali olanlardan, haberin ola... :)

şimdi de, işi gücü bırakıp, kuru fasülyeli kek/pasta tariflerine bakıyorum, yok kestane tadı veriyormuş, yok bilmem ne...

ben iflah olmam, kolay kolay... :))

Selam dostlar uzun aradan sonra iste geldim buradayim telefonmu aliyorsunuz almayin merkur geri harekette surekli ariza cikartir
Hiccc birikim yapamadim
Hosgeldin canim bir ara seni alintilamak I
istedim ama yoktun neden ki? Birde sogan kurune devam ediuorum
oh kurtuldun taşlardan sonunda geçmiş olsun canım.
bu ay mı 6000 koydun kenara vay!
sagol canim evet biraz daha var onlari da dogal yollarla atmaya calisacagim insallah. Bu ayin sonunda canim suanda daha atamadim ama yaklasik bir senedir evin tadilatiyla ilgili borclari oduyoruz ve 1 yildir kenara para koyamamistim. Ocak ayinda ilk kez koyacagim insallah.

gecmis olsun diyen bir kac arkadas daha vardi onlari da alintilamistim ama telden girdigim Icin tel silmis yapamadim onlara da cok tesekkur ederim gecti gitti cok sukur

Dolapta eşimin 3 bıçaklı jiletlerinden buldum, yeni gibi oldu vallahi, ama 1 tanesine 2 saat gitti kaldı 2 kazak daha
Tüy toplayıcı ufak aletler var 3 5 lira birşey ben netten almıştım
Onlara bak istersen beş dk da halloluyor

Her zaman canım benim...Başımla beraber...Yerim belli, yurdum belli...Beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…