Evet cnm dikkat etmekte fayda var. Bende yürüyebilecek durumda degilim.Rica ederim canım, ben de 1 mil ile başlayacağım, bu ara yürüyüş beni de zorladı..Kanamam arttı ve rahim bölgemde ağrı oldu, Dr kontrole gidene kadar yürüyüş yapmama kararı aldım..
Aynen öyle canım yerinde yuruyorsun, daha önce yapmıştım, çok ter attırıyor , 3 mil biraz daha uzun ve hareketli, denemekte fayda varEvet cnm dikkat etmekte fayda var. Bende yürüyebilecek durumda degilim.
Biraz bktımda şimdi yaptigin herhangi bir hareket bile yok sanki videoda, sadece sağa sola sallanıyorlar. Maksat vücut hareket etsin sanırım
Gel canım, takıl bize, biraz hareket ve kontrollü beslenme ile gider elbetSlm kızlar
Diyet varsa bende varım bende varım
Bnmde acil 4 kilo vermem lzm
Bi türlü baslayamıyordum
Bugun sizle başlayım bende
8 ay önce 6 kilo verdim bıraktım sonra 1 kilo alıp vermeye dvm ettim
Şimdi -4 olmak istiyorum
İnşallah başarırım
bu rüya geç aç uyduğunu, açlıktan yeme isteğin olduğunu ve derhal rejimi bırakıp barbunya yemeğini yemeni söylüyor :)Günaydın arkadaşlar...
amelia2, çok geçmiş olsun canım, sanırım ben kaçırmışım, geçti gitti inşallah...
Papatya, bu gece rüyamda seni gördüm... :)
Senin evinde, yemek masasında buluyorum kendimi, sen mi davet ettin, ben mi geldim, yani oraya nasıl geldiğim meçhul :) masada iki arkadaşın daha var, birlikte yemek yiyoruz... pilav, barbunya, köfte hatırladıklarım, güzel, mütevazi bir sofra... sonra ben sana mutfağı toplamada yardım ediyorum, bi taraftan da güzel güzel yaştan vs. sohbet ediyoruz, arkadaşların oturuyor vs.
Hayra gitsin inşallah.... :)
Bu akşam bi arkadaşa Davetliyim, bir kaç arkadaş toplanıp, kız kıza sohbet edeceğiz, onu gördüm galiba... :)
bir giyim mağazası tüylenme olmaması için kazağa dondurucuya koyun giymeden önce demişti ki, kim uğraşacak.Gunaydinlarrr canlar
Önce diyet bilgisi: diyete aynen devam.dun sabah 9 da 2 yumurta,1 dilim peynir,domates,salatalık,marul 1 ceviz yedim, saat 14.00 de alış veriste 1 adet ayran içtim, biraz geç geldik 19.00 da 6 YK karnabahar,4 YK yoğurt, 1 tabak marul salata haşlanmış tavuklu yedim..Yağ ve tuz kullanılmadı..Oldukça gezdim mağazaları, hareketli bir gün oldu ve bu sabah -1 kg daha, çok şükür toplamda -3 oldum...
Alış verise gelince mağazalar dolmuş taşmış, yeniyil için indirimler ve yeni ürünler çok güzeldi..Kendime DeFacto dan çok ince baharlik bir koyu lacivert kot renginde gömlek aldım 20 TL, eşime boynerden 2 adet Beymen kazak aldım, oldukça indirimli idi, iki kazak 142 TL'ye geldi..
Şimdi bi derdim var, yardiminiza ihtiyacım var..Geçen sene eşime DeFacto dan 3 adet uzun kollu v yaka süveter almıştım, fakat 3 ayda tüylenme yapmış bu sene mumkunu yok giymiyor, içim acıyor resmenaklıma annemin yıllar önce aldığı kazaklar için tüy makinası geldi annemi arayıp sordum, hiç işe yaramıyor onun yerine ince bayan jiletlerinden al onunla yap dedi..14.90 A kipadan bayan jileti aldim, ama çok ince olduğu için istediğim sonucu vermedi, sabahtan beri uğraşıyorum internetten baktım banyo jileti diyorlar, çıkıp alacağım, bu konuda pratik farklı bi önerisi olan var midir ? Zira jiletle çok zor oldu
@mavimli canım altınların bereketli ve daim olsun, darısı başıma insalllllaaaaahhh
Ev alan arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sağlıkla keyifle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ...
benim de Nike eşofmanlarım tüylendi, hem de 2 giymede oldu. bir daha da almam NikeTanesi 50 kuruşa olan ucuz permatikler var ya onlarla denesen cnm. Benimde adidastan aldigim esofman takimim tuylenmisti boyle. Bende bu sekilde temizledim. Yalniz cok yavas bastirmadan yapman lazim yoksa aninda yirtiyor giysiyino_name_
bu rüya geç aç uyduğunu, açlıktan yeme isteğin olduğunu ve derhal rejimi bırakıp barbunya yemeğini yemeni söylüyor :)
papatyayı da gaza getirmemeni, birlikte rejim, spor olaylarını konuşmammanız gerektiğine işaret ediyor.
ben de Sony Z1 ve Z3 kullanmıştım. en güzel yanı sudan etkilenmemesiydi. tatilde denizin içinde fotograf çekip, teli suya batırıp çıkarıyorduk, hiç bir şey olmuyordu.sony xperia z2 modeli şimdi z5 e kadar yükselmiş model ama ne gerek var ? geçen bir arkadaşım aldı yeni modelini, elimde alışmış görmeye O da çok memnun.
Fason üretimler yüzünden kalitesi git gide düştü belki basli markaların. 2005 te nike'dan aldıgım esofmanimi hala giyiyorum. Herkes yeni aldim sanıyor. Ama bir ay önce alınanlar tüyleniyor. Firmaya gönderiyorsun yenisiyle hemen değistiriyorlar. Ama yeniside gelse sonuc yine ayni.benim de Nike eşofmanlarım tüylendi, hem de 2 giymede oldu. bir daha da almam Nike
bir ara Hummel marka alacağım.
Dolapta eşimin 3 bıçaklı jiletlerinden buldum, yeni gibi oldu vallahi, ama 1 tanesine 2 saat gittibir giyim mağazası tüylenme olmaması için kazağa dondurucuya koyun giymeden önce demişti ki, kim uğraşacak.
ben jiletlemiştim bir kere defacto kazaktı hatta, gieltte blue3 marka bir şeydi, erkek jileti, temizlenmişti.
allah hayırlara çıkarsın inşallah. @meyraa belli mi olur belki bir gün birlikte bir kahve içeriz...
SertSessiz allah iyiliğini versin. çok güldüm ya...
kızlar ben yaklaşık 4-5 yıl leslie yaptım. çok faydası olmuştu. acayip toparlıyor. ama sonradan vücudum alıştı diye salona başladım.
Hosgeldin canim bir ara seni alintilamak ISelam dostlar uzun aradan sonra iste geldim buradayim telefonmu aliyorsunuz almayin merkur geri harekette surekli ariza cikartir
Hiccc birikim yapamadim
sagol canim evet biraz daha var onlari da dogal yollarla atmaya calisacagim insallah. Bu ayin sonunda canim suanda daha atamadim ama yaklasik bir senedir evin tadilatiyla ilgili borclari oduyoruz ve 1 yildir kenara para koyamamistim. Ocak ayinda ilk kez koyacagim insallah.oh kurtuldun taşlardan sonunda geçmiş olsun canım.
bu ay mı 6000 koydun kenara vay!
Tüy toplayıcı ufak aletler var 3 5 lira birşey ben netten almıştımDolapta eşimin 3 bıçaklı jiletlerinden buldum, yeni gibi oldu vallahi, ama 1 tanesine 2 saat gittikaldı 2 kazak daha
Her zaman canım benim...Başımla beraber...Yerim belli, yurdum belli...Beklerim :)amin.... evet, dünya küçük... :)
kırk yıllık arkadaş gibi, oturup sohbet edilebilecek, pek çok arkadaş var burada... :))
@ bir yudum mutluluk, ilk sırada da sen varsın, baskına uğrama ihtimali olanlardan, haberin ola... :)
Her zaman canım benim...Başımla beraber...Yerim belli, yurdum belli...Beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?