Bende göndericem o süre zarfında yedek telefon verilmemesi canımı sıkıyor.. elimde başka internete giren bi telefon da Yok.. eşiniz bu süreçte ne yaptı? Ona verildi mi tel?eşimin 6 bu sorunu yaşıyordu, garantiye gitti geldi
tekrar aynı sorun oludu
ikincide yenisini gönderdiler
adamların teknik servisi çok iyi
ben bu yaz 6s ini aldım kardeşim yurt dışından getirdi
yazın 1500 tl fark ediyordu
Bence kullanılabilir durumdaysa bekle.. bozulduğunda da en üst modeli alırsın :) illaki Yen'i model kafanı karıştıracak..Teşekkür ederim canım
Eşim durup dururken kafamı karıştırdı.
Telefonumdan hiç sıkıntım Yok.Bence kullanılabilir durumdaysa bekle.. bozulduğunda da en üst modeli alırsın :) illaki Yen'i model kafanı karıştıracak..
Senin değerin telefonla ölçülemez bileTelefonumdan hiç sıkıntım Yok.
Neymiş bana daha iyisi gerekirmiş, ben daha iyisine layıkmışım... ruhum okşanmadı değil hani
Amerika dan getirdiİşte ülkeye göre değişiyor. Hangi ülkeden getirdi
eşim hattının üzerinden almıştı, aldığı yere götürdü onlar akıllı bir telefon verdilerBende göndericem o süre zarfında yedek telefon verilmemesi canımı sıkıyor.. elimde başka internete giren bi telefon da Yok.. eşiniz bu süreçte ne yaptı? Ona verildi mi tel?
Bencedebenim fikrim; 6,7,8,9... hepsi aynı. tüketim çılgınlığı bu. bir telefon sağlamsa, kullanışlıysa tamamdır bana göre. insanları para harcamaya itiyorlar başka bişey değil.
Ben direk parasını alayım deseydin keşke. Gururun zaten okşandı, eşin sağolsun düşünmüşTelefonumdan hiç sıkıntım Yok.
Neymiş bana daha iyisi gerekirmiş, ben daha iyisine layıkmışım... ruhum okşanmadı değil hani
Altıncıklarına kardeş alAyyy kızlar bu topiklerde gezince aklım fikrim altına gidiyor benim
Haklısın yarın fiyat düşsede azıcık, 1 gramcık alsamAltıncıklarına kardeş al
Vakti gelmiş demekki
oh kurtuldun taşlardan sonunda inşallah çok geçmiş olsun canım.Kizlar merhabalr
bu gun az yazmissiniz ya olmadi boyle
Taslarimi kirdirdim geldim
operasyon kisa surdu ayildim eve gonderdi dr.
cok sukur iyiyim
Bu ay sonu birikim adina 6000di hedefim birde 2gr altin
birde anneme olan altin borcumu odeyecegim
insallah tutar hesaplar
kesinlikle katılıyorum. üstelik iphone da kullandım benim telefonum ona beş basar iki gün şarjı gidiyor iphonedan daha iyi resim çekiyor ve iki buçuk senedir elimde sanki ilk günmüş gibi. üstelik bir kere araba altında kaldı bişeycikler olmadı aman maşallah diyeyim :) zaten piyasadaki en sağlam telefonmuş :))benim fikrim; 6,7,8,9... hepsi aynı. tüketim çılgınlığı bu. bir telefon sağlamsa, kullanışlıysa tamamdır bana göre. insanları para harcamaya itiyorlar başka bişey değil.
yok gidip adama acayip kızdım hele bir deseydiİyi bari parayı vermiş , " ben bunu sattım , şimdi alırsam alış fiyatı şu " dememiş ..
markası ne? benimki LGkesinlikle katılıyorum. üstelik iphone da kullandım benim telefonum ona beş basar iki gün şarjı gidiyor iphonedan daha iyi resim çekiyor ve iki buçuk senedir elimde sanki ilk günmüş gibi. üstelik bir kere araba altında kaldı bişeycikler olmadı aman maşallah diyeyim :) zaten piyasadaki en sağlam telefonmuş :))
hoşgeldin:) olsun yaparsın bi ara:)Selam dostlar uzun aradan sonra iste geldim buradayim telefonmu aliyorsunuz almayin merkur geri harekette surekli ariza cikartir
Hiccc birikim yapamadim
Ayyyyy çok teşekkür ederim.Senin değerin telefonla ölçülemez bile
Teklif etmesi çok güzel.. değiştirmek istersen de sonuna kadar hakkın zaten
Ben de aynı fikirdeyim. Ama eşim söyleyince aklım gidip gelmedi desem yapan söylemiş olurum. Allahtan gitti de kalması orada. Geldi geribenim fikrim; 6,7,8,9... hepsi aynı. tüketim çılgınlığı bu. bir telefon sağlamsa, kullanışlıysa tamamdır bana göre. insanları para harcamaya itiyorlar başka bişey değil.
Bak bu da olurdu. Yapardım kesin. Şimdilik gerçekten gerek Yok.Ben direk parasını alayım deseydin keşke. Gururun zaten okşandı, eşin sağolsun düşünmüş
Sende vicdanını okşamış olup altın alırdın. Ben seni biliyorum sen şimdi degistirsen sonra kesin vicdan yaparsın
Ayyy kızlar bu topiklerde gezince aklım fikrim altına gidiyor benim
sony xperia z2 modeli şimdi z5 e kadar yükselmiş model ama ne gerek var ? geçen bir arkadaşım aldı yeni modelini, elimde alışmış görmeye O da çok memnun.markası ne? benimki LG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?