• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

herkese iyi günler

Benimki 6 , geçen gün % 30 dayken kapandı ilk defa ..
Servise gidip gelince telefonun içindeki herşey siliniyor değil mi ?

yanlış hatırlamıyorsam siliniyor o yüzden göndermeden kaydetmen lazım bir yere bilgisayara falan yükleye bilirsin içindeki bilgileri
ya da telefoncular yapıyor götürüyorsun bir yere kaydediyorlar sonra ne zaman istersen geri yüklüyorlar

Rica ederim canım, ben de 1 mil ile başlayacağım, bu ara yürüyüş beni de zorladı..Kanamam arttı ve rahim bölgemde ağrı oldu, Dr kontrole gidene kadar yürüyüş yapmama kararı aldım..
iyi bir kara gibi çok zorlama kendini spor konusunda

Evet cnm dikkat etmekte fayda var. Bende yürüyebilecek durumda degilim.
Biraz bktımda şimdi yaptigin herhangi bir hareket bile yok sanki videoda, sadece sağa sola sallanıyorlar. Maksat vücut hareket etsin sanırım
aslında menüsküsü olanlara daha çok yüzme öneriyorlar diye biliyorum ama
kışın zor bu işler

Çikolatalıyi dene bence :KK66:
Bi 8tl feda edip denemek lazim sanirim.
Boza sormustum gecen bimden aldim 2küsür lira ya en azindan tadini nerak ediyorum tamam iyi marka diil ama tadini bi alim dedim.
Tadi bana kotu gelmedi asureye benzettim
Yani sanki malzemeleri yok sadece gibi.
Tarcin serptim yedim.

Bu arada ben a101 den almıştım bimdekiler iyidir belki
Beğenen arkadaşlarda olmuş
Eğer denemeyi düşünüyorsan bimden dene en azından
Bi risk alicam galiba a101yas pastasini almadim
Ama frambuazli chescakesi guzeldi.

Ben arada profiterol ve supangle alıyorum. Hatta bimden hiç bişey almam tek bu tatlıyı alıyorum. Bazen iyi çıkmıyor yalnız ekşimsi gibi oluyor. Birilerine ikram edecek sen alma istersen. Önce kendin dene belki begenmezsin
Mesela bizde tatbakin pastasi ve tatlilari yenmez.
Onun pastasindan iyidir diye kurdum kafamda.
Daha hafif gorunuyodu incelicem ve denicem sanirim.

Bi 8tl feda edip denemek lazim sanirim.
Boza sormustum gecen bimden aldim 2küsür lira ya en azindan tadini nerak ediyorum tamam iyi marka diil ama tadini bi alim dedim.
Tadi bana kotu gelmedi asureye benzettim
Yani sanki malzemeleri yok sadece gibi.
Tarcin serptim yedim.
Biz pasta çok severiz özellikle eşim..Pastane pastaları ağır geliyor kremalari, bimdeki pastayı keşfettiğimizden beri alıyoruz arada, biz sevdik ;) bozasini bilmiyorum, hiç içilmez bizde...

Günaydın bayanlar bereketli bir gün olsun.

tr_lelli tr_lelli Ben A101deki yaş pastalardan çikolatalı olanı beğeniyorum. Tadı biraz yoğun ama güzel şuan da bile evde var hatta. Denemek için alabilirsin bence.

Bugün kar yağışından dolayı üniversiteler dahil tüm okullar tatil benim bulunduğum şehir de :) İyi oldu aslında sınavlarım yaklaşıyor ders çalışmam lazım ama hala tembellik yapıyorum :)

Bu arada bundan sonra birikime normal tl haricinde her ay 10 dolar ve ya 10 euro almaya karar verdim Eğer o ay elimde daha fala para kalırsa ona göre döviz tutarını da arttıracağım. Gerçi öğrenci halimle ne kadar döviz alabilirim ki :) :) Yine de 10 dolar 10 dolardır mantığı ile hareket ediyorum. Ay sonunda alacağım muhtemelen.

kesinlikle katılıyorum. üstelik iphone da kullandım benim telefonum ona beş basar iki gün şarjı gidiyor iphonedan daha iyi resim çekiyor ve iki buçuk senedir elimde sanki ilk günmüş gibi. üstelik bir kere araba altında kaldı bişeycikler olmadı aman maşallah diyeyim :) zaten piyasadaki en sağlam telefonmuş :))
Hangi marka

ben de Sony Z1 ve Z3 kullanmıştım. en güzel yanı sudan etkilenmemesiydi. tatilde denizin içinde fotograf çekip, teli suya batırıp çıkarıyorduk, hiç bir şey olmuyordu.
arkadaşıma Z3 tavsiye etmiştim, aşdı kullanıyor, çok memnun, iyi ki bunu aldırmışsın diyor.
Evet bir de o yönü var ;)

İyi akşamlar kızlar
geçen günlerde youtubedan "bimden aldığım abur cuburları denedim" temalı birkaç video izledim bimin kendi markalı abur cuburlarını denememiştim meraktan bikaç şey aldım cips gofret vs
4.25 tl tuttu

halk ekmekten 2 tane altın çörek aldım 80 kuruş
başka da harcamam yok:skandal:

bimden deneyip tavsiye edeceğiniz abur cuburlar varsa öneriye açığım denemek isterim :KK28:
sen cok yanlis gelmissin apla biz kilo vermeye calisiyoruz taam mi:63:

ben de henüz denemedim bim pastasını ama işyerinde bir abla ısrarla çikolatalı pastayı al dene diyor
ağız tadına güveniyorum
özellikle çikolatalı diyor profiterollüyü beğenmemiş
ben de kilo vermek istiyorum diye almak istemedim
bu ara evde misafir var denemek amaçlı alayım tadına bakmış olurum

Hanımlar merhaba
3 gündür telefonum bozuktu, yeni girebildim. Ben de iphone 5 kullanıyorum. 2 haftadır sürekli problem yaşıyorum telefonla. Şirketten yeni telefon istedim. I phone 7 göndereceklerini söylediler. Bakalım nasılmış. Bozulmasaydı değiştirmeyi düşünmüyordum ben de.
2017 yılında Şubat ayından itibaren 1000 TL, her ay vadesiz hesaba atacağım. 1000 TL'lik altın ve 1000 TL'lik dolar alacağım inşallah. Yani her ay 3000 TL'lik yatırım yapmayı planlıyorum.Türk parasını acil durum ihtiyaçları için tutacağım. Altını kızım için biriktireceğim. Dolar ise ileride gezme tozma için.

canim mesajini gordum ama o sirada kafam oyle doluydu ki babamin rahatsizligindan dolayi birde net paketim bitmisti cevaplayamadim sonra da unutmusum ama sanirim bi ara kapattin uyeligi seni alintilayamadim. Birde depresyona girmek yok tamam mi butun zorluklari asacagiz eger bir nedeni yok diyorsan da hemen cik daha cok gencsin en guzel yaslarindasin...ben bayadir iciyodum ya onu her aksam aliskanlik oldu sogan kurunu hic devam etmiim bir daha?? ipeqbojuqu ipeqbojuqu
no_name_ no_name_ canim eger sikinti yolsa tamamdir

selam. burda acayip bi hava var ya buzz gibi. kar yağdı yağacak sanki.
ben yokken 5 sayfa ilerlemiş. bidaha ben yoksam yazılmayacak benim gelmem beklenecek. şimdi ben çıkıyorum, yazanı görmeyim. 1,2,3 tıp!

Akşama çorba yaptım , tel şehriye çok az, bulgur,domates,biber, maydanoz,bol nane,karabiber,isot,haşlanmış tavuk ve nohut koydum, tavuk suyu ile yaptım..Hiç tuz kullanmadım, çok az tereyağı koydum..

Akşama fırında tavuk göğsü, 1 kase çorba ve yoğurt yiyeceğim.

Bu arada baharatlar ve acı , metabolizmayi çalıştırarak yağ yakimina yardımcı oluyormuş...

Back
X