- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo çorba enfes olmuş afiyet olsun :)Akşama çorba yaptım , tel şehriye çok az, bulgur,domates,biber, maydanoz,bol nane,karabiber,isot,haşlanmış tavuk ve nohut koydum, tavuk suyu ile yaptım..Hiç tuz kullanmadım, çok az tereyağı koydum..
Akşama fırında tavuk göğsü, 1 kase çorba ve yoğurt yiyeceğim.
Bu arada baharatlar ve acı , metabolizmayi çalıştırarak yağ yakimina yardımcı oluyormuş...
hadi bakalim sen yokken susalimselam. burda acayip bi hava var ya buzz gibi. kar yağdı yağacak sanki.
ben yokken 5 sayfa ilerlemiş. bidaha ben yoksam yazılmayacak benim gelmem beklenecek. şimdi ben çıkıyorum, yazanı görmeyim. 1,2,3 tıp!
Saol tatlim tok tutsun diye ne buldumsa koydum içineOoo çorba enfes olmuş afiyet olsun :)
Nereye gidiyor tatlım esin?hadi bakalim sen yokken susalimnaptin kocacigina hazirliklar yaptin mi? Ne zaman geliyor? Bak senin esin geliyor benimki gidiyor canim ya
![]()
Ben yemek yapamıyorum annem patates salatası ve enginar yapıp bırakmış bana sağolsun.
Hemen geliyorum :))Saol tatlim tok tutsun diye ne buldumsa koydum içinegel beraber yiyelim hadi
![]()
Oyyy ne güzel olurduHemen geliyorum :))
CanımsınOyyy ne güzel olurdubaşımın üstünde yeriniz var
İnşallah görürüz o günleri, hep beraber buraya gelip birer kahve içip kaynatirizCanımsın![]()
Ben sormuştum,
Amanın ne güzel menüuuu , açımmmmmmdün akşam benim menüm;
yayla çorbası,
arpa şehriyeli pirinç pilavı,
tel şehriyeli bulgur pilavı, ( bazıları pirinci, bazıları bulguru yemediği için, bi de yemekte annemler bende olduğu için yardımcım ikisinden de yaptı )
barbunya,
fırında köfte patates,
ve aperatifler
tatlı olarak da, kremalı, kakaolu kek...
tabi pirinç pilavı hariç, hepsinden yedim... :) (tok yatmamın sebebi :)) )
bu akşam işten evime, oradan anneme, oradan da arkadaşa geçeceğim... yani bu akşam da bol yemekli, tatlılı, tuzlulu, cısslı saatler beni bekliyor... :)) haftaya gelir ağlarım, kilo veremedim bu hafta diye... :))