• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canimmmmm farkettim ve duzelttim seni etiketledim sonradan ama gec oldu :KK43:
ya sorma is icin gidiyo simdilik bir hafta ama belli olmuyor isleri bazen 1 ay bazende 2-3 gunlugune gidiyor simdilik 1 haftaligina gidiuor gibi gozukuyo
Sağ salim gidip donmek nasip olsun inşaallah

ohoo ama olmaz ki. neyse hadi gençsiniz kanınızın kaynamasına veriyorum.
no_name_ no_name_ doktor yine kaldı canım eşimi beklicekmişim. zaten adet oldum bugün söylemesi ayıp. çorban nefis afiyet olsun:) çok azimli gördüm seni maşallah:)
Beth18 Beth18 hazırlığa devam ediyorum canım. market ve pazar alışverişini onun gelmesine yakın yapacam. hadi ya arabistana mı gidiyor eşin, allah kavuştursun canım ya

ohoo ama olmaz ki. neyse hadi gençsiniz kanınızın kaynamasına veriyorum.
no_name_ no_name_ doktor yine kaldı canım eşimi beklicekmişim. zaten adet oldum bugün söylemesi ayıp. çorban nefis afiyet olsun:) çok azimli gördüm seni maşallah:)
Beth18 Beth18 hazırlığa devam ediyorum canım. market ve pazar alışverişini onun gelmesine yakın yapacam. hadi ya arabistana mı gidiyor eşin, allah kavuştursun canım ya
Anladım canım, hayırlısi olsun...
Evettt çok azimliyim, gidecek bu kilolar ;)

ben dee sabah kahvaltıdan sonra az önce 30 gr.lık pakette uno'nun tam tahıllı gevreğinden yedim sadece. ben de açım ama çaktırmıyorum. şu an kendi evimdeyim ve dolabımda sadece su var. umarım anneme gitiğimde yaptığı yemekten gömmem.

Back
X