Ayy ne saçmalık, o zaman eşinin hesabına atsın. Nasıl güvenir bilmem.Geçenlerde bir müşteri dolar alacakmış bankadan fiyat sordu soyledim.Disaridan alayım dedi.Tamam dedim dışarıdan da alsan getir hesabına yatir.Yok dedi kuyumcuya emanet edecekmiş kendisine bisey olursa (çocuğu yok mirasçılara kalmasin) diye kuyumcuya demis sadece esime ver.Akla mantiga bak ya adam da eşine verir bekle.
Ergen karşı cinsle yalnız şekilde birarada tutmak doğru değil. Sonuçta çocuk bunlar bilinçsizde olsa yanlış yapabilirler. Bu konuya çok dikkat etmek lazım.aynı fikirdeyim
herkes kendi çocuguna baksa
sorun olmayacak
ama illa o burun sokuluyor
ben kimsenin evine göndermeyi sevmiyorum
belki yanımda iyi arkamı dönünce kötü davranacaksın
ben neler duydum
iki arkadaşım açıkca dedi
hemde kocaman kadınlar işyerinde
birisine dayısı taciz etmiş
annesine anca büyüyünce demiş
annesi gülmüş inanmamış.
mesela o da çocuğuna çok takıntılı bir tip
diyor ki etraf kötü
düşün en yakının yapıyor
diğeri halasının oğlu taciz etmiş bu 6 yaşındaymış
ve o çocuk 15 yaşındaymış
bunlar ağır detaylar
her ikiside babaanne evine bırakıldığında yaşamış
Ay su cesaret banada gelsin sürerim aslında ama işteKızlar selam iyi akşamlar,
Bu ara bir yoğunluk yazamıyorum okuyamıyorım.gece uyku öncesi kitap okuyorum ondan bakamadım pek. Kitap okurken de az okuyorum uykum geliyor hemen.
Bugün sabah jimnastiğe gittik.ondan sonra okula bıraktım. Eve geldim. Toz aldım. Elanın odası kaldı. Baktım yığılacağım. Uzandım. Süpürmeyi robota yaptırdım.
İftara eşim melemen kahvaltı istedi. Oh be dedim.Ela da sabah sadece simit yemişti. Kahvaltı iyi olur ona da diye düşündüm.
Bugün Ela jimnastik de ters köprü yapmayı öğrenmiş. İlk an korktum evde yapınca.
Jimnastik öğretmeni Elayı resim çekip paylaşmış.biraz konuştuk. Spora çok yatkın hevesli bu yolda ilerlesin dedi.
Yarın da ters köprüden geri dönmeyi çalıştırırım dedi.çünkü onu yapmayı çok istiyor.
Bugün atletizm hocasıyla da konuştuk.başlayınca isterse devam ettiririm.
Akşam okuldan almaya giderken, arkadaşa dedim sen önden git arabayla ben arkadan geleyim arabayla.Biraz korkum kırılır diye...Site çıkışı yığıldımı alttan üstten arabalar.En son attım kendimi karşı yola.
Filenim otoparka parkettik.
Sonra arkadaş oğlunu bekliyordu arabaya geçtim Elayla.Gitsem gitmesem derken, Ela ordan tezahürat yapıyor, ' anneee başarabilirsin sana güveniyorum '
Dedim bas gaza git cesaretimi topladım. Arkadaşı beklemeden yalnız başıma arabayla geldim eve.ilk defa kendi başıma araba kullandım.otoparkımıza park ettim.
Benim için araba kullanmak imkansızdı.
Ben anne olmanın imkansız olmadığını Elayla öğrenmiştim ve şimdi de araba kullanmanın imkansız olmadığını öğrendim.( seneye okul konusu olmasa ben daha çooook araba kullanmazdım)
Yarın da cesaretimi toplayıp jimnastiğe götürürsem bir kademe daha atlamış olacağım.
Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Kız benim çalıştığımı yerde evlenmeden ev almıs belki boşanırsam diye babasının üstüne yapıyor karısınında haberi yokAyy ne saçmalık, o zaman eşinin hesabına atsın. Nasıl güvenir bilmem.
Ben evi ortak tapu yapalım demiştim. Eşim senin üzerine olsun dedi.Tapu benim üzerime.
Yani bir de yedi kat yabancıya hayatta paramı emanet etmem.
Böyle birşey yapsa iki günde boşarım kesin
Şaka bir yana ne insanlar var ya. Akıl vaaaar mantık var :)
burada kar var orada yağmurİyi sahurlar :)
Saat 3 oldu ben hiç uyumadım. Yarın da jimnastik var. Yağmur da varmış. Tabi biraz tırstım. Çok yağarsa çıkmam yola.
Sizden sonra giriştim işe.
Elayı arkadaş okuldan aldı.
İyi de oldu. Zaten yorulmuştım. Ve deli gibi yağmur yağıyordu hayatta çıkamazdım. Bir de trafik varmış.çakılır kalırdım orada.
Akşam hamur yaptım. Elayla birlikte açtık.
Karşı dairede oturanlar başka ülkeden gördükçe selam verir.bugün de bana tatlı getirmiş :) ramazan tatlısı dedi. Şaşırdım.
Çok da sevmem, hep tepkiliyiz halk olarak ama sonuçta empati kurmakta lazım galiba.
Neyse akşam yemekti kahveydi,
Tam uyku dedim. Oyun istedi.
Sanki uyku öncesi oyun oynayarak kötümü yaptım. Bu ara hergün uyku deyince oyun oynayalım gündeme geliyor.
Tableti bırakıp tablet süremi oyuna harcayacağım dediğinde tabiki hayır demiyorum. Ama alışkanlık yapması kötü.
bir kere gözünü karartıp çıkacaksınAy su cesaret banada gelsin sürerim aslında ama işte
Kız benim çalıştığımı yerde evlenmeden ev almıs belki boşanırsam diye babasının üstüne yapıyor karısınında haberi yok
O gün boşarım duysam karının yerine dedim fikirlere bak
Eşim babasıgile ev almıs lar para bir kısmı dededen. Miras ve eşim kredi çektiği için ev onun üzerine demişler ver nişanlı iken asla demiş benimki ben o benim evim diyeceğim ya Allah gönlümüzde biliyor şükür kendi evim var kendileri gibi paragöz sanıyorlar
Aynen öyle olunca güven geliyor. Belki okumuşsundur yazdığımı. Ben de uzun çalışmalardan sonra, okul dönüşü arkadaşı beklemeden cesaretimi toplayıp eve dönmüştüm. Oysa aklımdaki bir kerelikti :)bir kere gözünü karartıp çıkacaksın
aksi halde olmuyor.
Ayyy maşallah sana yedirengim bak artık nasıl da güzel oluyor çok sevindim canım şehirler arası yollarda da sürmek nasip olsun arkadaşım.Selam kızlar,
Önce size yazayım dedim.
Sabah 8:30 da saati kurmuştum. Uyandık.Ela tekrar dalacaktı. Ooo uyumak yok saati kurdurup dedim :) kahvaltı yaptı.
Sabah arkadaşı da aldım jimnastiğe gittik. Bu defa kaldırım kenarına parkedebildim. Çok az uğraştım ama olsun.bir gelişme var.
Çocuklar jimnastiğe girince yürüyüş yapacaktım. Yağmur başladı. Arabaya geçtik oturduk arkadaşla sohbet ettik.
Tam döneceğiz yağmur yine başladı. Gözümü kararttım attım yola kendimi. Şakır şakır yağsa beklerdim.
Kavşaktan ben oldukça yavaş dönüyorım çünkü üç tane yoldan araba gelebilir.arkamdaki hemen korna çaldı, hadi hızlı hızlı diyeAllahım şu istanbulda hemen korna çalmaları da ne diyim.
Oradan arkadaşa geçtik. Çocuklarla kızmabirader oynadık. Çocukluğumda çok sevdiğim oyundu.
Okul saati geldi. Okula bıraktım.
Arabayı parkettiğim yerde bıraktım. Okuldan eve yürüyerek döndüm.
Yürüyüş yapmam lazım.yine okula almaya giderken yürürüm arabayla dönerim.
İnşallah kalabalık olmaz o saat.
Akşama benim koci yine kahvaltı istedi.Gece sahur yapmayınca kahvaltı da kahvaltıııı
Yemek planlamıştım ama.Elaya hamburgerini yaparım.
Bize kahvaltı. En azından evde işlerimi hallederim.
Dinlenirken selam vereyim dedim
Ben ehliyet alalı temmuz ayında 5 yıl olacak.Ay su cesaret banada gelsin sürerim aslında ama işte
Kız benim çalıştığımı yerde evlenmeden ev almıs belki boşanırsam diye babasının üstüne yapıyor karısınında haberi yok
O gün boşarım duysam karının yerine dedim fikirlere bak
Eşim babasıgile ev almıs lar para bir kısmı dededen. Miras ve eşim kredi çektiği için ev onun üzerine demişler ver nişanlı iken asla demiş benimki ben o benim evim diyeceğim ya Allah gönlümüzde biliyor şükür kendi evim var kendileri gibi paragöz sanıyorlar
Eşim bayramda anneme giderken, osmangazi köprü çıkışında sana veririm anneye kadar sen kullanırsın diyor. Valla o kadarına cesaretim şimdilik yok.Ayyy maşallah sana yedirengim bak artık nasıl da güzel oluyor çok sevindim canım şehirler arası yollarda da sürmek nasip olsun arkadaşım.
İhtiyac iş için okul için lazım hemde acilinden iş için lazım yeni şubesi açılacak uzakta ve nasıl gidicem diye düşünüyorumBen ehliyet alalı temmuz ayında 5 yıl olacak.
Okul mevzusuna mecbur cesaretimi toplayıp başladım çalışmalara. Herşeyi unutmuşum. Sıfırdan başladım.
Okul servislerine emanet etmeye korkuyorum.
Bu benim için bir sebepti
Sen de birşeyleri unutmadan topla cesaretini başla.ufak ufak çalışmalar yap. Bak göreceksin nasıl olacak.
Mesela ihtiyacın olduğu zamanlarda keşke dediğini düşün. O bile adım atmaya yardımcı oluyor.hadi gaza getireyim seni
Aciiiil başla o zaman. Erteledikçe unutuyor insan.ufaktan cesaretini topla yavaş yavaş ilerle.İhtiyac iş için okul için lazım hemde acilinden iş için lazım yeni şubesi açılacak uzakta ve nasıl gidicem diye düşünüyorumaraba otomotik mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?