- 21 Ağustos 2015
- 32.055
- 97.315
- 598
- 38
Benim de aynı canım,oldukça sakin bir insanım. Çene desen eskiden hiç yoktu.sen böyle anlatınca tıpkı bizi görüyorumyedirenk79 eşler ile ilgili konuşmamız bitmez herhalde bazen canımı çok sıkıyor ben sakin mizaçlı bir insanım o ise fazla heyecanlı ve hemen olması gerekir onun istekleri önceleri evde huzursuzluk çıkmasın diye o istemeden yapardım şimdi ise canımı sıksa da konuşmasam derdindeyim en iyisi denizin en derin yerine der annem valla kadına da hak veriyorum çekilmiyorlar arkadaşım benin kinin bağırması meşhurdur hep bağırarak konuşur bir yere gitmek istememem onunla mecbur kaldığım yerlere gidiyorum hele araba kullanırken kulaklarımı tıkamak istiyorum o kadar deyim.
Bu sana ev görmeye gelmediler diyen arkadaşınmı baby, sürekli böyle gelen arkadaşlarıma ben birşey hazırlama telaşına düşmüyorum. Boşveeer ne kendini yoruyorsun. Son dakikada bir de çat kapı gelen ne bulduysa onu yesin içsin.İyi geceler bacımlar
Dün anneme cöktük
Arkadas aradı görüselim diye annemdeyiz dedik
Bugun aradı börek yaptm dedi
Derin bi sessizlik
Görüsürsek yeriz dedim dedi
Yine derin bi sessizlik
Bekliyorm ne dicek
Esi evdeymis
Evdeyiz gelin isterseniz dedim ne diyim yarım saat telefonda sessiz duramayacagımıza göre
Koci giderken beni gördü ondan aramıstır dedi
Geliriz birazdan dedi
Ev ama nasıl bi görseniz 56
Ben bize gelinceginden haberim olmadogo icin bisey de hazırlamadım
Hemen markete gittik
Hazır börek aldım rus salatası icin malzeme
atıstırmallık galeta falan durduk yere 500 lük oldm
Spürge atarken daha geldiler
Bide böyle bi huyu var 10 dkya geliyo
Ben cat kapı gideceksem 1 saat en azından zaman veririm ev sahibine
Cat kapı gitmem de cagırsalar bile 1 saat tıparlasın kendini ev sahibi diye
14.00 gibi gelip 19.00 de gittiler
Alya acıktım dedi yemek hazırladım
Böyle bitirdim günü.
Evet liseden arkadasımBu sana ev görmeye gelmediler diyen arkadaşınmı baby, sürekli böyle gelen arkadaşlarıma ben birşey hazırlama telaşına düşmüyorum. Boşveeer ne kendini yoruyorsun. Son dakikada bir de çat kapı gelen ne bulduysa onu yesin içsin.
Ben de paldır küldür gitmem ya. Düşüncesizlik ayrı birşey.
Bu sana ev görmeye gelmediler diyen arkadaşınmı baby, sürekli böyle gelen arkadaşlarıma ben birşey hazırlama telaşına düşmüyorum. Boşveeer ne kendini yoruyorsun. Son dakikada bir de çat kapı gelen ne bulduysa onu yesin içsin.
Ben de paldır küldür gitmem ya. Düşüncesizlik ayrı birşey.
Bence erkekler kadınlardan daha çok söyleniyor ama kadınların adı çıkmışBu gün evde erken kalkan ben açtım tv izledim sonra kahvaltı hazırladık ye topla kaldır eşim ütü yaptı söylene söylene her zaman ki gibi ben de çamaşırlar ile uğraştım kuruyanı katladım kaldırdım kurumayanları peteklere koydum öyle geçti akşam için balık-patates kızarttım salata ve brokoli haşladım tahin helvasıda vardı yedik çok şükür şimdi çayımı aldım size geldim öyle bir soğuk hava varki balkondan soğan patates almaya çıkmak istemiyorum. Eşime ilk defa temizlik perileri geldi bende hayret ettim fortmantoya koyduklarını düzenledi büyük bir poşet çöp çıkarmış ben atmaya kalkınca sana zararımı var diyor bana mucize gibi birşey adam atmak için çöp çıkardı tam bir istifçi kendisi.
Börek yapmışsa seni çağırmalıHaftaya kızlar sana gelelim demisler arkadasa
Sey dedi bana gelsinlerde once sana gelselerdi ya sen ev aldın daha gelmediler dimi sana diyo
Desemki aa bana gelin herhlade baby cagırıyo ona gidelim dicek.
Ben de benim icin farketmez dedim.
Ben de istersen yaparım biseyler dedim
Ayarlarım ben dedi
Profiterol yapar götürürm diye düsünüyorm yine de.
Patliyacagin günü bekliyorum. Ben coktan patlardim herhaldeHaftaya kızlar sana gelelim demisler arkadasa
Sey dedi bana gelsinlerde once sana gelselerdi ya sen ev aldın daha gelmediler dimi sana diyo
Desemki aa bana gelin herhlade baby cagırıyo ona gidelim dicek.
Ben de benim icin farketmez dedim.
Ben de istersen yaparım biseyler dedim
Ayarlarım ben dedi
Profiterol yapar götürürm diye düsünüyorm yine de.
Mesafeyi korumaya calısıyorum.Du bakalım ihlal ederlerse patlıycamPatliyacagin günü bekliyorum. Ben coktan patlardim herhalde
Benim sevgi dili yedirmek evetBörek yapmışsa seni çağırmalı
Veya sen sadece çay yapsan bence son dakika bu kadar olur
Sanırım sen yedirip içirmeyi seviyorsun
Onun da hoşuna gidiyor
Açıkçası arkadaşın birisine yıkılmayı seviyor
Hacı cok garip seyler yapıyo kızlara yazıkbabyloading87 sık geliyor olana yapma bencede bişi artık.
O an gelmek isteyen ne bulursa onu ki zaten sık geliyor.
Hayır lise arkadası falan olmasa beybinin benim elti kızım Bursaya mi taşındı ki acep dicem asdffghBörek yapmışsa seni çağırmalı
Veya sen sadece çay yapsan bence son dakika bu kadar olur
Sanırım sen yedirip içirmeyi seviyorsun
Onun da hoşuna gidiyor
Açıkçası arkadaşın birisine yıkılmayı seviyor
Naaa şuralarına kadar geliyo ve patlıyosun sonra nerden biliyorsun diye sormaMesafeyi korumaya calısıyorum.Du bakalım ihlal ederlerse patlıycam
Ben hala saskınlıgımı atamadımNaaa şuralarına kadar geliyo ve patlıyosun sonra nerden biliyorsun diye sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?