- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Amin canımHayırlısı olsun canım zam oranını asgariye göre yaptılar hep benim esimde beklentisinin altında bir zam aldı.
Buna şükür dedik.
Rabbim bereketlendirsin.
Aldıklarınızı güle güle kullanınHepiniz iyisindir inşallah okuyacağım en kısa zamanda girip girip çıktım siteye misafir ağırladım güzeldi günlerim temizlik tam anlamıyla yapamadım tek sorunum bu olsun haftaya acısını çıkarırım. Günlük rutin işler ve yemek ve çamaşır günlerimi aldı misafirlerim ile dışarıda gezmeye de gittik hava güzeldi o zaman bu hafta gitmeleri iyi oldu hava çok soğudu. Akşam için tavuklu mantarlı et sote tarhana çorbası salata bakla fava yaptım bu ara markete gittiğimde promosyonlu indirim bulduğum gibi alıyorum herşey daha da pahalı oluyor. Bu günde bir koli yumurta ve bir kilo tereyağ bir kilo çay yogurt aldım tereyağ stoğa. Kendime hiç almadığım kadar kıyafet alıyorum iki tane kaşe kaban ve bir de şişme kaban aldım aklımda daha almadıklarımda eşimle ikimize iç çamaşırı aldım akşam kızlar kendileri alıyor. Dün kredi kartları kesildi bu ay her zamankinden yüksek geldi hayat pahalılığını daha fazla hissettim eşimin maaşına da 11.54 zam gelince pek birşey fark etmedi. Çok şükür tüm faturaları ödüyoruz kredi kartlarının da tamamını kapatıyoruz az da olsa birikime ayırıyoruz sonsuz şükürlerim olsun Rabbime. Kendimin gizli zulası epey birikti eşim maaş alsın gidip kendime de birikim yapıcam artık ne olursa alırım. Dolabımı düzenliyorum giyim zevkim de değişti bol kıyafetleri ve pastel renkleri daha çok sever oldum yaşım ilerledikçe bol kıyafetleri tercih eder oldum aldığım her parçayı severek alıyorum. Bizim ilçeye halktan pazar açıldı açılışa özel indirimler yapmış çok çok değil ama yine de az da olsa indirimliydi oldukça alışveriş yaptım fındık kaju fıstık ceviz kuru kayısı tarhana her gittiğimde hatrı sayılır para bıraktım şimdi ramazan fırsatçılığı çıkar diye aldım. Aldıklarım zaten genelde kuru yemiş onlar bittikçe alırım iyi oldu açılması rekabet olur baharatçılar ve çerezciler siftah yapamadan dükkan kapattıklarını söylüyorlarmış onlar indirim yapmayı bile düşünmemişler.
Amin ins kuzuBeybimm nasıl gönlünden geciyorsa öyle olsun hayırlısı olsun
Amin cnmHakkında hayırlısı olsun canım
Simdiden bereketli olsun.Hepiniz iyisindir inşallah okuyacağım en kısa zamanda girip girip çıktım siteye misafir ağırladım güzeldi günlerim temizlik tam anlamıyla yapamadım tek sorunum bu olsun haftaya acısını çıkarırım. Günlük rutin işler ve yemek ve çamaşır günlerimi aldı misafirlerim ile dışarıda gezmeye de gittik hava güzeldi o zaman bu hafta gitmeleri iyi oldu hava çok soğudu. Akşam için tavuklu mantarlı et sote tarhana çorbası salata bakla fava yaptım bu ara markete gittiğimde promosyonlu indirim bulduğum gibi alıyorum herşey daha da pahalı oluyor. Bu günde bir koli yumurta ve bir kilo tereyağ bir kilo çay yogurt aldım tereyağ stoğa. Kendime hiç almadığım kadar kıyafet alıyorum iki tane kaşe kaban ve bir de şişme kaban aldım aklımda daha almadıklarımda eşimle ikimize iç çamaşırı aldım akşam kızlar kendileri alıyor. Dün kredi kartları kesildi bu ay her zamankinden yüksek geldi hayat pahalılığını daha fazla hissettim eşimin maaşına da 11.54 zam gelince pek birşey fark etmedi. Çok şükür tüm faturaları ödüyoruz kredi kartlarının da tamamını kapatıyoruz az da olsa birikime ayırıyoruz sonsuz şükürlerim olsun Rabbime. Kendimin gizli zulası epey birikti eşim maaş alsın gidip kendime de birikim yapıcam artık ne olursa alırım. Dolabımı düzenliyorum giyim zevkim de değişti bol kıyafetleri ve pastel renkleri daha çok sever oldum yaşım ilerledikçe bol kıyafetleri tercih eder oldum aldığım her parçayı severek alıyorum. Bizim ilçeye halktan pazar açıldı açılışa özel indirimler yapmış çok çok değil ama yine de az da olsa indirimliydi oldukça alışveriş yaptım fındık kaju fıstık ceviz kuru kayısı tarhana her gittiğimde hatrı sayılır para bıraktım şimdi ramazan fırsatçılığı çıkar diye aldım. Aldıklarım zaten genelde kuru yemiş onlar bittikçe alırım iyi oldu açılması rekabet olur baharatçılar ve çerezciler siftah yapamadan dükkan kapattıklarını söylüyorlarmış onlar indirim yapmayı bile düşünmemişler.
Sizin ne odu hayırdır. Bugün de kocaya saran sarana hee.Selamm
Kızı toparladım çok şükür.
Banyo yaptırdım uyucak insAllah direniyor.
Yarın köye çağırıyorlar yine yemege ama dedim eşime cocukla olmaz bi iceri bi dışarı kalabalık yok dedim salona geceriz bi aksam direkt.
Zaten düğün yemekli
Anamm ye ye ye her yerde yemek.
Nasıl kilo versin bu lelli
Bugün aylaklık yaptım.
Banyoyu bile temizlemedim pöf yaparım sabah napim bi kahve yaptım manikürdü serumlarımdı falan derken uyucam artık uykusuzum geceden.
Kurt yorgun ama ayakta direniyor..
Eşime sardım yine bir sebepten tabiki ben haklıyım herzamanki gibiama uymuyor bana
Ucu ona dokunacak biliyor başının gözünün selameti icin itaat et rahat et mantığıyla haklısın diyip savdı beni basindan.
Bunlada kavga falan edilmiyor daha ne bu be hep haklısın haklısın asdfgghhhjj
Bana iş cikmadı ordanda uyuyim ben en iyisi.
Canım sıkılıyo :)Sizin ne odu hayırdır. Bugün de kocaya saran sarana hee.
Bizim eskiden tartışmaya dönüşürdü söylerde söylerdi çene durmazdı.
Şimdi çocuk var biraz ondan dolayı sanırım ikimizde laf dalaşına girmiyoruz.
Ama bugün söylemesem içim rahat olmazdı.
Belki kendi de farkına varır söylediklerimin.
Aldıklarınızı güzel günlerde kullanın Lellim benim kızlarda küçükken çür çür derdi ruj isterlermiş sürerdim çok mutlu olurlardı çabuk büyüdüler.Selamm
Kahvaltı faslı falan derken günn ve start..
Akşam indirim kovaladım.
Oglana 2 lastikli carsaf seti aldım.
1 tanede evde var yeter.
2 tane yurtda var tek kisilik ama lastiksiz carsaf onlar istemiyor oglan duzeltmek zorunda kalıyor ya isine gelmiyor
Sadece yazlık pike lazım ona hem yatak örtusu hemde pike günlük bisey alırım.
Kendimede 3 tane begendim 20sinden sonra alıcam kart kesilsin çarsaf nevresim olayınıda bu ay kapim.
Sıradakiiii(bende bunlarla mutlu oluyorum iste napcan)
Sırada daha ev eşyası vs yok.
Canta, saat, kıyafet var.
Yazlık ihtiyaçlar var onlar icin ayırcam para.
Bilekliğe para ayırcam.
Kızımada 2 tane hasır çanta aldım.
Yaaw cok tatlılar yazın elbiselerle takar diye dusunuyordum böyle fiyonklu falan ama ağır biraz jüt ip kararsız kaldim. Kaliteli belli ağır
Iade etsem mi etmesem mi bi düşüncem.
Artık şık seyler istiyormuş
Senin gözüne sürülen seysinden yok mu diyor bana (far)
Yok dedim evladım ananda öyle şeyler.
Bi merak bu aralar sormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?