- 27 Şubat 2013
- 14.777
- 42.229
- 798
Mars şu enerjiyi benim kocaya da vereydi şu camları sileydi ne iyi olurduBence erkekler kadınlardan daha çok söyleniyor ama kadınların adı çıkmış
Bugün Mars ‘ın güzel bir açısı vardı
Enerji verdi
Benim eşim de depoyu temizledi ve düzenledi
Tabi arada söylendi ama hiç umursamadım duşa girdim
Çıkınca da işi bitmiş
Çöp atamaya gitmiş
Temizle demedim kendi kaşındı yapacak bir şey yok
Ben de yıllar önce sitenin parkında çocuklar oynarken biriyle tanışmıştım. Muhabbetimiz başladı sonra arada sözleşip parkta çocukları buluşturuyorduk. Sonra arayıp sana gelelimmi müsaitmisinler başladı. Geldiler falan. İki saat duruyorlar ama çocukları acıkıyor. Hooop birşeyler hazırlıyorum. Ela yemiyor tabi öğlen yemek. Çünkü kahvaltımızı öğlen yapmış oluyorduk.Ben hala saskınlıgımı atamadım
Ne bilim börek yaptm size gelip yiyelim ne ya
Kocan evdeyse gelme otur kocanla ye
Ona da hak veriyorum cocuk icin oynuyolae diye geliyo
Kocası aksama kadar uyuyo evdeyken
Cocuktan bunaldıgı icin kapı arıyo iste.
Ben olsam e hadi canım görüşürüz der çotanak diye kaparımBenim sevgi dili yedirmek evet
Ama bu kadar anlamamazlıktan gelinmesine soklardayım.
Telefonda bekliyorum mesela ne dicek diye gelelim de diyemedi bekledik öyle sessiz.
Hayır lise arkadası falan olmasa beybinin benim elti kızım Bursaya mi taşındı ki acep dicem asdffgh
Verir verirMars şu enerjiyi benim kocaya da vereydi şu camları sileydi ne iyi olurdusadece geçen hafta sonu ıslak mendille masanın oradaki camı sildi, bu hafta yattı yuvarlandı.
O totosu eriyecek diye bazen yerinden bile kalkmıyor da tam ben mutfakta iş yaparken benden birşey istiyor ya, artık o da alıştı işim var dememe, garibim baktıki benden hayır yok şimdi Eladan istiyor
Şuan rolleri değiştik farkındamısınSelamm
Durun bende yazin bi zaman sonra aglanırım ama ben komşu sevmiyommm diye asdfggjkkk
En terazi burcu özelliğim dengesizliğim.
Aksam komsum aradi kardesim yalnız esi evde yokmuş gidelim mi diye.
Kıaazz dedim saat olmus 7 baska semtde bi de kanepeye uzanmıştım.
Alya duydu daha durur mu ( o komsu kardesinin kızını cok seviyor akranlarda adını duydu daha baş edemedim) iyi madem dedim eşim dedi gitcekseniz bırakim bıraktı bizi.
Kızda kucaginda bebesiyle hazırlamış yine kısır falan bisiler.
Kızlar cok eglendiler ekransız falan cok gzl oynuyor onunla.
12 gibi esim aldı sagolsun.
Sabahda ben kahvaltıya çağırdım komşumu (bu ara modum bu soğurum sonra kesin) canı sıkkındı bir mevzudan sebep dedim gel çayı yaptım.
Kahvaltı yaptık kahve falan derken saat 14.30 oldu.
O eve ben mutfaga yemeğe
Evi sabah süpürmüştüm.
Yarın halı çırpcam daha detaylı yaparım temizligi.
14 subat icin mekan bulamadım hala.
Mekan bakıyorum yine bir karadeniz gecesi batağına düşmem lazım benim karadenizim geldi.
Ben seciciyim.Şuan rolleri değiştik farkındamısın
Ben bu ara kendi başıma kalma modundayım sen komşu modunda ahahahaaaa bu günleri de gördüm ya gözüm açık gitmem.Benim de yükselen burcum terazi eee bir yerden ufak da olsa bir değişim var.
Şaka bir yana gerçekten çocuk evde olunca yeterki birbirleriyle mutlu vakit geçirsinler oyun kursunlar sosyalleşsinler diye insan mecbur görüşüyor.
Şimdi zaten Ela da eskisi gibi gidelim gelsinler falan demiyor. Çünkü vakit kalmıyor.
Alya okula başlayınca eski moduna dönersin bacım, rahat ol :)
Yine büyük konuşmimde ben istemezdim.Ela yıllardır kedi istiyor. 2 yaşındayken kedi maceramızı hatırlıyorsunuzdur.
Şimdi tutturmuş ne olur baba kedi alın. Yalvarıyor. Bir de bizim gelinde kedi var, kuzenim de var, kardeşim de var,komşumda var.Onları da görünce hepten dile getirdi.
Ben de kedinin uğraşını biliyırum.
Dün dedim daha dağınıklığını toplamıyorsun bir de kedi istiyorsunodasında oyuncakları döktü oynadı oyun bitince toplamadı. Banyoda da lavaboya sıralamıştı su ile oynadı. Orayı da öyle bırakmış.
Eee ödev yapıyor bitince masada öyle kalıyor. Hepsini sıraladım. Eee nasıl bakacağız kediye dedim :)
Ne olur anne söz dağınıklığımı toplayacağım kedi alın diye yalvarıyor.Sabah da pijamasını güzelce katlamışahhh kedi sevdası sen nelere kadirsin
Tabi koci de kedilere bakmış baba kız konuşuyorlar.
Valla bir şeyine elimi sürmem. İsterse boka bulansınlar. Dedim kendin bakacaksan al. Hiç birşeyiylw uğraşamam.
Tabiki ben de çok seviyorum keşke kedim olsa köpeğim olsa evde. Ama daha rahat bir hayatın olacak, koştur koştur olmayacakki hiç uğraşı seni rahatsız etmeyecek.
İlgileneceksin.
Bakalım sonuç ne olacak. Elanın üzülmesine üzülüyorum ama işte tüyleri deli gibi düşündürüyor. En çok beni zorlayan buydu.
Fazlamı takıntılıyım bilmiyorum ama tüye karşı görmemezlikten gelememiştim.
Kıyafet dolabımıza kadar tüy doluyordu
Benimden çocuktan önce vardı 6 ay kadar sonra çiftliğe verdikEla yıllardır kedi istiyor. 2 yaşındayken kedi maceramızı hatırlıyorsunuzdur.
Şimdi tutturmuş ne olur baba kedi alın. Yalvarıyor. Bir de bizim gelinde kedi var, kuzenim de var, kardeşim de var,komşumda var.Onları da görünce hepten dile getirdi.
Ben de kedinin uğraşını biliyırum.
Dün dedim daha dağınıklığını toplamıyorsun bir de kedi istiyorsunodasında oyuncakları döktü oynadı oyun bitince toplamadı. Banyoda da lavaboya sıralamıştı su ile oynadı. Orayı da öyle bırakmış.
Eee ödev yapıyor bitince masada öyle kalıyor. Hepsini sıraladım. Eee nasıl bakacağız kediye dedim :)
Ne olur anne söz dağınıklığımı toplayacağım kedi alın diye yalvarıyor.Sabah da pijamasını güzelce katlamışahhh kedi sevdası sen nelere kadirsin
Tabi koci de kedilere bakmış baba kız konuşuyorlar.
Valla bir şeyine elimi sürmem. İsterse boka bulansınlar. Dedim kendin bakacaksan al. Hiç birşeyiylw uğraşamam.
Tabiki ben de çok seviyorum keşke kedim olsa köpeğim olsa evde. Ama daha rahat bir hayatın olacak, koştur koştur olmayacakki hiç uğraşı seni rahatsız etmeyecek.
İlgileneceksin.
Bakalım sonuç ne olacak. Elanın üzülmesine üzülüyorum ama işte tüyleri deli gibi düşündürüyor. En çok beni zorlayan buydu.
Fazlamı takıntılıyım bilmiyorum ama tüye karşı görmemezlikten gelememiştim.
Kıyafet dolabımıza kadar tüy doluyordu
Bayağı yüklü ödeme yapmışsınız Allah kolaylık versin. Dimplem inşallah sonuçların çok iyi çıkar.40.000 TL ara ödeme yaptım
Kalanı 35.000 -TL 10 taksit yaptık
Allah hepimize ödeme kolaylığı versin
Şimdi içerde oğluşu bekliyorum, dedim danışmaya gelsin
Bahçeye çıkmasın
Havadan mı? Nedir dışarı çıkmak istemiyorum
Bu akşam danışmanlığım var
Pazartesi danışmanlığım var
Salı göğüs kontrolüm var
İnşallah yine temiz çıkar
Hava toparlasın birde tiroid kontrolüne gideceğim
Salı aslında ikisi bir arada çıkardı ama güvenin meme merkezi çok yoğun özel olmasına rağmen en az 50 dk sürüyor.
Çok koşturmaca oluyor.
Sonra oğlanı göze götüreceğim
Durumlar böyle
Ya ben de 1-2 saat oturulsa ses etmicem ama 5-6 saaf bana cok geliyoSelamm
Durun bende yazin bi zaman sonra aglanırım ama ben komşu sevmiyommm diye asdfggjkkk
En terazi burcu özelliğim dengesizliğim.
Aksam komsum aradi kardesim yalnız esi evde yokmuş gidelim mi diye.
Kıaazz dedim saat olmus 7 baska semtde bi de kanepeye uzanmıştım.
Alya duydu daha durur mu ( o komsu kardesinin kızını cok seviyor akranlarda adını duydu daha baş edemedim) iyi madem dedim eşim dedi gitcekseniz bırakim bıraktı bizi.
Kızda kucaginda bebesiyle hazırlamış yine kısır falan bisiler.
Kızlar cok eglendiler ekransız falan cok gzl oynuyor onunla.
12 gibi esim aldı sagolsun.
Sabahda ben kahvaltıya çağırdım komşumu (bu ara modum bu soğurum sonra kesin) canı sıkkındı bir mevzudan sebep dedim gel çayı yaptım.
Kahvaltı yaptık kahve falan derken saat 14.30 oldu.
O eve ben mutfaga yemeğe
Evi sabah süpürmüştüm.
Yarın halı çırpcam daha detaylı yaparım temizligi.
14 subat icin mekan bulamadım hala.
Mekan bakıyorum yine bir karadeniz gecesi batağına düşmem lazım benim karadenizim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?