Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arabada 3tl cilek satiyolardi
2kilo aldim 6tl

Armut,salam,kasar,domates,etimek, limon,biber,yogurt,1kilo ıspanak,pirzola tavuk aldim (cagrı/semt)
37tl tuttu.
Kartdan cektirdim onuda

çok iyi tutmuş hayranım şu çağrıya
cebimde 10 tl bile olsa neler alıyorum :)

çok iyi tutmuş hayranım şu çağrıya
cebimde 10 tl bile olsa neler alıyorum :)
Sahi hep az ödüyorum bazen fisi kontrol ediyorum.
Happycenterde gecen dolu dolu olmayan 2posete 82tl ödedim oturup kendimde ayrica hesap yaptim bide.
Cagridan hep dolu dolu cikiyorum az parayla cok alisveris.

öğle arası a101 gittim 4 liraya kitaplar vardı dayanamadım aldım onun dışında peynir , yumurta, 1 pk aç bitir, çöp torbası, kahve, yumuşatıcı aldım 40 lira da ben ödedim cıktım kahvaltılık bişey kalmamıştı haftasonu geliyor alayım dedim eşimle markete gittik mi 100-200 den aşağı cıkamıyorum. bingo 4 lt sıvı deterjan 14 lira kızlar cok iyi kokusu da süper tavsiye ederm

herkese merhabalar hayırlı cumalar bugün maaş günümüz cok şükür gidip hemen 1 çeyrek alcam hatta elimde 120 tl param var üstünü tamamlayıp bir tane daha alıp almama konusunda kararsıızm ay sonuna zorlanır mıyım bilmiyorum hayırlısı bakalım birikimleriniz bereketli olsun

Bugün A101 e gittim 4 saklama kabı 1 tane süt aldım 11. 75 tuttu kartla ödedim
D&R 'dan 13 liraya kitap aldım nakit ödedim kız 7 lira para üstünü bozuk olarak verdi onuda kumbaraya attım

Yarın yemeğe teyzem ve kuzenlerim gelecek buzlukta kaşar salam mantar var sırf onlar bitsin diye pizza yapıcam yoksa yenmiyor bizde bu tarz şeyler. Geçen haftadan dolap dolu bu yüzden pazarada gitmedik. Evdeki yeşilleri yıkayıp kurutup saklama kabıyla dolaba kaldırcam.

Fikri mühim diye bi siteye üyeyim Ülker marka deneyimi için bugün kargo göndermişler bi kutu abur cubur onlarada para vermiycem yani bu ay

Selammn
Haftalar sonra pazara gittim ama parama kiyamadim :).

Domates 1kilo 2,5tl
Biber 1kilo 1tl
Maydanoz 1tl
Kivircik 1tl
Patlıcan 1.5tl
Kuruincir 5tl lik.

Onlarida bozuklarla aldim.
50tl yine cepte yani

Donerken markete girdim ama

Cilek,salca,süt,pirincunu, vanilya,kabartma tozu,karbonat,cubuk kraker,cekirdek,su,ayran, yulafli bisküvi,saralle ve krem aldim
45tl tuttu. Karttan cektirdim.

Zulam 400tl oldu.

Ama sali gunu sali pazarina gitmeyi dusunuyorum orda harcarim bakalim nrkadar harcancak.

Yarın kahvaltıya misafirim var hiç bir masrafa girmeden dolaptakileri değerlendirerek halledicem inşallah.
Annem alışverişe gidelim diye para verdi ama ben onu kumbaraya attım 44.25 TL kumbaraya gitti.
bu hafta pazarada gitmedik evde herşey fazlasıyla vardı. Yeşillikleri yıkayıp kurutup kaldırdım. Bir kiloya yakın havuç vardı onu rendeleyip yağladim ve kavanoza doldurdum. Yarım Mor lahana vardı onuda doğrayıp kavanoza koydum. 3 gün dayanıyor bunlar, 3 günlük salatam hazır. Fazlaca kabak ve patlıcan var onlarıda domates soslu kızartma yapıp buzluğa atıcam.

Gunaydin. Hayirli haftalar canlar. Hayat mi cok pahali bix mi mustifiz bilemedim. Bu ay esim maasi bitirmis hala 1500 tl borcumuz kaliyormus. Bu ay 1500 esime 700 oglanin okuluna vericem. Gerisini harciyacam bu ay. Ayakkabilar, yazliklar alasim var... birazda ustume basima yatirim yapayim.

Bede cok istiyorum almak
Dolabi aciyorum üst olatak giycek adam akilli bisi yok.
Ayakkabida babetler bez ayakkabilar falan idare ediyorum simdilik olanlarla
Zulani giysiye ayiricam sanirim bende
Gidip magza gezmem lazim biraz.

Bugun para harcamadim
Benim zula tüm yaz alcaklarima yeter sanirim
İs uygun magza aramaya bulmaya kaldi.

Bi kac semt,avm,magza gezmem gerekcek.

Bede cok istiyorum almak
Dolabi aciyorum üst olatak giycek adam akilli bisi yok.
Ayakkabida babetler bez ayakkabilar falan idare ediyorum simdilik olanlarla
Zulani giysiye ayiricam sanirim bende
Gidip magza gezmem lazim biraz.
Bana tavsiye edebilecegin bir marka ya da online alisveris sitesi var m? Hem kaliteli hem ucuz hem de giyilebilecek seyler olsun istiyorum ama bulamiyoruuum

Bana tavsiye edebilecegin bir marka ya da online alisveris sitesi var m? Hem kaliteli hem ucuz hem de giyilebilecek seyler olsun istiyorum ama bulamiyoruuum
Canım sehir semt olarak neredesin bilmiyorum
Ben istanbulda yasiyorum.and yakasinda
İnternetden alisveris yapmiyorum
Ama arkadasim trendyoldan cok guzel seyler aliyo.

Ben pazar,magza,semt geziyorum

Kadiköy,maltepe,pendik,viaport avm geziyorum

Butik magzalarda uygun seyler buluyorum aslinda
Ama biraz semt gezmem gerekiyo.
Farkli gunler farkli yerlere gidip gezmem lazim.

Bugünkü harcamam
250 dişçime,225arabanın geç ödenen vergisi, 20tl benzin
15günlük harçlığımız 100tl kaldı

Birkaç ay sonra dikiş makınesı almak istiyorum marka model tavsiye almaya ihtiyacım var kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…