- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Geçen sene tüm türkiyede dağıtılan sütler Yörükoğluydu arkasindada yazıyordu ama bu seneyi bilmiyorum cnmBen bunu carrefourun kendi urunlerinde duymustum
Okulda dagitilan sutlerinde dost süt oldugu soylemlenmisti okulda.
Bilmek ögrenmek lazim.
Maşh canım..Allah bereket versin..Günaydinn
Bugun 50tl daha zulama gitti
400 oldu yine zulam.
Ben harcayım o hic bitmesin :).
Para biriktirmeye öyle kaptırdıkkı kendimizi harcadigimiz hersey gözümüze batıyor artık annem önceden çok para harcıyorum diye kızardı şimdide elime ne geçse direk kumbaraya atıyorum diye kızıyor ben sana eksiklerini al diye veriyorum bi daha vermiycem para falan diyorBen 260 dolar alabildim bu ay. Giyisiye ayirdigim parayla dolar aldim. Bidaki ay alirim giyisi filan. Ya da taksitle
Allah bereketini versinBen 260 dolar alabildim bu ay. Giyisiye ayirdigim parayla dolar aldim. Bidaki ay alirim giyisi filan. Ya da taksitle
Bereketli olsun canimPara biriktirmeye öyle kaptırdıkkı kendimizi harcadigimiz hersey gözümüze batıyor artık annem önceden çok para harcıyorum diye kızardı şimdide elime ne geçse direk kumbaraya atıyorum diye kızıyor ben sana eksiklerini al diye veriyorum bi daha vermiycem para falan diyor
Hay masallahhhhh...Kumbaraya 429 TL attım kızlar
Annebank sağolsunHay masallahhhhh...
Cantanin dibinden mi cikti
Allah acil şifalar versin cnmGünaydın
Mayisin 10unda son gün parasi bizde
1000tl
Benim dis problemim var ertelidigim parayi oraya harcicam hatta daha fazla tutarsa uzerini tamamlicam.
Saglik olsun napalim
Cok sagolcnm kanal tedavisi var dolgu var bakalim nekadar tutcak pahali ya dis tedavisiAllah acil şifalar versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?