Annem aldi memnunmu bilmiyorum ama markasini falan sorim anneme yarin yazarimBugünkü harcamam
250 dişçime,225arabanın geç ödenen vergisi, 20tl benzin
15günlük harçlığımız 100tl kaldı
Birkaç ay sonra dikiş makınesı almak istiyorum marka model tavsiye almaya ihtiyacım var kızlar..
Hiç masraf yapmadan misafiri atlattım bugün. Kahvaltıya gelmişti aslinda ama aksama kadar kaldı bizde kısır yapıp yedik. Sadece 10 liraya su aldım. Birikime basladim başlayalı bi suya bu kadar para vermek zoruma gidiyor ama çeşme suyu da cok kötü ya icilmiyor
Öyle bir imkanımız yok cnm ya senede 2 kere anca gidebiliyoruz o zmn dolduruyoruz ama 20-30 litre anca doldurabiliyoruz . Ayda 100 lira damacana suya gidiyor özellikle yazın daha fazla oluyor.canım suya verilen paraya benim de içim yanıyor. biz şöyle bir çözüm bulduk. eğer bulunduğun şehirde köyün varsa ya da suyu meşhur bir yer, damacanaları bidonları arabaya doldurup ordan doldurabilirsin. gitmişken de bi piknik yaparsın, gezersin. bir taşla iki kuş yani :)
biz bu yöntemle bir gittiğimizde 140 lt filan su dolduruyoruz. 2 nisanda doldurduğumuz suyu hala içiyoruz. muhtemelen haftaya tekrar gideriz. 140 lt 4 hafta gidiyor yani bize :))
Bende çeşme suyu kullanamıyoruz çözümü arıtma taktırmakta buldum çok memnunum suyum hep yanımda taşıma derdim yok tavsiye ederimÖyle bir imkanımız yok cnm ya senede 2 kere anca gidebiliyoruz o zmn dolduruyoruz ama 20-30 litre anca doldurabiliyoruz . Ayda 100 lira damacana suya gidiyor özellikle yazın daha fazla oluyor.
Hangi marka cnm bn 2 tane falan denedim hiç iyi değildi tadı birde filtresi o kadar pahalı ki astarı yüzünü geçiyorduBende çeşme suyu kullanamıyoruz çözümü arıtma taktırmakta buldum çok memnunum suyum hep yanımda taşıma derdim yok tavsiye ederim
İhlastan aldık biz 6 ayda bir filtreler değiştiriliyorHangi marka cnm bn 2 tane falan denedim hiç iyi değildi tadı birde filtresi o kadar pahalı ki astarı yüzünü geçiyordu
Suyunu denedim ben ama hiç beğenmedim. Model farkı falan olabilirmi acabaİhlastan aldık biz 6 ayda bir filtreler değiştiriliyor
Model farkı varmı bilmiyorum ama ben beğeniyorumSuyunu denedim ben ama hiç beğenmedim. Model farkı falan olabilirmi acaba
Sagol kuzumtr_lelli güle güle giy cnm aldıklarını. Bir çok kişi bunu şımarıklık gibi görsede bende erikli dışında su içemiyorum. Annemde nerde pahalı şey var illa ona alışırsın diye kızdırıyor beni Ben asitli içecek, çay, meyve suyu vs. bu tarz hiç bir içecek tüketmem. annem küçükken alıştırmamış büyüyünce de sevemedim. İçtiğim tek şey su ve ayran. Herkes boşver başka marka al der anneme, 'Annemde kızın içtiği bir su var bırakın onu da ağız tadıyla içsin der. Canım annem ya o çeşme suyunada alışmış bu sıralar sürekli içiyor kızıyorum dinlemiyor. İnşallah hasta olmaz çünkü burada senede bir kaç defa içme suyuna kanalizasyon karışıyor ve saklamaya çalışıyorlar. Ama belediyede çalışanlar hep tanıdıklarını uyarıyor.
Canım başta bizdede öyleydi taa ki işin aslını ögrenene kadar. Amcam bi ara yağ fabrikasında çalıştı Komili yudum Oruçoğlu ve bunun gibi şuan sayamadigim bir sürü markanın tek fabrikada çıktığını orada öğrendik. İçindeki yağ aynı. Sadece ambalajı farklı. Amcam diyoki atıyorum 10 marka var bunlar sırayla basılıyormuş. Süt ve çikolata fabrikasında da çalıştı aynı durum bunlarda da geçerli. Hatta gıda mühendisi bir arkadaşımà anlattigimdada sen bilmiyormuydun ki dedi bana o kadar şaşırdım ki anlatamamSagol kuzum
Bizde esimin kalite marka takintisi var
O hep markasina bakar
Suyun,meyvesuyunun,cerezin,cikokatanin herseyin
Ben öyle siradan bisi almissamda söylenir.
Bi ara sırma su aliyodum tanidik diye soylendi almadim daha.
Bende suan senden duydum sasirdim ciddiCanım başta bizdede öyleydi taa ki işin aslını ögrenene kadar. Amcam bi ara yağ fabrikasında çalıştı Komili yudum Oruçoğlu ve bunun gibi şuan sayamadigim bir sürü markanın tek fabrikada çıktığını orada öğrendik. İçindeki yağ aynı. Sadece ambalajı farklı. Amcam diyoki atıyorum 10 marka var bunlar sırayla basılıyormuş. Süt ve çikolata fabrikasında da çalıştı aynı durum bunlarda da geçerli. Hatta gıda mühendisi bir arkadaşımà anlattigimdada sen bilmiyormuydun ki dedi bana o kadar şaşırdım ki anlatamam
Inan ilk basta bende inanmamistim. Ama arastirdikca işin ciddiyetini ögreniyorsun. Resmen kandırılıyoruz yani. Her üründe olmuyormuş cnm anlaşmaya göre degisiyormus zaten, çikolata da ekmeğe sürdüğümüzü kastetmistim ama açıklayıcı olarak yazmamışım. Zaten bimdeki ürünlerde farklı markaların çatısı altından çıkıyor. Mesela sütü aynes peyniri teksüt. Migros un kendi markasıyla sattığı süt ürünleri Sek'e ait vs... Bunlarda tek bir marka basmak yerine bir ürün üretip sadece ambalajı ve markayı farklilastiriyorlar.Bende suan senden duydum sasirdim ciddi
Siviyagda cok anlamiyorumda
Cikolatada tat degisiyo ama
Bir damak,ülker bimdeki cikolatayla ayni degil ki
Bimdeki saralleyle ülker farkli yani tatlarda cok fark var
Ben bunu carrefourun kendi urunlerinde duymustumInan ilk basta bende inanmamistim. Ama arastirdikca işin ciddiyetini ögreniyorsun. Resmen kandırılıyoruz yani. Her üründe olmuyormuş cnm anlaşmaya göre degisiyormus zaten, çikolata da ekmeğe sürdüğümüzü kastetmistim ama açıklayıcı olarak yazmamışım. Zaten bimdeki ürünlerde farklı markaların çatısı altından çıkıyor. Mesela sütü aynes peyniri teksüt. Migros un kendi markasıyla sattığı süt ürünleri Sek'e ait vs... Bunlarda tek bir marka basmak yerine bir ürün üretip sadece ambalajı ve markayı farklilastiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?