İyi geceler kızlar,
Yarın mesaim başlıyor. Yine düşeceğiz yollara. Valla ben bile alışamadım şu okul olayına çocuğum nasıl alışsın

erken kalkma olayı puuuff
Bugün ödev yapıyoruz zıt kavramlarla ilgili. Koptum ya zıt kavramlarla yazdığı cümlelere :) Bir de tablolara geçmişler. Kitabı Ebadan açamadım.çetele tablosu neymiş diye düşünüyorum, ben de onunla ders çalışıyorum

sahi varmıydı bizim zamanımızda hatırlayamadım.
Neyse bugün kahvaltı öncesi ödev yapalım dedim. Baktım oralı olmuyor. Hergün ben dil döküyorum ödev yapalım diye. Ne zaman kendiliğinden olacak...
Kahvaltı sonrası komşumu çağırdım. Çocuklar görüşsün dedim. Biliyorsunuz okul zamanı kısıtlıyorum mecbur.
Biz kahvemizi içtik. Çocuklar oynadı.
Onlar gidince ödeve başladık. Koci aramış en zor soruyu sordu ne yemek var akşamaaaa.
Belki gider balık alırım dedim. Ödevler bitince çıkarız dedim.o zaman yemek yapma dışarda yiyelim dedi. Valla hiç çıkasım yoktu.
Kahvaltı hazırla hamur alıp geleyim dedi. Olur dedim.
Yatmadan önce de yarının yemeğini soruyor

Bir de birisi Ela çok zayıf demiş.Gelmiş ye ye niye kızı zorluyor. Yahu bu kadarmı milletin dediğinin etkisinde kalınır. Deli edecdk beni.
Evet zayıf ama yapısı o. Az yiyor evet. Ama biz çok yedik de ne oldu. Şimdi kilo vermeye çalışıyoruz, veremiyıruz. Benim istediğim tıka basa yemesi değil, her besinden yeyip seçmesin herşeyi yesin istiyorum.
Artık eskisi gibi de zorlamıyorum.