Hayırlı olsunUzun zamandır yazamadım
Müjdeli bir haber vereyim dedim arabamızı satıp büro aldık kendi işimiz için lazımdı kirada oturuyorduk arabasız kaldık biryandam içim gitti araca 9 ay anca bindik inş aynısından yine nasip olur baya borca girdik rabbim kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş
Cam pencere temizleme robotu olarak geçiyor uzaktan kumandalı falanmışCanım o cam sil aparatı nasıl bir şey
İnsallah canımLelli valla durmayın alın o kadar ince elemesin abi bu sıralar öyle bivloglar izliyorum internetten heleki öyle bir fırsatım olsun bende istiyorum rabbim nasip eder inş Allah nasip etmeyeceği şeyi gönlüne düşürmezmiş inş olacak ve haberlerin gelecek aldık diye
Süper haberUzun zamandır yazamadım
Müjdeli bir haber vereyim dedim arabamızı satıp büro aldık kendi işimiz için lazımdı kirada oturuyorduk arabasız kaldık biryandam içim gitti araca 9 ay anca bindik inş aynısından yine nasip olur baya borca girdik rabbim kısa sürede ödemeyi nasip etsin inş
Ayy hayırlı olsun gözünüz aydınUzun zamandır yazamadım
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Teşekkür ederimSüper haber
Hayırlı olsun cnm güle güle oturun
Teşekkür ederimAyy hayırlı olsun gözünüz aydın
Olsun alırsınız yine araba
Sen=benSelam kızlar
Yazın sıcakta hiç dışarı çıkmak istemiyorum
Akşam ama mutlaka 30-40 dakika yürüyüş yapıyoruz
Öyle sıcaktan hoşlanmıyorum ki ekmek almaya bile çıkmıyorum
Dün krep yaptım, bugün pizza
Yarına ekmek var
Onlar bayatlar yumurta ile kızartırım
Çok sağol canım.aynen en çok beni üzen o oldu. Çocuklar küçük o daha da etkiledi.Selamlar ben biraz geriden geldim okuyarak,yedirenk79 basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, her olum erken de boyle kucucuk cocuklari olanlarin vefati beni daha da uzuyor. Allah sabir versin.
D dimple81tr_lelli tatiller yapilmis, gezilmis ne guzel.
4 temmuz haftasi benim sirket 3 gun tatil veriyor, esim zaten evde cocuklarla, biz de haftasonuyla birlestirip 4 gunluk New York ve New Jersey gezmesi yaptik bu sayede. Legolandland e gittik, ayni bilet Madame Tussauds muzesinde de gecerliydi, hic gitmemistim, istiyordum oraya da gittik, cok buyuk degildi ama bilete dahil olan akvaryum vardi orayi da gezdik.
Esim diyor ki sen zaten bilete verdigin parayi cikartmak icin elinden geleni yaparsin, heralde yani niye faydalanmayalim. Hayatimda ilk defa roller coaster a bindim, kiz daha kucuk oldugu icin yaninda yetiskin istiyorlar, bu cok korkunc olanlardan degildi ama yine de yuregim bi hop hop etti, esim zaten bir kere bindi daha binmem dedi, cocuklar bir daha bir daha isteyince belki on kere binmisizdir.
Kucuklugumde annemin beni ve kardesimi sadece bir kere donme dolaba bindirdigini hatirliyorum, simdi cocuklarimla ben de kendi cocuklugumu yasiyor gibiyim. Bir de biz bu cocuklara cok mu sey veriyoruz bilmiyorum bazen yine de memnun edemiyoruz.
Cocuklar ve esim cok yurumek istemedikleri icin Central parki soyle bir kenardan gezdik, benim onlarsiz gitmem lazim, soyle aheste aheste gezmek isterdim. Ozgurluk heykeli icin en kotu gunu sectik heralde o kadar kalabalikti ki ama oglan istiyordu, okulda gorduler bu sene.
Son gunde Turk marketine ve firina gittik, tatli, pide, simit, diger hamur isi, salca, yufka gibi seyler aldik, fiyatlar bazi urunlerde ayni bazinlarinda daha uygundu bizim buraya gore.
Bizim bu seneki buyuk tatilimiz bu 4 gundu, artik bekli yakin yerlere gunu birlik gideriz, esim is bulana kadar buyuk harcamali tatil yapamayiz. Legoland tatilini cocuklara soz vermistik, dogum gunu hediyesi olarak.
İzmir i birinden mi duydu acaba bir arkadaşından falan yani özellikle niye İzmirİyi geceler
Kurs anası online
Yuzme vardı bugun gittik ,karnım agrıyo demis oturdu oyle
Hayır beni ne tasıtıyon o zaman bu sıcakta
Zaten 2 ders kaldı
Agustosa dedim alma yuzme
Cimnastige gitsin
Valla sinirlendim bugun
Tamam kücük daha anlamıyor ama
Hic memnun edemiyorz
6 yasında cocuk tuttrdu izmir diye
Koci de uyuyor ona
Gece gündüz tatil diyo baska bisey demiyo
Valizler yapıyor evde elimi attıgımı bulamıyorum
Doldurmus torbalara
Söylendim kociye de.
Anlat öyle bi planımız olmadıgını,cocugun lafıyla tatile gidemicem dedim
Konu tatil degil
Takmıs kafaya gitmicem ben yüzmeye,izmire gitcem diyo
Ay valla sinir uclarıma oynuyır bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?