Saolasın cnmSelamlar,babyloading87 gecmis olsun, okulunuzdaki olaya da ayri uzuldum. D dimple81 size de gecmis olsun, esinin yeni isi de hayirli olsun. yedirenk79 arabanizin satisi hayirli olsun, gonlunuze gore olsun yenisi.
Kiz sabahlari beni cok zorluyor, yarim saat kiyafet secmeye ugrasiyoruz, hep etek giymek istiyor ama havalar artik sogudu ve beden egitimi dersi oldugu gunler daha rahat olsun diye tayt giydirmek istiyorum. Neyse sonunda ikna oldu, esim kizi okuluna goturuyor ordan yuruyuse geciyor, ben de ise gidiyorum.
Bu siralar her zaman yapmadigim isleri yaptim evde, gumus takilarimi parlattim, caydanlik ve yag tenceresi kirlenmisti onlari baya bi temizledim, cocuklarin kuculenlerini ayirdim.
Ben igorun sandaletinden hiç memnun kalmadım. Sürekli terletiyor ayağımı dedi çok giyemedi. Çizmesi de aklımdan geçmişti ama çok terletirse almam. Arkadaş geçen almış. Sorarım bakalım. Memnunmu diye.Bot/cizme alırsan paylaşsana
Bende bakınıyorum
Ya igor un 1 cizmesi var bizde arkadaşım vermişti 1 no büyük şuan kıza ama aşırı ağır
Bende igor alacaktım ayak numarasına göre ama ağır bi çizme
Ben hafif istiyorum yağmur cizmesi tarzı netten alasım var ama hafif olanları nasıl bulcam bakalım
Ahh ah o kadar çok ağaca muhtaçki bu ülke. Seni çok iyi anlıyorum.Dün sabah acayip asaplarım bozuldu
Bahcede büyük bi agac vardı yatak odamdan alyanın odasından izliyoduk
İlkbaharda mis gibi kokuyodu igde agacı sanırım
Yan bloktakiler dalları geliyo diye rahatsız olmuslar
Sabah bi kalktık agacı kesmislersok olduk
Aksm görevliye dedim
Agaacı niye kestiniz
Sikayet oldu abla dedi
Dedi budayaydınız kökten niye kesiyonuz
Biz de öyle dedik gelen adama gitmis köktsn kesmis dedi
Benim de icim yandı dedi görünce
Varya kavga etmemek icin zor tutuyorm kendimi
Cama pankart yazasım var agacı kestirwnlere
Yönetci diğwr blokta karsılasmıyorm hic
Ama bi denk getireyim dicem kim sebep olduysa bahcesi bahar görmesin
Oturamasınlar o evlerde huzurlu
Bak cuma günü okadar sinirliyim
Ben bu agac kesme fantazisini anlamıyrm bu uülkedeki!
Ben de geçen yıl öyle yaptım.Ben istemediği kursa sırf kendim için yönlendirmem
Kendi isteyecek
Ya 6 yasında cocugum 2 gündür camdan bakıp benim agacımı niye kestiler anne diyoAhh ah o kadar çok ağaca muhtaçki bu ülke. Seni çok iyi anlıyorum.
Benim annemin de ceviz ağacının yarısını kesmişler elektrik için gelenler.
Gittiğimde annem söyleniyordu. Ama haklıydı kadın.
Daha dün Ela ağaçlarla ilgili şiir yazdı. Bugün öğretmene okuyacakmış.
Şair oldu benim kızım
Gelince şiirinin resmini çeker gönderirim.
Hep böyle sevsin ağaçları
Keşke başka şehirede verseSelamm
İbb burs basvuru için son günler
İst ikameti olup ünili olanlar kaçırmasın
2 senedir alıyo oğlum arkadaşımın kızıda şehir dışında okuyor haberleri yokmuş
Onada yazdım dedim sen istenilenleri temin et akşam biz basvuru yaparken yap sende
Çok dua etti kuzum hiç haberi yokmuş
Arkadaşımda pek anlamıyor dedi yardım et de doldursun.
Allah razı olsun başkanımızdan hala sistemi içerideyken bile devam ettiriyor Allah önüne getirsin
Bu çocukların duası yeter ona
Halkın parasını halka hizmete harcıyor
Başkanımda başkanım
Oğlum direkt altın alıyor bu arkadaşımın kızıda maşallah bnm oğlanın kız versiyon çok tutumlu ztn kyk da o
Kyk burs alırkende ben dedim ona al diye
Almayacalardı bak dedim karşı ödemesiz eskilerle karıştırmayın bunu karşı ödemesiz çıkardılar bu para sen okulu bitirip iş bulana kadar pul olacak al at kenara
Hep altın aldı o da
İyiki al demişsin diyo arkadaşım bana
Az ama olsun faizi yok bişeyi yok paranın tl nin yani değeri ortada zaten.
2026 nekadar olur bilmem ama çüzi artıyor o yani çocukların 1 aylık ancak ünideki yemek paralarını karşılar işte
İğde ağacı kesilir mi? Mis gibi kokarDün sabah acayip asaplarım bozuldu
Bahcede büyük bi agac vardı yatak odamdan alyanın odasından izliyoduk
İlkbaharda mis gibi kokuyodu igde agacı sanırım
Yan bloktakiler dalları geliyo diye rahatsız olmuslar
Sabah bi kalktık agacı kesmislersok olduk
Aksm görevliye dedim
Agaacı niye kestiniz
Sikayet oldu abla dedi
Dedi budayaydınız kökten niye kesiyonuz
Biz de öyle dedik gelen adama gitmis köktsn kesmis dedi
Benim de icim yandı dedi görünce
Varya kavga etmemek icin zor tutuyorm kendimi
Cama pankart yazasım var agacı kestirwnlere
Yönetci diğwr blokta karsılasmıyorm hic
Ama bi denk getireyim dicem kim sebep olduysa bahcesi bahar görmesin
Oturamasınlar o evlerde huzurlu
Bak cuma günü okadar sinirliyim
Ben bu agac kesme fantazisini anlamıyrm bu uülkedeki!
Tam beni tarif ettinBenim hiç evde oturasım yok
Oturmayada vaktim olmazda ev basıyo beni bu ara
Dışarı çıkınca eve giresim gelmiyo evde takılınca dışarı çıkasım gelmiyo
Belkim akşam çıkışta hamburgere götürürüm kızı
Pazarda tiyatro varmış oraya gideriz
İyice havalar soğumadan az daha gezsin bakalım
Kuzum sağ ol
Amin inşallahHayirli olsun, hersey gönlünüze göre olsun
Dogru soylemis ogretmen, kurstan kursa gitmeleri bence de hos degil cocugun da cocuklugunu yasamasi lazim. Ilgileri ve yetenekleri dogrusunda tesvik edilebilirler, tamamen basibos birakilmalari da iyi olmaz, devir o kadar kotu ki, arkadas cevresi, disarda ya da internette maruz kalabilecekleri kotulukler var, kucuk yastan itibaren kafalarini ve enerjilerini iyi seylere yonlendirmek lazim.Bizim öğretmen bu yıl toplantıda şöyle söyledi. Çocuklarınızı o kurstan bu kursa bu kurstan o kursa koşturup günlerini kurslarla doldurmayın.onun da oyun oynamaya ihtiyacı var. Ayrıca dersleri anlamaya çalışıyorlar. Dinlenmeye de ihtiyaçları var.gibi şeyler söyledi.
Ela geçen yıl jimnastik istedi. Düşündüm.saati çok tersti. İki gün okuldan çıkacak saat 4 ü bekleyeceğiz.5 te kurstan çıkacak eve gel falan geç olacak. He bir de ödevler yapılacak.O sebeple göndermedim. Zaten cumartesi de resim kursu vardı. Hafta içi de okulda drama kursu vardı. Bu yıl da okulda iki kursa gönderdik. Ayy valla maddi manevi insan neye yeteceğini düşünüyor.
Ama çocuklar için bence spor şart. Biz küçükken herşeyden eksik büyüdük.
Şimdi istiyoruzki çok şeyden mahrum kalmasın. Biz yapamadık o yapsın diyoruz hep.
Kurtarabildiler mi acaba kopan kismi, insallah his kaybi falan yasamaz, iyilesir.Saolasın cnm
Bizde cok üzüldük
Selamlar, esimle gerekmedikce konusmuyorum, beni cok sinirlendirdi. Kan bagislamaya gidecekti evin yakinindaki bir yere, gecen ay da gitmisti. Aksam eve gelince naptiniz gittiniz mi dedim, bu sefer kiz gitmek istememis inat etmis, benimki de evde yalniz birakmis 1 saat. Valla cildirdim kavga ettim sen nasil birakirsin 6 yasindaki cocugu evde tek basina diye, bir seyler daha saydirdim, oyle gerekmedikce konusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?