- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.683
- 798
Sağ ol canımHayırlı olsun yeni isi
Benimki de farketmezBen sacimi sifira vursam esim fark etmez herhaldeufakliga bak sen
Sorma bizimki cok farkli bu konularda. Ask kelebegi
Şu an sende benim geçen yılki halimi görüyorumSelamm
Kızı almaya ancak yetiştim yine sohbetin dibini sıyırdığımız verimli gündü
Yarında başka arkadaşla kahve içicez ana ben baya baya çocuksuz sosyalleşiyorum ya
Vallahi nasıl iyi geldi anlatamam 10 seans terapi almış gibiyim.
Sen açma yap cupcakeleri yap yemek yapma ba ba ba
Hemen ocağa yemek attım buzlukda misket köftelerim vardı 2 patates içine yallah ocağa
Hemen bir de pilav
Yarım saat içinde hepsi oldu bitti
Yarınada yeter
Ben yarın yine kızla girerim eve
Cumayada bi yer bulmam lazım avm gezesim var belkim avm gezerim bayadır tek gezmedim avm
Ama kıyafet falan bulamıyorum online bağımlısı oldum kıyafet konusunda mağzada bişi bulamıyorum
İşin acı tarafı kız okul çıkışı park dedi yoruldu ve suan uyuyo muhtemel gece 3 de uyur bi daha uyanır az sonra ne edeceğuum vay beni vaylar beni
Teşekkür ederim. AminSelamlar,babyloading87 gecmis olsun, okulunuzdaki olaya da ayri uzuldum. D dimple81 size de gecmis olsun, esinin yeni isi de hayirli olsun. yedirenk79 arabanizin satisi hayirli olsun, gonlunuze gore olsun yenisi.
Kiz sabahlari beni cok zorluyor, yarim saat kiyafet secmeye ugrasiyoruz, hep etek giymek istiyor ama havalar artik sogudu ve beden egitimi dersi oldugu gunler daha rahat olsun diye tayt giydirmek istiyorum. Neyse sonunda ikna oldu, esim kizi okuluna goturuyor ordan yuruyuse geciyor, ben de ise gidiyorum.
Bu siralar her zaman yapmadigim isleri yaptim evde, gumus takilarimi parlattim, caydanlik ve yag tenceresi kirlenmisti onlari baya bi temizledim, cocuklarin kuculenlerini ayirdim.
Tşk ederim canımSelamlar,babyloading87 gecmis olsun, okulunuzdaki olaya da ayri uzuldum. D dimple81 size de gecmis olsun, esinin yeni isi de hayirli olsun. yedirenk79 arabanizin satisi hayirli olsun, gonlunuze gore olsun yenisi.
Kiz sabahlari beni cok zorluyor, yarim saat kiyafet secmeye ugrasiyoruz, hep etek giymek istiyor ama havalar artik sogudu ve beden egitimi dersi oldugu gunler daha rahat olsun diye tayt giydirmek istiyorum. Neyse sonunda ikna oldu, esim kizi okuluna goturuyor ordan yuruyuse geciyor, ben de ise gidiyorum.
Bu siralar her zaman yapmadigim isleri yaptim evde, gumus takilarimi parlattim, caydanlik ve yag tenceresi kirlenmisti onlari baya bi temizledim, cocuklarin kuculenlerini ayirdim.
Yaaa çok tatlııı amaCadilar bayrami geliyor, bazi komsular evlerini bahcelerini suslemeye basladi. Cocuklar yeni kostum istiyorlardi, dun siparis verdim, kiz vampir olacagim diye tutturdu, ust on disleri de yeni dustu birer hafta arayla, bu dislerle nereye vampir oluyorsun demedim, gel baska kostumlere de bakalim sen karar ver dedim, renkli kelebek kanatlarini gorunce kelebek olmak istedi, kelebek kostumu aldik isikli. Oglan zaten sevimli olma yasini gecti, kuru kafali bir kostum secti. Hediye kartim vardi, masrafsiz halletmis oldum kostumleri.
Bizim öğretmen bu yıl toplantıda şöyle söyledi. Çocuklarınızı o kurstan bu kursa bu kurstan o kursa koşturup günlerini kurslarla doldurmayın.onun da oyun oynamaya ihtiyacı var. Ayrıca dersleri anlamaya çalışıyorlar. Dinlenmeye de ihtiyaçları var.gibi şeyler söyledi.Kizin etut okuluna karate gibi savunma dersi gelmis, ilk istemedi ama dun deneme dersi yapmislar, eve geldi haraketleri gosteriyor, hosuna gitmis, kaydini yaptiracagim. Bale devam ediyor, sansina sadece 4 ogrenci var, ozel ders gibi oluyor. Kiza bu kadar yeter, sadece eve yakin salonda yer acilirsa jimnastige cok gitmek istiyor, ekstra oraya gondeririz. Oglana da secenek sunuyorum, istemiyor, simdilik sadece pazarlari matematik dersi var, en son kodlamaya sicak bakti, arastiriyorum. Aslinda cizimi iyi sayilir, yakinlarda uygun bir kurs bulamadim daha.
Cocuklari kursa bogmak istemem, zaten istemedikleri bir seye de zorlamam, ama bizim boyle imkanlarimiz hic olmadi cocukken, bari imkan varken yapsinlar bir sey.
Bu siralar bir kac kisiye ufak maddi yardim yapma karari aldik, zaten yapardik da son birkac aydir boslamisiz, ozellikle ogrencilere, ben de esim de burslarla okumus insanlariz, birilerine az da olsa yardim edebilmek cok guzel bir manevi tatmin huzur veriyor, zamanin da alan elken simdi veren el olabilmek cok guzel bir sey. Bereketine de inaniyorum. Esim de insallah tez zamanda is bulur da daha cok verebiliriz.
Ben istemediği kursa sırf kendim için yönlendirmemBizim öğretmen bu yıl toplantıda şöyle söyledi. Çocuklarınızı o kurstan bu kursa bu kurstan o kursa koşturup günlerini kurslarla doldurmayın.onun da oyun oynamaya ihtiyacı var. Ayrıca dersleri anlamaya çalışıyorlar. Dinlenmeye de ihtiyaçları var.gibi şeyler söyledi.
Ela geçen yıl jimnastik istedi. Düşündüm.saati çok tersti. İki gün okuldan çıkacak saat 4 ü bekleyeceğiz.5 te kurstan çıkacak eve gel falan geç olacak. He bir de ödevler yapılacak.O sebeple göndermedim. Zaten cumartesi de resim kursu vardı. Hafta içi de okulda drama kursu vardı. Bu yıl da okulda iki kursa gönderdik. Ayy valla maddi manevi insan neye yeteceğini düşünüyor.
Ama çocuklar için bence spor şart. Biz küçükken herşeyden eksik büyüdük.
Şimdi istiyoruzki çok şeyden mahrum kalmasın. Biz yapamadık o yapsın diyoruz hep.
Bot/cizme alırsan paylaşsanaGünaydın,
Bugün evdeyim. Ev işlerimi hallederim.
Şuan işler gözümde büyüyor. Ben ise sabah yürüyüşümü yaptım geldim espresso içiyorum.size selam vereyim dedim.
Dün sabah akşam doğum günü vardı. Doğum günü günü oldu :) Sıraya dizildilergün gibi doğum günü kutlaması oluyor bu ara
Haftaya da o bahsettiğim çocuğa sürpriz doğum günü yapalım diye konuşuldu ama hava şartlarına göre.
Neyse sabah doğum günü için dereotlu poğaça yaptım. Onu beğenmiş ve ondan istemişlerdi.
Akşam da eşimin doğum gününü kutladık.
Akşam yemeği gün menüsü oldu
Ona hediyesini verdik. Çok mutlu oldu. Tam ihtiyacı olan şeydi.
Ama pahalıya almışsındır bunu dedi.
Ne de olsa emekli olacağım ya boşver dedim. 1.5 ay kaldı emekliliğime inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Bu ara alışveriş araştırmasındayım.
Kıza mont ve bot almam lazım. Şimdilik iki tane spor ayakkabısı var. Birini kardeşim almıştı. Biri de yeğenime küçük gelendi. Bir tane yeni alsammı diyorım sonra yok boşver o parayı bota verirsin diyorum. Bu ay okula da iki tane kurs için ödeme yapacağız. Zorlayacak biraz.
Odasına çalışma masası bakıyordum. Küçük kardeşimin eşi mobilya fabrikasında çalışıyor. Kardeşim Eloşuma birşey yapamadık ayarlayacağız biz ona sen sayfaya bak çalışma masası ve yatak modeli beğen dedi.Ama sıkıntı onu buraya nasıl getireceğiz. Astarı yüzünden pahalı olursa bir anlamı da olmayacak. İkisi 33 bin tl ediyor. Nakliye fiyatlarından haberim yok.bakıcaz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?