Devletde de yapıldı özelde de ama o an çıkmayıp 1 ay sonrada çıkabiliyormuş onuda okumuştumDevlette yapılan testler karma oluyor yani aynı ilacın içinde birkaç seye birden bakılıyor ve detaylı çıkmıyor çıkmasa da alerjisi olabiliyor. Çocuk alerji ya da gastroenteroloji bölümünden iyi bir prof.bulup götürün bizim ne olduğunu bulamadıklarinsurecte ben bir prof buldum. Hastaneye yatış yaptı ve yediği şeylerin hepsini kesip sırayla deneyerek verdi kanda çıkmayan seylere bile alerjisi oldugunu öğrendik. Bir de klima aciyorsaniz o karın ağrısı gaz yapıyor ben hiç açamıyorum mesela havalar da serinledi üsutunce de karın ağrısı gaz olur. İnşallah geçer tez vakitte geçmiş olsun
Göbek deliğinde atmıyor başka yerde atıyo. Kalp atışı gibi. Onu da yatış pozisyonu var netten bakın Bi istersenizBunu sizle beraber 2 kişi daha söyledi
Nasıl nerede baktırabilirim? Bilginiz var mı?
Birde idrar tahlili yaptrmani oneririm, enfeksiyon varsa gaz birde karında kasiklarda ağrı yaparDevletde de yapıldı özelde de ama o an çıkmayıp 1 ay sonrada çıkabiliyormuş onuda okumuştum
Tüm yaz klimayı açmadan oturduk dokunmasın diye
Yazın başında aşırı dondurma yedi, soğuk şeyler yemeye bayılıyor ve ne yazık ki çorap asla giydiremiyorum
50 defa giydirim çıkarıyor
Kaç tane panduf aldım süslü vs bari heves eder giyer bunları onuda tutmuyor ayağında
Ben ayağındanda üşüttüğünü düşünüyorum
Tüm kışıda çorapsız geçirecek dil döksende naparsan yap asla giymiyo
Bu yazdan beri bukadar bariz ve devamlı olunca ben bunlara bağladım
Yaptırdık hem idrar testi hem idrar kültürüBirde idrar tahlili yaptrmani oneririm, enfeksiyon varsa gaz birde karında kasiklarda ağrı yapar
Birde idrar tahlili yaptrmani oneririm, enfeksiyon varsa gaz birde karında kasiklarda ağrı yaparDevletde de yapıldı özelde de ama o an çıkmayıp 1 ay sonrada çıkabiliyormuş onuda okumuştum
Tüm yaz klimayı açmadan oturduk dokunmasın diye
Yazın başında aşırı dondurma yedi, soğuk şeyler yemeye bayılıyor ve ne yazık ki çorap asla giydiremiyorum
50 defa giydirim çıkarıyor
Kaç tane panduf aldım süslü vs bari heves eder giyer bunları onuda tutmuyor ayağında
Ben ayağındanda üşüttüğünü düşünüyorum
Tüm kışıda çorapsız geçirecek dil döksende naparsan yap asla giymiyo
Bu yazdan beri bukadar bariz ve devamlı olunca ben bunlara bağladım
Allah şifalar versin, sonuç çıktı miYaptırdık hem idrar testi hem idrar kültürü
Ya tesekkur ederim, aminYaaa gurbetçi olunca dimi
Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin
Aynen gecen haftada gittim 150 tl ye sporcu tulum taytları aldım kısın karda icime giyerim diye.Güle güle kullan beybi pazar candır
Kız alışsında tam olarak okula bende gidicem sosyete pazarına pijama takımı çoraplar alıcam
Yıllarca kullan asla bozulmuyor
Onlinede 600-700tl pijama takımları 200tl alıyosun pazardan
Bereketli olsunn güle güle kullanınSelamlar, ben de Turkiye`deyken 3 tane ajda bilezik aldim grami 6250`den di sanirim, bilezik cok sevmem dugundekilerin hepsini de ev icin bozdurmustuk zamaninda ama ajdalar kibar duruyor, buraya gelince cikardim cekmeceye koydum ama arasira takarim. Esimin memleketinde dugunde takilan altinlar karsilikli borc oluyor, kim sana ne taktiysa aynisini takiyorsun zamani gelince, gitmisken 5 ceyrek altin alip kayinvalideme biraktik, o bizim adimiza takiyor, esim ne gerek var zamani gelince alip takariz dedi ama altin artiyor, simdi elimizdeyken alalim istedim, suan ne oldu fiyat bilmiyorum 10700 den aldik biz tanidik kuyumcudan. Heralde bundan baska bi 5 ceyrek daha var, onlari da bir sonraki gitmemizde alip bitirmek istiyorum.
Bu arada sagolsun annane dede babanne amcalar teyze herkes harclik verdi benimkilere ama tabi ben onlari harcadim, ama aklimda not ettim, onumuzdeki ay kiraci kirayi yatirinca cocuklara altin alirim bankadan. Onceden ayirmiyordum ama birikeni gormek icin onlarin hesabini ayri tutuyorum simdi.
Gelirken 30 kadar kitap aldim, biraz klasiklerden biraz yeni cikanlardan. Kitaplar evde orda burada, belli bir yerleri yok, yeni gelenlerle hepsini toplayip kutuphane yapmak istiyorum. Suan Kocamin Karisi adli kitaba basladim, NewYork Times en cok okunanlar listesindeymis.
Tessekkur ederim :)Bereketli olsunn güle güle kullanın