Günaydın
Mayisin 10unda son gün parasi bizde
1000tl
Benim dis problemim var ertelidigim parayi oraya harcicam hatta daha fazla tutarsa uzerini tamamlicam.
Saglik olsun napalim
Hic bir birikim yoksa cok zorbiriktirerek ev alınmıyor değil mi kzılar_?
çıkar yolu var mıdır_?
Canım hic bisi diyemicem suan bilezikler ne durumda 3yidir altin almiyorumKızlar az önce kumbaramı patlattım.
925 TL
65 euro
100 norveç kronu çıktı.
Yani 1100 TL falan olucak. Şimdi malum anneler günü geliyor. Ben bu parayla anneme bilezik alayım diyorum. Hem yatırımda olur. Ama üstüne ekleme yapabilmeme imkan yok, mecburen gramı düşük olacak. Bu yüzden kararsız kaldım. Gramı düşük olacağı için bu bilezik bize zarar ettirir mi ileride bana bir fikir verin
Hic bir birikim yoksa cok zor
Biraz pesinatla alinabilir ama
Yada toki gibi yani kira öder gibi.
Haftasonu kızımı hayırlamaya gelen görümcemler 2 çeyrek getirdiler:) çok şükür kızımın birikimine ekledik
Elleri dolu dolu gelmişler, bu hafta mutfak alışverişi yapmamıza gerek kalmadı, bin şükür
Kızlar az önce kumbaramı patlattım.
925 TL
65 euro
100 norveç kronu çıktı.
Yani 1100 TL falan olucak. Şimdi malum anneler günü geliyor. Ben bu parayla anneme bilezik alayım diyorum. Hem yatırımda olur. Ama üstüne ekleme yapabilmeme imkan yok, mecburen gramı düşük olacak. Bu yüzden kararsız kaldım. Gramı düşük olacağı için bu bilezik bize zarar ettirir mi ileride bana bir fikir verin
üstüne ekleyebilme ihtimalim yok cnm ya anca bu kadar biriktiCanım hic bisi diyemicem suan bilezikler ne durumda 3yidir altin almiyorum
Kuyumcuya gitmedim
Uzerini tamamlayabilseydin 2ata alirdin.
düz birşey alıcam zaten ama gram olarak düşük olacağı için tereddüt de kaldımbin bereket versin Rabb im
düşünceli insanlar iyi ki var..
ne güzel..
bazı yakınlar hal hatır bile etmiyor
düz bi bilezik alırsan neden zarar edesin ki..
işlemeli ya da işçiliği olan bi şey olmazsa zarar etmezsin :)
10 gr civarı oluyor sanırım..üstüne ekleyebilme ihtimalim yok cnm ya anca bu kadar birikti
düz birşey alıcam zaten ama gram olarak düşük olacağı için tereddüt de kaldım
bende geliim geçen ay 50 dolar atabildim.... bu ay da bir 100 atabilirsem çok mutlu olcam.... bir taraftanda dişim çürük onu halletmem lazımçok para gidecek diye ertelemekten dişi kaybedicem :)
Bereketli olsun masallah50 dolarla başlamıştım şimdi 200 dolarım var ve bir gr altın, birde çeyrek altın var :))) Allah bereket versin hepimize... borçlarım da var ama bir yandan da işte kıytın kıytın atıyom köşeye :)
Ilk ali bilezik mi istiyorsun kolye yada künye tarzı birşey de dusunebilirsinKızlar az önce kumbaramı patlattım.
925 TL
65 euro
100 norveç kronu çıktı.
Onlarda daha çok değer kaybediyor ya o yüzden bilezik istiyorumIlk ali bilezik mi istiyorsun kolye yada künye tarzı birşey de dusunebilirsin
Ama satarken kaybeder mi bilmiyorum uzun vadeli olursa sanki kaybettirmez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?