Küçük Düşün Büyük Olsun!

ayy çok iyi numaraymış:))

Lafin gelisi no_name_ yani esin benle zaman gecir demiyor mu? Ben esimin yanindayken yada o cok internete falan girince biraz rahatsiz oluyorum. Sanki onunla kaliteli zaman geciremiyomusum gibi geliyo su aralar cok sk yanyana olamadigimiz icin sanirim...

Günaydın kızlar
Yine bir dolu insan ölmüş. Sabah sabah çok canım sıkıldı.

Baya yazılmış ben yine okuyamadım

Lapa lapa yapan İst. dan herkese günaydın

2017 hedeflerim ;
Maddi olarak ; anneme borcumun 2/3 sini ödemek.
Yazlığımın eşyalarını kaliteli ve 2018e borç bırakmadan almak.

Kendime yatırım olarak ; spora ( yüzmeye ) gitmek.
Belirlediğim 6 kitabı okumak.
Namazlarıma özen göstermek.
Günlük tutmak.

Oğlum için ; kumbarasına devam etmek.
Eşimle tanıştığımızdan bugüne kadarki fotoğraflarımızdan albüm yapmak.
Tuz hamurundan Oğlumun el ve ayak izini yapmak. ( doğmadan önce araştırmıştım , ha bugün ha yarın derken 4 yıl geçti )

2016 sağlık açısından kötü olsa da , hayalini kurduğum bir şeyin gerçekleşmesi açısından iyiydi .. Çok şükür Rabbime , verdiği nimetlere sonsuz hamd olsun ..

İnşaAllah her geçen günümüz milletçe hepimiz için her anlamda bir öncekisinden çok daha iyi olur ..

Oğlumun doğduğundan beri hediye gelen altınlarını , harçlıklarını , kumbarasını onun için ayrıca biriktiriyordum , tam olarak ne kadar neyi var hesaplaması zor olur diye , dün hepsini bozdurdum , oğluma borcum vardı , onu da ekledim. Hepsiyle bir tane 3lü burma aldım , evde saklayacağıma taktım koluma
Benim onun adına yaptığım yatırımın bana faydası oldu ..
Yani insanlar birisine iyilik yaparken aslında kendisine yatırım yapıyor

Bu arada yılbaşından sonra artarsa diye dün yazlığım için çamaşır makinesi ve yatak aldık , inşaAllah mayısa kadar düşüp de beni zarara uğratmaz ..
Güle güle mutlulukla kullanmak nasip olsun , güzel mutlu huzurlu neş'eli hallerimize şahitlik yapsın .. ( Evrene olumlu mesaj yollayayım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…