Ben seri aldimdi, uyarayim sekerimşu piyangoya bakayım çıkmış mı. çıkmışsa bu siteyi satın alıp üyeliğinizi siliyorum @mandaliinano_name_
helalEn çok ben vallahi,hem içip hem koca idare edip hem de burada çene çalıyorum, evin tek kişilik dev kadrosuyum
Rakisi var cay istemez bu aksam, cay isteyen kalkar koyar hem , bizde boyle..Vallahi sen soylemesen ben soyleyecektimno_name_ bi yandan da benim sorularimi cevapliyosun eşin demiyor mu hanim bana bi cay koy diye :)
ayy çok iyi numaraymış:))Bir yılbaşının birkaç ertesi günü kardeşim annemi aradı dedi ki liste aldıysan biletime bakar mısın, çıktıysa ararsın.numarayi verdi kapattı, annem yazık ne bilsin, üçkağıtçı çıkan numarayı vermiş anneme, annemde bir sevinç, bir mutluluk ...Sonradan çıktı tabi ortaya..ben çok güldüm bu duruma
Sekerim ne yatmasi, gece uzun ve mesakkkatliiiiamanınnnn ne çok yazmışsınız.
Bi yatın gari
Hadi iyi geceler
Amin canım inşallah.bu yılBeth18 , no_name_ , @eyyay ve ben bebek istiyoruz.
@Kostebekpasta vemavimli doğum yapacak inşallah.
bol bebişli bir yıl olsun:))
ooof of benim koca da burda olsaydıSekerim ne yatmasi, gece uzun ve mesakkkatliiii
Kocayla alakalı değildi mesajım alkolleydi, çok almışım, bitmeden yatamıyorum şekerimooof of benim koca da burda olsaydı
algıda seçicilik :))Kocayla alakalı değildi mesajım alkolleydi, çok almışım, bitmeden yatamıyorum şekerim
Saol canim benim, yatarım ben de birazdan iyi geceler hepimize.Rabbim yeni yılda ; biriktirdiğimiz ve arttırmaya çalıştığımız ne varsa arttırsin inşallah...algıda seçicilik :))
ben yatıyorum sana kolay gelsin canım iyi geceler:)
cok guzwl duaSaol canim benim, yatarım ben de birazdan iyi geceler hepimize.Rabbim yeni yılda ; biriktirdiğimiz ve arttırmaya çalıştığımız ne varsa arttırsin inşallah...
Topikte dövizler, gramlar, çeyrekler havada uçuşuyor. Sen anahtarı kapı altında bırakıyon. Hırsız neyim girecek senin yüzündenDükkanı kapatıp kapıyı kilitliyorum, içerde kalmasın kimseanahtar kapının altında,sabah gelen alsın açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?