Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar, yeni yıl umarım hepimize sağlık,mutluluk,huzur,keyif getirir...Yeni yılın ilk günü keyfimiz kacmasina rağmen umudumuzu kaybetmiyoruz,elbet güzel günler de görecek bu ülke....

Herkese hayırlı sabahlar eşimle barıştık bileziklerimi vermiyorum ve ev işine girersek bizim üzerimize olacak ne guz3l yapmışsın cnm bu ayın sonunda da benim oğlum yuvamiza teşrif edecek bende öyle yapmayı düşünüyorum oğluma ne gelirse ayrı bi yerde saklicam.. Altın düşerse de oğlum için bilezik yapcam. . Bide ben o doğduğu aydan itibaren her ay 1.5 gram altın almayı planlıyorum yine onun için

Boynumda kirik var
Esim 24saat müsade altinda kalicak durumunu bilmiyorum.
Beni cikardilar ama yanimda annem ablalar hic bisi yapamiyorum
Tek wc bile gidemiyorum
Kulagimda,gözumde dikisler
Bacagimda ezik
Ve boynumda kirik var
Bayilmisim zaten kaza aninda.

Nolur esimede dua edin

Çok geçmiş olsun .. nasıl oldu Rabbim şifa versin sana da eşine de inşallah. . Oğlun nasıl

cnm çok üzüldüm . Rabbim Şafii isminin hürmetine şifa versin inşallah.

Çok üzüldüm Allah yardımcısınolsun eşinin
İyi ki oğlun yanınızda değilmiş
En kısa sürede iyi haberlerinizi bekliyorum
Allah tekrar yardımcınız olsun
Ağlamaktan daha fazla yazamıyorum

Daha iyi olacaksın her doğan gün sağlığına kavuşacaksın moralini yüksek tut

Canımmm noldu yaaa
Çok gecmiş olsun
Arayacam müsait olunca

Canim cok gecmis olsun,ne oldu ki öyle

Ayy dün gecede olaylar olmus gene,topige girip mesajini okuyunca daha da üzüldüm.tez zamanda toparlanip iyilesin insallah.

Diger topik sakinlerine de iyi seneler dilerim.insallah saglik,huzur ve baris dolu bir yil olur.

canım çok çok geçmiş olsun hay allah ya eşin de iyidir inşallah allah yardımcınuz olsun...

boynundaki kırığın durumu nedir? eşimin durumunu öğrenince haber ver çok merak ettim.inşallah iyiydir. çok üzüldüm ah canım ya..

tr_lelli çok geçmiş olsun canım. Dün akşam arkadaşlarınıza gidecektiniz galiba. Eşinin durumu hakkında bilgilendir Canım bizi.
Çok çok üzüldüm.

tr_lelli canımm mesajların devamını yeni okudum.. çok geçmiş olsun. eşininin durumunu bildir bize.. rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah..

Eşinizle küslüğünüzü bilmiyorum , konu ne tam olarak ? bayadır okuyamadım .. hiç kimse küs olmasın herkes huzurla yaşasın

Bebişiniz hayırla gelsin
Ayda 1 gr bile alsam süper olurdu ven onu yapamadım , bu yıl yapabilirim inşaAllah ..

Allah tez şifa versin gelmiş geçmiş olsun

tr_lelli canım çok ama çok üzüldüm,Rabbim eşine ve sana şifalar versin,dualarım sizinle.kahroldum ya bir an önce iyi haberlerini almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…