Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar
hergün yazamıyorum ama
minimum düzeyde harcama yapıyorum bende
sadece ihtiyaç olanları alıyoruz

kısa bir süre birikim yapamicam sanırım
eşim işten ayrıldı yeni bi iş bulana kadar bütün evin yükü bende
bugünümüze şükürler olsun :)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım Allah eşinin gönlüne göre hayırlı bi iş versin

Hayirli cumalar kızlar.
Dün alisveris yaptim
Güya yapmicaktim
Sampuanim bitmisti onu alirken eksikleride aldim
100tl harcadım

Selammm bugun gezdik
Balik yedik 90tl civari harcadık sanirim
Okadar tuttu
Bayadir disarda yemek yemiyoduk
Göl kenari yesillikler falan iyi geldi.
Dün 5tl harcamıstım.

Bugun evdekileri degerlendiriyorum
Esim 50tl verdi pazr icin ama gitmicem.
Zulaya kalsin pazar
Devasa kumbaraya disime basladigimizdan beri bisi atamiyoduk
Sabah esim 200tl daha atti.

Evde olan seyleri pisiriyorum
Biber kabak doldurdum
Annem taze fasulye almis kedine banada verdi onu pisiriyorum
Kemiklerim vardi kurbandan kalan onlari hasliyorum.

Yine annem üzüm yapragi almis banada verdi 2poset buzluga koydum.

Evdeki ve eldeki imkanlarla bisiler yapmaya calisiyorum.

Ah bu anneler

Selamlar.. Sıka sıka bişeyler birikiyor.. Rabbim amacımızı gerçekleştirmeyi nasip etsin inş.. amacım en az 7000 /8000 biriktirmek.. Evde tadilat mobilya işim var.. Ağustos gibi başlamak istiyorum tadilata..Birde kızım Eylül ayında Erasmusa gidecek.. onun içinde gerekli olacak.. İnş Rabbim istediklerimizi yapabilmeyi nasip eder.. Aminn..

Amin canım inşallah

Üniversitedeyken ben de Erasmusla yurtdışına çıkmıştım da Avrupa Birliği epeyce bir para vermişti, ailemden para almama gerek kalmamıştı, uçak bileti hariç:) Kolayca hallolur inşallah

Dün gezdik, epey de para harcadık.

Kıza 850 tl olan oto koltuğunu peşin 700e aldık(kampanya ve bonus ile)

Kazandığımız 50 tl bonusu 160 tl olan arçelik çaycıda kullandık, 110a geldi

Eşim bana "bebekle hep evdesin, sıkılıyosun, kendine bişeyler al" dedi, 70 tlye kot ceket ve 30 tlye gömlek aldım, ihtiyacım olan şeylerdi, çünkü gardrobu düzenlerken eski kot ceketimi Suriyelilere verdiğim giyeceklerin içine katmıştım.

Mc donaldsta yemek yedik, 27 tl

Yürürken içecek filan aldık derken 950 tl harcadık

Hep ihtiyaç anam, bitmiyo valla bitmiyo

SAĞOL CANIM ..iNŞ.. Zaten hibede alack galiba..Öyle diyordu..Ülkeye göre değişiyormuş hibe miktarı.300 Euro veriyolarmış Polonya için..Benim kızım harcar ya.. ama devletten de kredi alıyor zaten..hibe falanda derken birazda biz ekleriz hallolur inş..:)Allah büyük..Nasıldı canım Erasmus?faydası oluyor mu?birde zorluk çektin mi hiç?Benim aklım kızımda kalacak o kesindeo çok istiyor..Hayırlısı inş..

Ben de devletten kredi akmıştım hem eğitim almıştım hem de mis gibi gezmiştim
Farklı bi tecrübe, güzel anılar... Öyle özledim ki o günleri
Hem kültürel etkileşime giriliyo hem yabancı dil gelişiyo hem farklı yemekler deneniyo hem arkadaş ediniliyo, ben halen 6 yıl önceki yabancı arkadaşlarımla internette iletişim kuruyorum
İyiki gitmişim, bana çok katkısı oldu, bayan olduğum için korkmuştum önce ama özgüven ve cesaret aşıladı bana Erasmus

Anladım canım.. Zaten oda çok faydalı olacağı görüşünde..Çok da istiyor..Zaten davetiyesi bile geldi.. Belgeleri hazırlamaya başladı.. İnş hem maddi hem manevi olarak rahatça atlatırız bu dönemi..Dediğin gibi..En kötü kültürel gelişimi olacak.. Yabancı dil için faydası olacak.. Zaten ingilizce sınavına girdi gidebilmek için..85 aldı.. Diğer kriterleri de tutuğu için seçildi..Hakkımızda hayırlısı inş..İnş oda güzel anılar biriktirir ve sağlıcakla döner.. :)

Amin inşallah, Allah işini rastgetirsin, eminim mutlu dönecek, hayattaki iyikilerinden birisi Erasmus olucak, herkese de nasip olmuyor, gerçekten ben de çok hazırlanmıştım, hep hayalimdi, hatta üniversite tercihi yaparken bile Erasmus anlaşması var mı gidebilir miyim diye çok araştırıp girmiştim

İnş canım ya..O da gittiğine değmiş bir şeklide mutlu döner oralardan inş..
Aynen oda araştırmıştı daha okula gideceği zaman Erasmus anlaşması var mı diye..Hakkımızda hayırlısı inş..Evet herkes de gidemiyor..Hazır bu şansı yakaşamışken engel olmak istemiyoruz biz de.. Bakalım hayılırısı artık:)

dün market alışverişi yaptık 100 tl gitti ama çok acil alınacaklarıda aldım çok şükür
şok markette evin 5 tl pet şişe yağ 22 tlye aldım tenekedekiler 25-26-27 tl civarıydı
zaten 5 lt yağ bana epey gidiyo
büyük salça, 3pkt makarna, 2 çeşit peynir, sucuk, süt, 2pkt kesme şeker, un, çöp poşeti, selpak, hazır çizkek, ped, sigara aldık

meyve sebzeyide perşembe günü pazardan alırım 20 tlde onlara gitse tmm bu iş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…