Kesinlikle öylegünaydınnn...
Dün hiç para harcamadan geçirdim derken bina görevlisi gelip aidat isteyince surat ifadem değişti: )))
bugün de bir ekmek ile bitireceğim inş günü... İnsanın hedefi olunca daha rahat biriktirebiliyor...
Amin cnmgünaydın canım::)Ya ben burayı unutuyorum.
Neyse bende biriktirmek için maaşımı aldığımda belli bir mikatarını birikim için ayırıyorum..Doğru yapıyormuşum meğersem:)bence de önce ayırıp kalanınla idare edebilmek önemli.. Ama illaki hespata kitapta olmayan şeylerde çıkmıyor değil.Mesela bu ay kombi bozuldu 250 tl yedihiç yoktu hesapta..Ama ne yapalım yapcak bişey yok.. oluyor..Rabbim sağlık versin..yazın inş daha güzel bikimler yaparız diyorum ama oda zor..Yazında insan gezmek istiyor.. tatil istiyor vs.. e bunalrad para hep..Ama evde bazı tasarruflar yapmakla idare edeceğiz artık:=:)
Amin cnm
Sorma be
Bizz tee kısdan pirelendik resmen nereye tatile gidicez diye
Hala da bulamadim otel o ayri dava
3-5otel ismi yazdim eleye eleye
Gecen seneki gibi son ana biraktik illa bir yer olur diye
Bakalım
Haftasonu gezmeleri bile yetiyo bize aslinda
Para harcaniyo haliyle napalım artik
Briktircez harcicaz yapcak bisi yok.
Birazda esim yedirmesin diye harciyorum(ailesiyle mevzulari biliyosun para istemisler yine)
İnadinada yiyorum bazen.
nolmuş kii?Günaydın kızlar
Altın noldu öyle yahu :)
Düşüyo ablamnolmuş kii?
evet ya gördüm sen öyle yazınca baktım ekonomi haberlerinde gördüm.. ama çok şişmişti böyle olacağı belliydi..Düşüyo ablam
Ciddi Bi düşüşe geçti
Bende Alcam da ben bekliyorum dahaAltın ın düsmesi iyi oldu
Bu ay gr altin almamıştım parasini bekletiyordum
Yarın ilk iş çıkıp alayım altın tekrar firlamadan
Acaba biraz daha duser mi
Siz ne düşünüyor sunuz
genelde sen alınca düşüyor canım, bende senin almanı bekliyorum. Sen al düşsün bizde alalımBende Alcam da ben bekliyorum daha
Ama bişey bildiğimden değil :) öyle bekliyorum
Ahahsha deme öyle demegenelde sen alınca düşüyor canım, bende senin almanı bekliyorum. Sen al düşsün bizde alalım
şaka bir yana ben altının kolay kolay düşeceğine inanmıyorum artık. en fazla mehter marşı gibi olur 2 ileri bir geri devam eder. Bence 2-3 lira bile düşmüş olsa almak lazımAhahsha deme öyle deme
Bi ay 20 lira kar ettim gaza geldim gittim Yüklü Bi alım yaptım zararım 800 oluyordu nerdeyse
200 lira zararla sattım
Neyse artık 1 yıl satmamak üzere düşünüyorum
Artık dibi boylar mı bilmem
Bende çok düşeceğine inanmıyorumşaka bir yana ben altının kolay kolay düşeceğine inanmıyorum artık. en fazla mehter marşı gibi olur 2 ileri bir geri devam eder. Bence 2-3 lira bile düşmüş olsa almak lazım
Aynen, cnm birde uzun vade ise hiç problem olmazBende çok düşeceğine inanmıyorum
En fazla 113 falan
110un altı imkansız bence
Yüklü alım da yapmayacağıma göre çok da sıkıntı değil aslında
Sensin günaydınGünaydınn
Yirim nen tripler kralicesi seni.Günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?