Güneş Kremi yüz içinse hangi marka aldınız bende açık Tenliyim temmuzda bizimde tatil var kısmet olursa inşallah :)Günaydinnn.
Devasa kumbara yerinde sayiyo resmen
Biz ramazanda ve tatilde acılıyoruz maddi acıdan.
ramazanda hafta sonu disarda iftar yapiyoruz acık havada haftada 1defa
Degisik yerler buluyoruz.
Temmuzda da tatil icin plan yapiyoruz birikime bir sure pek bise atamayabilriz.
Dün netten 49.90 gunes kremi siparisi verdim(indirimdeydi).
Vucut icinde indirim bekliyorum bir dahaki ay alirim.
Alisveris yaptim 100tl yakin harcadım
Hakmar ve cagrı/semt den aldım.
Sözde aysonunu getircektim
Maleesef cocuklar isteyince akan sular duruyo.
Sosis,sucuk,peynir,erik,kiraz,su,pirinc(cagrida suan cagri baldo pirinc 7,5tl)
Seker,çay,domates,telli peynr,krem peynir nutella aldım.
Sogan ve patatesi unuttum onlarda alincak.
35tl borc yaptim.
Tost mak kirilmisti minik bir tost mak. Aldim (bizde oglum tost yiyo biz pek aramiyoruz) 40tl
Maşa,ceviz ve findik kiracagi ve caykasigi aldim.
20tl verdim 35tl borcum kaldı.
Bu ara ne cok harcadım ya
Allah bereket versin mübarek ay'a da girerken hepimize bolluk,bereket,huzur versin.
Aynı kafadaniz bende ramazan öncesi bütün alışveriş işini en azından giysi olayını halletmek istiyorum :)
Tatil için bende bi liste hazirlicam cepten kullanıcam para olayını şimdilik olmadı evdeki kumbarayi devreye sokicimooo 2 çocukla bi dünya alincak var biri 15 aylık o biraz sıkıntı hayırlısı sağlık olsun hepsi hallolur inşallah asla ama asla aşırıya kaçmak yok birikime devam çok faydasını gördüm :)
Güneş Kremi yüz içinse hangi marka aldınız bende açık Tenliyim temmuzda bizimde tatil var kısmet olursa inşallah :)
Ayrica benim aldigim acik ve hassas yenliler icin resmini atarim dilersenizGüneş Kremi yüz içinse hangi marka aldınız bende açık Tenliyim temmuzda bizimde tatil var kısmet olursa inşallah :)
Çok teşekkür ederim resim atarsanız sevinirim :)Ayrica benim aldigim acik ve hassas yenliler icin resmini atarim dilerseniz
Bide sebamed baktım da kararsız kaldım onla ilgili bilginiz varmı sabun ve kremini kullanıyorum ama Guneskremin den bihaberim :)Ayrica benim aldigim acik ve hassas yenliler icin resmini atarim dilerseniz
Bi site var dermoe...m oraya bi bakim orda bu markalar kesin vardır eczanelerde daha yüksek fiyatlar tekrar teşekkür ederim sebamed elesem iyi olur :)(Burdaki bir topik icin cekmistim)
Eki Görüntüle 1835710
Sebamed sabununu kullaniyorum(hassas ciltler icin) ama duzenli degil
Sebamed in cesitleri var galiba
Yuzume surmem ama vucut icin alinabilir
Daylong,bioderma,heliocare bunlarada bakin
Ben cok arastirdim bunlari kullananlar memnun.
Özellikle daylong gunde 1 defa surmek yetiyomus
Bende bilinmis bi siteden aldimBi site var dermoe...m oraya bi bakim orda bu markalar kesin vardır eczanelerde daha yüksek fiyatlar tekrar teşekkür ederim sebamed elesem iyi olur :)
Bende bayadir araştırıyorum ufak tefek güneş lekeleri olunca kesin karar verdim inşaallah bulurum düzgün bi marka :)Bende bilinmis bi siteden aldim
Önce 2arkadasim aldi ve orjinal dedi
Onlara guvenerek aldim bende
Eczane fiyatlari ucuk
Guvenilir bi siteden temin edebilirsiniz.
Yazdiklarimi cok arastirdim
Bir suru blog,yorum,yorumcu okudum
Sitelerdeki alanlarin yorumlarini dahi okudum tek tek.
Cunku cildim hassas ve lekeye cok musait.
Yuzumde önemli benim icin.
Umarim sizde dogru markayi bulursunuz.
Kuzum buralarda da takılıyorumkızlardan geriden gelip sizleri okumak pek keyifli :)
biliosunuz birikim yok bir dönem minimum harcama mantığıyla gidiyoruz..
@DilberiRana canım maşallah evde olunca ne güzel şeyler yapıyorsun acukalar falan ellerine sağlık :)
Sahihuban canım seni buralarda görmek çok güzel :)
Kuzum buralarda da takılıyorum
Hayatın her yönü gibi maddiyatta da destek gerek
Güzel şeyler paylaşılıyor insan kendini topluyor
Oh sen de gelmişsin
Süper gelelim tabievet haklısın canım ben burdaydım kısa bir süredir birikim yapamadığım için gün gün takip etmiyordum burasını :)
Süper gelelim tabi
İki haftadır para harcamamakta çalışıyoruz
Hedef birikim değil Kk kullanmamak ve de eldeki ile ay2sine kadar idare etmek
Cepte kaldı 70 tl . Market masraf dahil 11 gün idare etmemiz gerek.:
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Insallah ettiginiz bütün dualar kabul olur. Rabbim hepimize bol bereket ve hayırlı kazançlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?