Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağlığa yapılan harcama her daim kazançlıdır
Annecin memnun kalsın da
Sen de şifanı bul inşaallah

Sağlığa yapılan harcama her daim kazançlıdır
Annecin memnun kalsın da
Sen de şifanı bul inşaallah
İnşallah sağolasın
Rabbim mübarek günün hürmetine hastalara şifa versin
Ben geçen yıl kendime gözlük aldım 150-200 vermiştim o yüzden bu fiyata şaşırdım.. Anneciğime feda olsun

Ya Rabb i
Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle
Bilerek bilmeyerek yaptığımız tüm günahlarımızı bağışla
Sevaplarımızın sayısını değerini arttır
Bizleri yoktan var eden müslüman olmakla şereflendiren Sen sin bin şükür
Aklımızı kullanmayı maneviyatımızı arttırmayı akraba aile arkadaşlarla iyi geçinmemizi sağla
Kalplerde ki yerlerimiz dualarla taçlansın
Cennete götürecek insanlar nasip eyle gönüllerimize
Efendimize yakışır ümmet olmayı nasip eyle
Soyumuzdan hayırlı sağlıklı namazlı imanlı evlatlar nasip eyle
Kendimizi geliştirmemizi aktif müslüman olmamızı sağla
Dertlilere deva hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı nasip eyle
Evimize bereket ver rızkımızı arttır
İsraftan uzak tut
Eşlerimizle muhabbetimizi sevgimizi aşkımızı arttır
Düzenli tertipli müslümanlar olmamızı sağla
Zikrini dilimizden düşürme
Hayra gönlümüzü razı eyle
Daima Senin ile eyle
İbadetlerimizi Hakkı'yla yerine getirmeyi nasip eyle
Yaşamımızı güzelleştir
Bizleri güçlü kıl
Kalbimizi kıran Hakkı'mıza giren insanlardan uzak tut
İşimizi Hakkı'yla yerine getirmek nasip et
Haram maldan kazançtan uzak eyle
Helal rızk ver
Hayırlı huzurlu bir ev nasip eyle
İçerisinde bol gülücük ibadet aşkın olduğu bir yuva nasip eyle
Bekarlara hayırlı imanlı eşler nasip eyle
Anne babamıza sağlık huzur İman nasip eyle
Bin şükür halimize

Amin Ecmain

Günaydınnn
Dün rivaydık gezdik biraz.
Sonra nehir kenarinda yemek yedik 90tl tuttu
Dönuste rivanin köyluleri meyve sebze satiyodu kiraz,erik,salatalik aldik 20tl de ona verdik.
Bu aralar gezmelere gitti paracıklar.

Bugun buranin pazari ama cikmicam.
Evdeyim bugün.

Geç oldu kusura bakmayın ama hayırlı kandiller kızlar:)

GÜN'üm çok güzel ve keyifli geçti kızlar, şükür hazırlığımı yetiştirdim, anneciğim de kıza baktı, yardım etti, gün param 1200 tl, kağıt para kumbarasına attım:)

Annemler gelirken peynir, tereyağı, çökelek, sebze, meyve, balık, et almışlar, keselerine bereket, bize katkıları çok, Allah razı olsun, bizi okutup iş güç sahibi yaptılar şimdi de gene elleri omzumda, Allah başımdan eksik etmesin onları, manevi desteğim onlar... Varlıkları yeter, bizdeler ve 1 hafta daha kalacaklar, zaman dursa, gitmeseler ya da ben küçülsem çıkmasam baba evinden, ahh gene ağlıcam, dayanamıyorum hasrete, şimdi bir de torun sevgisi eklendi, onlar da hassas, Allah'ın emri işte, evlenmek güzel de ayrılık zor, doya doya öpüyorum annemi babamı, 1 kardeşim var, askerde, özledim

Çok uzun oldu kusura bakmayın sevdiklerinize sevginizi çok gösterin:)

Kayınvalidem bağından taze üzüm yaprağı vermişti, annem dün haşladı, bugün inşallah sarma yapıp buzluğa atıcaz, eşim evde, bebeği ona veririm.

Telefon tarifemin taahhüdü bugün bitiyordu, 30 tl yerine artık 45 tl ödicektim, müşteri hizmetlerini arayıp 500 dk daha fazla olan başka bir tarifeye geçtim, 35 tl ödicem:)

Yarın bebeğin genel kontrolü için özel hastaneye gidicez, muayene ücreti 55 tl

Show tvdeki merhaba bebek programından dün hediye kazandım, civil mağazalarında ne alırsam %20 indirim :) ihtiyaçları gözden geçiricem, bu fırsat kaçmaz:)

Daldan dala atladım, bende haberler böyle, şimdi kahvaltı hazırlamalıyım, iyi pazarlar hepinize:)

Sahi sen de gelsene The Black

Bebeginin sansina cok hos bir supriz olmus cnm
Allah bereketiyle güle güle yemek nasip olsun mamalarıda.

Dün toplam 87 tl harcadık
Pazardan bezelye çilek ve market ihtiyaçları market dahil 44 tüttü
Uzun zamandır dışarı çıkmadığımız içim be iki haftadır güzel idare ettiğimiz için yemeğe çıktık ödül olarak 43 ona gitti

İnsan düşünüyor 43 market alışverişi yapsam haftalarca yenir vs ama değişikliğe de ihtiyaç vardı güzel de oldu çok şükür

Bezelyeler çilek reçeli tamam

Bugün sarma çıkarıp pişirdim yarın için
Dikilecek düğmeler vardı onları hallettim
Bebişim çamaşırlarını ütüledim
Kendi giysilerimizi ütüledim yaklaşık 20parça bizimkiler
Ev temiz
Sadece bulaşıklar makineye dizilecek
Hatmim var ondan iki cüZ okudum biiznillah

Yarın hafta başı bu haftayı da düzenli sağlıklı bereketli tutumlu geçiririz inşaallah

İnşallah sağolasın
Rabbim mübarek günün hürmetine hastalara şifa versin
Ben geçen yıl kendime gözlük aldım 150-200 vermiştim o yüzden bu fiyata şaşırdım.. Anneciğime feda olsun
Canım annem almış olduğun gozlukte kaziklanmadin inceltme çok pahalı ayrıca colormatik çok iyi olmuş. Gule gule sağlıkla kullansin

Ben yeni deneme şekline başladım. Şimdi her ay 1400 tl ayırıyorum haecama için. Onu da 4 hafatay boldum.
Yani her hafta 350 tl harcicam. İçinde her şey var harçlık benzin yeme içme gezme tozma. Düğünde hediye takması ilaç. Aklınıza ne gelirse. 350 yı grcmicem inşallah bide böyle deneyim.

Günaydınnn

Son zamanlarda cok para harciyoruz
Yani hafta sonu disarda yemek yemek falan biraz extraya girdi

Ust uste 3haftadir cumartesi gezmlerdeyiz.
Yaz gelince kanimiz kayniyo bizim

Devasa kumbarayıda unutmadık ama
Daha az atıyoruz ama atıyoruz biseyler
Yıl sonu acılmak uzere dolmaya devamm.

Devasa kumbaram büyüyoo

:)

Günaydın kızlarcım.
Bu aralar çok yoğunum ben. Yeni işim daha fazla sorumluluk istiyor. Mükemmelliyetçi bir yapım var, iş hayatındaki en ufak pürüz olumsuz etkiliyor beni, hata kabul etmiyorum. Bunu törpülemeye çalışıyorum şu an.

Birikim topiklerine çok uğrayamıyorum çünkü bu ay doğru düzgün birikim yapamadık. Kredimizin bitmesi şerefine hiç kısmadan harcamalar yaptık. Yine de alışmışız tutumlu olmaya garip geliyor zaman zaman bu durum.

Yarın 2 çeyrek daha alacağım hediye amaçlı ve ay sonuna kadar elimizde 120 tl para kalacak. İdare ederiz çok şükür. Gıdadan yana sıkıntımız yok alışverişimide yaptım.

Bir adet bebek kavanozum var, ona 10,20,50 elime ne geçerse atıyorum 400 civarı olmuştur tahminimce. Bozukları da ayırmıyorum bu sefer.

1000 tl olunca altına çeviricem. Planlar yapıyoruz Rabbim nasip etsin İnşallah.

Önümüzdeki ay cep telefonu alıcam. Bir de klima ihtiyacımız var.

Biz de durumlar böyle.

espoyraz ablam gözlük konusunda içimi ferahlattın
Bende harçlığımı hafta hafta ayırmıştım ama ilk haftadan tüm harçlığımı yedim nerdeyse
Az Bi miktar kaldı onu da idare etmeye çalışacam gittiği yere kadar.. Daha maaşa çok var.. Kısaca ben beceremedim ...
Ben kendimde şunu farkettim; ne Zaman bu ara limitin şu kadar diye kendimi sıksam 3-5 katını harcıyorum.. Ne zaman böyle kendimi kısıtlamasam elimdeki para da kalıyo

Bende bu ara kasmıyorum
Ne ara alıcam
Almam lazım
Nasıl alcam falan diye surekli telase ettigim seylerden fazlasini aldim buldum.

Evham yapınca olmuyo ya
Rahat olmak lazım
Son 1-2aydır oldugu kadar be modundayız.
Kısmıyoruz.

2 tane dr randevum vardı. İkisinin arasında saat farkı da vardı.. Kendimi pantolon alırken buldum.. Ve en kötüsü karttan çektim..
Bana bayramlık pantolon yok!!!!!

Günaydın
Dün 30krs harcadim oglusa su aldim okul icin.
Baska para harcamadım.

Evdekileri pisiriyorum
Kahvaltilikda bitti bitecek.
Yarin kartla alicam eksilenleri.

Meyvesiz durmuyo esim ve oglum.
Bu ara pirinc cok indirimde her markette
2.5kilosu 7.5tl 8tl falan.
1paket alip atim kenara pilav cok yeniyo bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…