Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin herkese benim de zar zor yaptığım 6.5 gram altinim var çok bişey değil ama.benim için çok bişey. Bu ay hiç alamadım cebimde 100 tl var harcamam aya çalışıyorum gelecek aya artık inşallah

valla benim eşim de onu çok yapar, şirkete kendi kredi kartıyla bir şey alır sonra parasını alır harcar. sonra der kart çok gelmiş. ahh bu kredi kartları yokmu. bitirdi bizi bitirdi. eğer eşin maaşlı çalışıyorsa harcamasını takip edemezmisin. ben elimden geldiğince onu yapmaya çalışıyorum. Çünkü eskiden yapmamıştım. bana bir gün kredi çekermisin dedi kredi kartına bir baktım o zamanın parasıyla 10 bine yakın borç vardı. şimdi takip etmeye çalışıyorum kartı harcamaları..

ilerde çalışmadığımda nasıl birikim yapıcam biraz bilgi alayım senden, valla gizleme konusunda çoook iyiyimdir.

aslında aynı taktiği uyguluyormuşuz. çalışmayınca da demekki böyle yapmak lazımmış. 5 varsa da 3 vereceksin. ya da aldığını borç sayıp yerine koyacaksın. taktik bu demekki. mesela ben eşime biriktirdiğim parayı söylediğimde nasıl biriktirdin bu kadar parayı demişti. şoklardaydı... onu da mecburen söyledim çünkü ev için biriktirmiştim. şimdi emeklilik için kalan günlerimi ödemeye para biriktirmeye sıra geldi. zaten yapıyordum bu topikle daha da yapar oldum

çok iyi yapmışsın

bende zulayı annemden öğrendim hep der yanınızda mutlaka paranız olsun ne olur ne olmaz diye .bizde onun izinden ilerliyoruz hiçbirşey kaybetmedik insan maaşlıda olsa kendini garantide hissediyor

ben de annemden öğrendim. gerçekten insan kendini güvende hissediyor. bu arada hoş geldin aramıza ben de daha yeni sayılırım burada.

biz eşimle altın almadan yanayız ..aslında bu benim fikrim anlaştık zorlada olsa sonunda ..her ay bilezik alıyoruz kalan bütçemize göre hem gönlüm hoş oluyo hemde birikim yapmış oluyoruzzz

valla ben eşimle birikim yapamıyorum maalesef. ama çok isterdim böyle olmasını. o para olduğunu bildikçe hemen harcayacak yer buluyor. o sebeple onu borca sokmam gerekiyor ki mal sahibi olalım. çünkü kredileri gününde öder.yoksa mümkün değil

senin çalışan wersiyonunum sanki tr lellicim
Yasasinnnn zulalarrr

Gunaydin herkese benim de zar zor yaptığım 6.5 gram altinim var çok bişey değil ama.benim için çok bişey. Bu ay hiç alamadım cebimde 100 tl var harcamam aya çalışıyorum gelecek aya artık inşallah
Ya hic kucuk,az diye dusunme
Buyumesi icin ònce kucuk olmasi lazim.
Ben eminim uzun sure birlikde burada oldugumuz ve en ònemlisi iradeli oldugumuz surece kocaman olacak o.
Ilk bilezikle basladim
Param (yine zulam) bilezige yetmisti
Sonra esim dogum gunumde bilezik aldi bana.
Òyle oyle basladim
Tam altin falan derken buralara kadar geldim
Ki esiminde hesabinda birikimimiz ayrica nakit olarak.

Benim esim kesinlikle tahmin ediyor
Sen kirlicikisin derdi bana bi ara
Ama nezaman para istesem yok demez sagolsun.

ben de kaç gündür evdekileri değerlendiriyorum, önceden hergün iş dönüşünde markete muhakkak uğrar alacak bişey bulurdum. şimdi onu yapmıyorum. bugün elektrik faturasını ödeyeceğim. tabi evde birkaç eksiğim de var. tuvalet kağıdı ve duş jeli almam lazım. bildiğiniz kampanyalar varsa paylaşırmısınız.

Gratisde vardi dusjeli katlogda gormustum
Bi bakabilirsin istersen unuttum suan fiyatini ama aa indirimdeymis iyi falan demistim bakinca.
Cikip alamiyorum o ayri

Ayrica happycenterde 32wc kagidi 21 tl
Balkupu kupseker 3.75
Colgete dismacunu 4kusurdu
Tatsalca 3.75
Biryagda 26kusurdu
Ihtiyaci olan baksin derim

Kızlar akşama köfte yapacağım, buzluktan onu çıkardım. diyetteyiz yanına ne yapsam diye düşünüyorum varmı bir fikriniz

Dün esime 2kangal sucuk gelmis
Esimin calisanlari memlekete bir yere giderlerse bisi getiriyolar sagolsunlar
Afyondan gelmis.
Sucuga para vermem baya gider bize.

hangi marka wc kağıt.

ilerde çalışmadığımda nasıl birikim yapıcam biraz bilgi alayım senden, valla gizleme konusunda çoook iyiyimdir.

aslında burda yazılanlardan okuyup öğrendim bende..haftalık menü hazırlamak,markete listeyle çıkmak en önemli tiyo oldu benim için..eşim her gün para bırakır,ben alacaklarımın ne kadar tutacağını aşağı yukarı tahmin eder,o kadar parayla çıkarım markete..bazen amaan ne hesaplıyosun bu kadar üç günlük dünya derim,10 liralıktır alacağım ama ben 50 bırakır gelirim..o yüzden dikkati elden bırakmamak lazım bence
benim eşim maaşlı değil,her gün bırakır ama sen aylık yapacaksan önce paranı haftalara bölüp, harcamalarını ona göre planla derim nacizane..

Kızlar akşama köfte yapacağım, buzluktan onu çıkardım. diyetteyiz yanına ne yapsam diye düşünüyorum varmı bir fikriniz
Firinda patates yapabilirsin
Bulgur pilavi olabilir.
Tarhana corbasi olur
Firinda mantar olur.
Sebzeleri haslayip uzerine kasar dokup firina veriyorum bir tur garnitur olur yanina
Diyetiniz daim olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…