valla ben eşimle birikim yapamıyorum maalesef. ama çok isterdim böyle olmasını. o para olduğunu bildikçe hemen harcayacak yer buluyor. o sebeple onu borca sokmam gerekiyor ki mal sahibi olalım. çünkü kredileri gününde öder.yoksa mümkün değil
Canim hic òyle yapmaaslında burda yazılanlardan okuyup öğrendim bende..haftalık menü hazırlamak,markete listeyle çıkmak en önemli tiyo oldu benim için..eşim her gün para bırakır,ben alacaklarımın ne kadar tutacağını aşağı yukarı tahmin eder,o kadar parayla çıkarım markete..bazen amaan ne hesaplıyosun bu kadar üç günlük dünya derim,10 liralıktır alacağım ama ben 50 bırakır gelirim..o yüzden dikkati elden bırakmamak lazım bence
benim eşim maaşlı değil,her gün bırakır ama sen aylık yapacaksan önce paranı haftalara bölüp, harcamalarını ona göre planla derim nacizane..
Firinda patates yapabilirsin
Bulgur pilavi olabilir.
Tarhana corbasi olur
Firinda mantar olur.
Sebzeleri haslayip uzerine kasar dokup firina veriyorum bir tur garnitur olur yanina
Diyetiniz daim olsun canim
benimkide böyle yaa..işi gereği büyük paralarla oynuyo ama 100 bile olduğunu bilse,benim parama yer buluyo..hayır biriksin yine al be adam,bir işe yarasın ama yok..gerek yok ben biriktiriyorum ya diyo,gıcık oluyorum
Canim hic òyle yapma
Gez yeni markalari dene
Hep fairy alirdim sonra 4kusur 5tl falan cikti
Bim desto pembe almaya basladim bulasik detj.
Benden gorup annem aldi arkadasim aldi.
Cokda gzl kokuyo ve kopuruyor..
Ordan direk 2 tl kar var mesela.
Ufak ama herseyden 1-2tl kâr ettigini dusunsene.
Canim hic òyle yapma
Gez yeni markalari dene
Hep fairy alirdim sonra 4kusur 5tl falan cikti
Bim desto pembe almaya basladim bulasik detj.
Benden gorup annem aldi arkadasim aldi.
Cokda gzl kokuyo ve kopuruyor..
Ordan direk 2 tl kar var mesela.
Ufak ama herseyden 1-2tl kâr ettigini dusunsene.
Nasil bir fark ne guzel o 50 zulaya meselaişte onu ben hiç yapamıyodum..aklımda tutamıyodum bir türlü..şimdi şimdi önce bakıyorum netten indirim bültenlerine öyle çıkıyorum..hakkaten iyi kar oluyo..geçen eşim alışveriş yapmış,100 liralık alışverişe 49 ödemiş indirimlerle..
işte onu ben hiç yapamıyodum..aklımda tutamıyodum bir türlü..şimdi şimdi önce bakıyorum netten indirim bültenlerine öyle çıkıyorum..hakkaten iyi kar oluyo..geçen eşim alışveriş yapmış,100 liralık alışverişe 49 ödemiş indirimlerle..
Fiyati uygun belki seversinben de genelde bilinmiş marka kullanıyorum, bimin falan hiç denemedim. denemek lazım
Yasasinnnn zulalarrr
Ya hic kucuk,az diye dusunme
Buyumesi icin ònce kucuk olmasi lazim.
Ben eminim uzun sure birlikde burada oldugumuz ve en ònemlisi iradeli oldugumuz surece kocaman olacak o.
Ilk bilezikle basladim
Param (yine zulam) bilezige yetmisti
Sonra esim dogum gunumde bilezik aldi bana.
Òyle oyle basladim
Tam altin falan derken buralara kadar geldim
Ki esiminde hesabinda birikimimiz ayrica nakit olarak.
Çok teşekkür ederim bana umut oldunuz:) damlaya damlaya göl olur diyelim o zamaaaan
indirimleri netten nereden takip ediyorsunuz
Bimin salcasi gerçekten güzel tuvalet kagidi kağıt havlusu yumusaticisi yer silme deterjani pirinci patlayan mısırı falan çok güzel ben alıyorum a101 deki abc yumusatici nin moru da çok güzel hem uygun fiyatlı bence deneyinben de genelde bilinmiş marka kullanıyorum, bimin falan hiç denemedim. denemek lazım
Kesinlikle yurdum salca guzelBimin salcasi gerçekten güzel tuvalet kagidi kağıt havlusu yumusaticisi yer silme deterjani pirinci patlayan mısırı falan çok güzel ben alıyorum a101 deki abc yumusatici nin moru da çok güzel hem uygun fiyatlı bence deneyin
Ben pembesini denedim evet o da güzel ama moru çok kalıcı mis gibiKesinlikle yurdum salca guzel
Evt a101abc pembesini sevdim bende morunada bakim ama
Boyle begendigimiz uygun fiyayli urunleri yazarsak ogretmis ogrenmisde oluruz.
En kısa surede denicem merak ettim koku sevdalasi olarak :)Ben pembesini denedim evet o da güzel ama moru çok kalıcı mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?