Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy gezebilsem keske market gezerdim yine.
Suan annem gidip bir yerden aliyor pahaliya geliyor.
Ben indirim nerde var geziyordum.
Evden kataloglari mutlaka takip edin.

benimkide böyle yaa..işi gereği büyük paralarla oynuyo ama 100 bile olduğunu bilse,benim parama yer buluyo..hayır biriksin yine al be adam,bir işe yarasın ama yok..gerek yok ben biriktiriyorum ya diyo,gıcık oluyorum

Canim hic òyle yapma
Gez yeni markalari dene
Hep fairy alirdim sonra 4kusur 5tl falan cikti
Bim desto pembe almaya basladim bulasik detj.
Benden gorup annem aldi arkadasim aldi.
Cokda gzl kokuyo ve kopuruyor..
Ordan direk 2 tl kar var mesela.
Ufak ama herseyden 1-2tl kâr ettigini dusunsene.

Firinda patates yapabilirsin
Bulgur pilavi olabilir.
Tarhana corbasi olur
Firinda mantar olur.
Sebzeleri haslayip uzerine kasar dokup firina veriyorum bir tur garnitur olur yanina
Diyetiniz daim olsun canim

aaa sebze fikri güzel bak hiç aklıma gelmemişti. valla diyetimiz genelde daim olmuyor maalesef. haftaya da eşimin babası gelecek. o gelince mümkün olmuyor diyet. birsürü yemek yapıyor :)

benimkide böyle yaa..işi gereği büyük paralarla oynuyo ama 100 bile olduğunu bilse,benim parama yer buluyo..hayır biriksin yine al be adam,bir işe yarasın ama yok..gerek yok ben biriktiriyorum ya diyo,gıcık oluyorum

bendeeee bendeee ama sanırım erkeklerin çoğu böyle

işte onu ben hiç yapamıyodum..aklımda tutamıyodum bir türlü..şimdi şimdi önce bakıyorum netten indirim bültenlerine öyle çıkıyorum..hakkaten iyi kar oluyo..geçen eşim alışveriş yapmış,100 liralık alışverişe 49 ödemiş indirimlerle..

ben de genelde bilinmiş marka kullanıyorum, bimin falan hiç denemedim. denemek lazım

Nasil bir fark ne guzel o 50 zulaya mesela

Ben kataloga bakip gittiysem listeme not ediyorum
Mesela
Yumurtanin karsisina sok
Deterjana bim
Pirince hakmar yaziyorum kafam karismasin diye.
Oglumu okula birakip ayrica yakin marketlere girip bir goz gezdiriyordum iyiyken hani gunluk indirimi olabiliyor o anlik

indirimleri netten nereden takip ediyorsunuz

ben de genelde bilinmiş marka kullanıyorum, bimin falan hiç denemedim. denemek lazım
Fiyati uygun belki seversin
Bir kac seyini aliyorum
Pecete,sut,yogurt,wc kagidi,islak mendil,salca,ayran,bulasik detj desto,bim mavi yumusaticisi boyle belledigim bi kac urun var kafamda ama illa o olcak.

Desto bulasik detj illa pembesi olcak
Bulut yumusatici illa mavi :)
Onu sevdim ya digerlerini denemek istemiyorum.

Bimin salcasi gerçekten güzel tuvalet kagidi kağıt havlusu yumusaticisi yer silme deterjani pirinci patlayan mısırı falan çok güzel ben alıyorum a101 deki abc yumusatici nin moru da çok güzel hem uygun fiyatlı bence deneyin

Kesinlikle yurdum salca guzel
Evt a101abc pembesini sevdim bende morunada bakim ama

Boyle begendigimiz uygun fiyatli urunleri yazarsak ogretmis ogrenmisde oluruz.

Ne yemekler var aksama kızlar ? Ben param kalsın diye tarhana çorbası yaptim evden malzemelerle bir de kuru fasulye pisiricem pilav. Bu haftayı hep evden geçirmem lazım . Elhamdülillah evimizde bi sürü şey oluyo pişircek gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…