- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Dene canım geçen gün 2.si yüzde elli indirimli diye bişey vardı ben öyle aldim 2 tane bazen öyle indirime giriyo gören olursa haber etsin kizlarEn kısa surede denicem merak ettim koku sevdalasi olarak :)
Bide abc uygun ya denim yaa nolcak diyorum
Ama yumos falan olsa bi dusunim derdim.
Evet annem almis o indirimleDene canım geçen gün 2.si yüzde elli indirimli diye bişey vardı ben öyle aldim 2 tane bazen öyle indirime giriyo gören olursa haber etsin kizlar
Gòzleme olurben et sote yapmayı düşünüyorum,pilavım var dünden.havuç var çok dolapta,yoğurtlu yaparım onuda heralde..
benimde derdim sabah kahvaltıları..okulda kahvaltı veriyolar ama benim kuzum doyarmı emin olamıyoırum.zaten eşimde kahvaltı ediyo..sabah pek kendimde olmuyorum,şöyle akşamdan hazırlayıp sabah yapılacak tarifleriniz varsa çok süper olur
ben de yaparım yeriz biter 2 kişilik zaten alırken de ona göre alırım ben eskiden kendim alışverişe gidiyodum şimdi hamile olduğum için eşimle 2 haftada 1 gidiyoruz ben biten bişey olursa küçük küçük alıyorumMercimek corbasi
Sulu kofte
Pilav yapicam
Cunku evde hic yemek yok.
Yine az az yapicam herzamanki gibi.
2gunluk yemek yaparim ben elimde alisti zaten az yapmaya hic ziyan olmaz bizde.
tava böreği olabilir akşamdan menemen yapıp sabah yumurtasını kırabilirsin üstüne. peynirli poğaça olabilirben et sote yapmayı düşünüyorum,pilavım var dünden.havuç var çok dolapta,yoğurtlu yaparım onuda heralde..
benimde derdim sabah kahvaltıları..okulda kahvaltı veriyolar ama benim kuzum doyarmı emin olamıyoırum.zaten eşimde kahvaltı ediyo..sabah pek kendimde olmuyorum,şöyle akşamdan hazırlayıp sabah yapılacak tarifleriniz varsa çok süper olur
Canim mayada yada kabartma tozuyla yaptr_lelli pisi hamurunu akşamdan hazırlayıp sabah pişirsem oluyomu. bide ben o pisiyi hamurun yarısına peynir koyup diğer yarısını üzerine kapatıyorum,bardakla kesiyorum sonra..çok güzel oluyo,yapmayan varsa denesin bence..
sağolun valla yaa,not aldım hepsini.aklıma gelmiyo bazen.
Bayat ekmekleri ince ince diliyorum yumurta süt un bitanede kabartma tozu koyup güzelce çırpıyorum cok cıvık olmucak ekmekleri bulayip kizartiyorum .Diğerlerini arkadaşlar yazmış.ben et sote yapmayı düşünüyorum,pilavım var dünden.havuç var çok dolapta,yoğurtlu yaparım onuda heralde..
Bayat ekmekleri ince ince diliyorum yumurta süt un bitanede kabartma tozu koyup güzelce çırpıyorum cok cıvık olmucak ekmekleri bulayip kizartiyorum .Diğerlerini arkadaşlar yazmış.ben et sote yapmayı düşünüyorum,pilavım var dünden.havuç var çok dolapta,yoğurtlu yaparım onuda heralde..
Bimin salcasi gerçekten güzel tuvalet kagidi kağıt havlusu yumusaticisi yer silme deterjani pirinci patlayan mısırı falan çok güzel ben alıyorum a101 deki abc yumusatici nin moru da çok güzel hem uygun fiyatlı bence deneyin
Kesinlikle yurdum salca guzel
Evt a101abc pembesini sevdim bende morunada bakim ama
Boyle begendigimiz uygun fiyatli urunleri yazarsak ogretmis ogrenmisde oluruz.
yani alerjiniz varsa bilemiycem ben çamaşırları asıyorum baya bi kokuyo belki size fazla gelebiliryumuşatıcısının kokusu ağırmı benim alerjim var da çok tıkıyor beni. ondan dolayı yumoş un hipoalerjenik olanını kullanıyorum. siyahlara hiç kullanmıyorum solduruyormuş.
yumuşatıcısının kokusu ağırmı benim alerjim var da çok tıkıyor beni. ondan dolayı yumoş un hipoalerjenik olanını kullanıyorum. siyahlara hiç kullanmıyorum solduruyormuş.
ay ne güzel nerden alıyosunuz onu acabasalçayı ben de çok beğenmiştim. ama uzun zamandır açık salça alıyorumn.hani güneşte yapaılan varya ondan hem daha uzun süreli oluyor bozulmuyor.
Ne yemekler var aksama kızlar ? Ben param kalsın diye tarhana çorbası yaptim evden malzemelerle bir de kuru fasulye pisiricem pilav. Bu haftayı hep evden geçirmem lazım . Elhamdülillah evimizde bi sürü şey oluyo pişircek gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?