Küçük Düşün Büyük Olsun!

En kısa surede denicem merak ettim koku sevdalasi olarak :)
Bide abc uygun ya denim yaa nolcak diyorum
Ama yumos falan olsa bi dusunim derdim.
Dene canım geçen gün 2.si yüzde elli indirimli diye bişey vardı ben öyle aldim 2 tane bazen öyle indirime giriyo gören olursa haber etsin kizlar

Mercimek corbasi
Sulu kofte
Pilav yapicam

Cunku evde hic yemek yok.
Yine az az yapicam herzamanki gibi.
2gunluk yemek yaparim ben elimde alisti zaten az yapmaya hic ziyan olmaz bizde.

ben et sote yapmayı düşünüyorum,pilavım var dünden.havuç var çok dolapta,yoğurtlu yaparım onuda heralde..
benimde derdim sabah kahvaltıları..okulda kahvaltı veriyolar ama benim kuzum doyarmı emin olamıyoırum.zaten eşimde kahvaltı ediyo..sabah pek kendimde olmuyorum,şöyle akşamdan hazırlayıp sabah yapılacak tarifleriniz varsa çok süper olur

Gòzleme olur
Sigara boregi
Hamur mayalayip pisi yapilabilir

Mercimek corbasi
Sulu kofte
Pilav yapicam

Cunku evde hic yemek yok.
Yine az az yapicam herzamanki gibi.
2gunluk yemek yaparim ben elimde alisti zaten az yapmaya hic ziyan olmaz bizde.
ben de yaparım yeriz biter 2 kişilik zaten alırken de ona göre alırım ben eskiden kendim alışverişe gidiyodum şimdi hamile olduğum için eşimle 2 haftada 1 gidiyoruz ben biten bişey olursa küçük küçük alıyorum

tava böreği olabilir akşamdan menemen yapıp sabah yumurtasını kırabilirsin üstüne. peynirli poğaça olabilir

tr_lelli pisi hamurunu akşamdan hazırlayıp sabah pişirsem oluyomu. bide ben o pisiyi hamurun yarısına peynir koyup diğer yarısını üzerine kapatıyorum,bardakla kesiyorum sonra..çok güzel oluyo,yapmayan varsa denesin bence..

sağolun valla yaa,not aldım hepsini.aklıma gelmiyo bazen.

Canim mayada yada kabartma tozuyla yap
Posete koy dolaba koy dursun
Bisi olmaz
Buzlukda uzun sure duruyor
Dolapda 3gun idare eder seeni

Bayat ekmekleri ince ince diliyorum yumurta süt un bitanede kabartma tozu koyup güzelce çırpıyorum cok cıvık olmucak ekmekleri bulayip kizartiyorum .Diğerlerini arkadaşlar yazmış.

Bayat ekmekleri ince ince diliyorum yumurta süt un bitanede kabartma tozu koyup güzelce çırpıyorum cok cıvık olmucak ekmekleri bulayip kizartiyorum .Diğerlerini arkadaşlar yazmış.

yumuşatıcısının kokusu ağırmı benim alerjim var da çok tıkıyor beni. ondan dolayı yumoş un hipoalerjenik olanını kullanıyorum. siyahlara hiç kullanmıyorum solduruyormuş.

Kesinlikle yurdum salca guzel
Evt a101abc pembesini sevdim bende morunada bakim ama

Boyle begendigimiz uygun fiyatli urunleri yazarsak ogretmis ogrenmisde oluruz.

salçayı ben de çok beğenmiştim. ama uzun zamandır açık salça alıyorumn.hani güneşte yapaılan varya ondan hem daha uzun süreli oluyor bozulmuyor.

aynen ben de öyle yaptım... bak kuru fasulyemde vardı yarın da onu değerlendireyim. iyi fikir oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…