Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızım bırak çeyrek taksınlar satıp çikolata alırsınız
Valla evlilik değilde takı töreni benim de aklımı çeliyor..
Yalnız takıyı da sana bıraktım bak o kadar umutsuzum kendimden
Almanyada taki cok olur bana uyar her turlu
Sen almanyada evlen ama bizede bilet al
Gelelim orda ucuz cikolata valizle getiririm ben
Cukulatam bitince ararim seni ben cınım :)

Almanyada taki cok olur bana uyar her turlu
Sen almanyada evlen ama bizede bilet al
Gelelim orda ucuz cikolata valizle getiririm ben
Cukulatam bitince ararim seni ben cınım :)
Ben sana milka getiririm neyine yetmiyor
Alamancı koca= beyaz dar tshirt, kalın bi altın/gümüş kolye, kapri..
yoooo dostum
Bari İtalyan bul bana.. alamancı istemem

Günaydın
Günübirlik İstanbula gittim geldim.
Çok az para harcadım.
12 lira Havaş
18 lira dergi, kitap aldım
5 lira otobüs kartı doldurdum

Bankada 4750
Nakit 170 kaldı

Ama daha hiç ödeme yapmadım kenara atmadım. Şehir dışına gidip gelcem ne olur ne olmaz diye ödemeleri erteledim dönüşe

Ya kızım 1 kilo verdim zaten mutluyum
Nuss yok Bi kere hiç Bi yerde

Yani gelin gitsen belese gelse nolur ?
Dimi kanka eyyay
Ay gitse de bizde nuss yesek valla güzel olurdu
Almanya bağlantılarım var bulabilirim
İtalya olursa hep pizza makarna be karbonhidratla ömür mü gecer çikolata iyidir iyi

Günaydınlar
bu haftayı 27 tl harcayarak kapattım.
bu pazar tasınıcağımız ev temizlenicek
bildiğiniz güzel temizleyiciler neler ?
WC banyo porçöz iyi çıkarıyor kanka ilk temizlik olacağı için etkili olur bnce
Domestossuz zaten temizlik olmaz
Cifin acenin çamaşır suyu katkılı yüzey temizleyicileri var onlar da iyi olur fayans için fln

Günaydın bu arada...
50 lira attım,bu kez açılmayan kumbaraya ama..bizimkiler künefe demeye başkadı yine. 40 liradan olmayım durup dururken
Sadece meyve ve sigara alıncak bugün. Dünden ıspanak,kereviz salatası ve mercimek çorbası var. Oğlan için hazırlamam lazım bişeyler,ıspanak yemiyo son 1 yıldır

Bende derin dondurucu almaya kararverdim. Bekodan alıcaz. Eşim almışken büyük 7 çekmeceli alalım diyo,ben dolduramayız 5 yeter diyorum. 2 de buzdolabı var evde derin donduruculu. Gerçi aldığımda birinin fişini çekerim,sadece buzluğu için kullanıyorum.

Birde kurutma makinesi almak istiyorum. İhtiyacım var ama arkadaşımın çamaşır mak. kurutuculu. Çoğu şeyi kurutamıyosun boşuna alma diyo. Siz ne dersiniz. Kullanıp memnun kalan veya kalmayan varmı

mutlu hafta sonları sabahın 8.30'undan beri evle uğraşıyorum. geceden beri üç makine çamaşır yıkandı, kurutuldu, katlanıldı. evi dip köşe süpürdüm, sildim. bir tek toz alma işi ve balkonlar kaldı. gece de iki kalıp portakallı kek yaptım. birini soğuyunca dilimleyip dondurucuya attım, diğerini de bebek ziyareti için hazırladım.

bebek ziyaretinde çok uzun kalmayız, kız daha loğusa. gidip gelme en fazla bir buçuk saat sürer.

döndüğümde de balkonları yıkarım, eşimin bir kaç pantolonu ve gömleği, benim iki gömleğim ve iki pantolonum var, bir de nevresim takımı ütülenecek. inşallah bu defa h. içine bırakmayacağım, zor oluyor.

geceden nohut ıslatmıştım, yanına da pilav pişiririm.

yarın da havalardan dolayı ertelenen doğa yürüyüşüne çıkarız, dönerken pazara uğrarız. balık, yeşillik, kereviz, ıspanak, lahana almak istiyorum. biraz dinlenip h.içi için bir kaç çeşit yemek yaparım. balığı da k.valideme götürür, orda pişirir yeriz inşallah.

oy oyyy ne çok işim varmış görüşmek üzere

kurutmalı çamaşır makinelerini satıcı tavsiye etmemişti. ben makine üzerine kurulan kurutma makinesi aldım, çok çok memnunum. büyük kolaylık. kupkuru çıkıyor. kesinlikle tavsiye ederim canım. bosch marka benim. bayisine gidip incele bence.

zelalke geciken taziye ziyaretlerinde biz genelde, çay, şeker veya ikramlık bir şeyler götürürüz. zamanın varsa ev yapımı kurabiye güzel olur. başınız sağ olsun.
akşam giderken kurabiye aldım.. yapacak vaktim kalmamıştı..

Sen yalnız gitsen eşinde iş çıkışı gelse olmazmı
yanlız gitmek çok zor önve ilçeye ordan da köye geçmeliyim köy arabası beklemek falan acayip zaman kaybı oluyor. düzenli olmuyor saatleri genelde. o sebeble eşimle kendi aracımızla gidelim dedik. ben otomatik vitesli aracımızı kullanıyordum aracı yeni değiştirdik manuel vitez olunca şuan daha cesaret edemiyorum kullanmaya. biraz pratik yapıp öğrendiğimde eşimin işi bile olsa planlarımı ertelememiş olurum..

Janita bende makinenin üzerine kurulandan alıcam. Çok sağol. Kışın özellikle perişan ediyo çamaşırlar beni. Hiç değilse bir gün çamaşır günü yaparım. Böyle kuruyana kadar 3 gün dert yani.

zelalke mardin merkez dümdüzdü trafiği falan da yoktur bir iki sürüşte kaparsın manueli bin gitsin valla, mardindeydin değil mi
Janita ne kadar verimli bir gün geçirmişsin oh :) benim de şevkim geldi okuyunca
Bugün bizimkilerin yanındayım akşam yüzmeye gideceğim, gelince mısır ekmeği mayalamak niyetindeyim o ara çamaşırları da yıkarım. Pazar da evi silip süpürüp amaçsızca gezmeyi planlıyorum, ne zamandır özlediğim kar kıştan gidemediğim bir iki yer var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…