Almanyada taki cok olur bana uyar her turluKızım bırak çeyrek taksınlar satıp çikolata alırsınız
Valla evlilik değilde takı töreni benim de aklımı çeliyor..
Yalnız takıyı da sana bıraktım bak o kadar umutsuzum kendimden
Ahaha valla az once isyan ettiEnişte kurtar!!
Bi kalıp sabuna verecek beni!!
Ben sana milka getiririm neyine yetmiyorAlmanyada taki cok olur bana uyar her turlu
Sen almanyada evlen ama bizede bilet al
Gelelim orda ucuz cikolata valizle getiririm ben
Cukulatam bitince ararim seni ben cınım :)
Enişte zekiAhaha valla az once isyan etti
Yetti ben cukulata cukulata nerde var soyle alim bi sus da dedi
Italyan cikolatasi guzelmidir ki?Ben sana milka getiririm neyine yetmiyor
Alamancı koca= beyaz dar tshirt, kalın bi altın/gümüş kolye, kapri..
yoooo dostum
Bari İtalyan bul bana.. alamancı istemem
Kiz sirf ben susayim diye bulurEnişte zeki
Ya şimdi kalkacak ya gece 3de
Uyutmamaya yemin ettin resmen
Aldığım seylere göre cok geldi ya
Sana alayım ben cnm ne lzmsa
Ya kızım 1 kilo verdim zaten mutluyumKızım çikolata konusunda uzmanım ben
Lellinin attığı çoğu çikolata var
Hatta daha fazlası var :)
Carrefour dan tiremisulu çikolata aldım efsaneydi unutamıyorum bu şehirde bulamadım tatilde almıştım
Neler neler var oğluuuuuum yiyin yiyin de kilo veremeyin
Ay gitse de bizde nuss yesek valla güzel olurdu
WC banyo porçöz iyi çıkarıyor kanka ilk temizlik olacağı için etkili olur bnceGünaydınlar
bu haftayı 27 tl harcayarak kapattım.
bu pazar tasınıcağımız ev temizlenicek
bildiğiniz güzel temizleyiciler neler ?
kurutmalı çamaşır makinelerini satıcı tavsiye etmemişti. ben makine üzerine kurulan kurutma makinesi aldım, çok çok memnunum. büyük kolaylık. kupkuru çıkıyor. kesinlikle tavsiye ederim canım. bosch marka benim. bayisine gidip incele bence.Bende derin dondurucu almaya kararverdim. Bekodan alıcaz. Eşim almışken büyük 7 çekmeceli alalım diyo,ben dolduramayız 5 yeter diyorum. 2 de buzdolabı var evde derin donduruculu. Gerçi aldığımda birinin fişini çekerim,sadece buzluğu için kullanıyorum.
Birde kurutma makinesi almak istiyorum. İhtiyacım var ama arkadaşımın çamaşır mak. kurutuculu. Çoğu şeyi kurutamıyosun boşuna alma diyo. Siz ne dersiniz. Kullanıp memnun kalan veya kalmayan varmı
akşam giderken kurabiye aldım.. yapacak vaktim kalmamıştı..zelalke geciken taziye ziyaretlerinde biz genelde, çay, şeker veya ikramlık bir şeyler götürürüz. zamanın varsa ev yapımı kurabiye güzel olur. başınız sağ olsun.
yanlız gitmek çok zor önve ilçeye ordan da köye geçmeliyim köy arabası beklemek falan acayip zaman kaybı oluyor. düzenli olmuyor saatleri genelde. o sebeble eşimle kendi aracımızla gidelim dedik. ben otomatik vitesli aracımızı kullanıyordum aracı yeni değiştirdik manuel vitez olunca şuan daha cesaret edemiyorum kullanmaya. biraz pratik yapıp öğrendiğimde eşimin işi bile olsa planlarımı ertelememiş olurum..Sen yalnız gitsen eşinde iş çıkışı gelse olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?