Cnm evde yapmayi dene kunefeyi belki severlerGünaydın bu arada...
50 lira attım,bu kez açılmayan kumbaraya ama..bizimkiler künefe demeye başkadı yine. 40 liradan olmayım durup dururken
Sadece meyve ve sigara alıncak bugün. Dünden ıspanak,kereviz salatası ve mercimek çorbası var. Oğlan için hazırlamam lazım bişeyler,ıspanak yemiyo son 1 yıldır
Canım migros ta oluyo alman çikolatalarından ama fiyatına bakmadımAy cok sagol cnm
Ama kac gundur fena istiyor canim.
Etrafima soruyorum almanyada kimseniz yokmu diye.
Olmadi en son 1cikolataya 15tl+kargo vericem
Òyle cnm cekti yani.
Evet ya arkadaslards istediklerinin bir cogu var dedi.Canım migros ta oluyo alman çikolatalarından ama fiyatına bakmadım
Buono değil de nussnackere çok benzeyen bi çikolataları vardı, bime gidersem fotosunu atarım. Alman çikolatasıydıBuono muydu
Mercie ve toffie gelmişti ama bn favori
Nussnacker o da yok hiç Bi yerde
Biscolata reklamındaki gibi bi enişten olaydı nolurdu!
Bence de kurutma bana gereksiz geldi yani ya çok kirisiyo ya güzel kurumuyo ama ayrı ayrı alanlar memnun benim 2 si bi arada ben sadece çamaşır mak olarak kullaniyorumBende derin dondurucu almaya kararverdim. Bekodan alıcaz. Eşim almışken büyük 7 çekmeceli alalım diyo,ben dolduramayız 5 yeter diyorum. 2 de buzdolabı var evde derin donduruculu. Gerçi aldığımda birinin fişini çekerim,sadece buzluğu için kullanıyorum.
Birde kurutma makinesi almak istiyorum. İhtiyacım var ama arkadaşımın çamaşır mak. kurutuculu. Çoğu şeyi kurutamıyosun boşuna alma diyo. Siz ne dersiniz. Kullanıp memnun kalan veya kalmayan varmı
Amin.Biscolata reklamındaki gibi bi enişten olaydı nolurdu!
Öyle kocam olsun ben sizi çikolataya boğarım belütfen Allahım amin
Cnm evde yapmayi dene kunefeyi belki severler
Bende cok seviyorum kunefeyi
Ayy Merak ettim valla onun gibiyse cok sevinirim cnmBuono değil de nussnackere çok benzeyen bi çikolataları vardı, bime gidersem fotosunu atarım. Alman çikolatasıydı
AminBiscolata reklamındaki gibi bi enişten olaydı nolurdu!
Öyle kocam olsun ben sizi çikolataya boğarım belütfen Allahım amin
Kipa'da 2tane 5tlydi uygun mu bilmiyorum daOlurmu ki acaba..görümcem yapar ama gerçekten yapar yani. İnsan dışardan yemek istemez o tadı alınca.
Deneyim hakkaten bende yaa. Olduğu kadar,olmadığı kader deriz..
Denedim daha once benOlurmu ki acaba..görümcem yapar ama gerçekten yapar yani. İnsan dışardan yemek istemez o tadı alınca.
Deneyim hakkaten bende yaa. Olduğu kadar,olmadığı kader deriz..
Of ya bugün tatlılar, çukulata lar başka neler olacak nasıl seviyorum canım istiyor,ama yiyemiyorum çukulatayı migrenim var artırıyor,Denedim daha once ben
Hani deneye deneye daha guzel olabilir
Dilpeynirle dene
Ama bardagin altiyla bastir iyice yaglayip kadayifi.
Ben kucuk teflon tavada denemistim.
Kisik ateste pisirdim.
Bi gun aklima vurdu
Benim buzlugumda da hep yas kadayifim vardir
(Suanda bile var)
Cikardim margarini eritip harmanladim.
Minnak teflon tavaya birazini bardagin altiyla bastirarak yerlestirdim.
Araya dil peynir
Uzerinede kadayif doseyip agir bisi koydum oyle pisirdim .
Serbeti soguk olarak dokersin.
Ramazandi benim denedigimde hevesim h
Gecmisti en azindan.
Valla ben burda yazılanlardan koca bir tarif defteri çıkarmışımdır:)
Yazmadığım zamanlarda bile okumadan geçemedim bu konuyu. İyiki varsınız yaa
WC banyo porçöz iyi çıkarıyor kanka ilk temizlik olacağı için etkili olur bnce
Domestossuz zaten temizlik olmaz
Cifin acenin çamaşır suyu katkılı yüzey temizleyicileri var onlar da iyi olur fayans için fln
silikonlu camsil var diğerinden yok ondan bakıyım.Eki Görüntüle 1955635 Şu ikisini alın, başka temizleyicilere çok az ihtiyaç duyarsınız bence..
Isine yariyorsa ne mutlu bizeValla ben burda yazılanlardan koca bir tarif defteri çıkarmışımdır:)
Yazmadığım zamanlarda bile okumadan geçemedim bu konuyu. İyiki varsınız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?