Ne guzel canim bende senin gibi olurum inskurutucu bende dusunuyırum ama sonradan vazgecıyorum almaktan bosuna masraf dıye
bende o topiği takıp ederım canım bende hemen hemen hıc kıyafet almıyorum yanı şöyle cok ıhtıyacım olmalı oyle alıyorum boşu boşuna alıp bekleyen kıyafetım yoktur
gecen kış hıc almadım ama yazın almıştım
sonra amelıyat oldugum zaman pijama, camasır falan baya bısey almıştım yanı oyle cok kıyafete duskun degılım
diyetteyım ama ogrenmek ısterım beytıyı tarıfını verır mısın canım? ayrıca nasıl ekonomık?Şimdilik dışarı çıkmadık ama Bi markete gitmek lzm aslında
Akşama beyti yapacam cok lezzetli ve pratik ve ekonomik oluyor
Dışarda yiyebileceğimiz yemekleri evde yapmayı cok seviyorum
İtiraf ediyorum ben bu uygulamayı sade yaşam topiğiğni okuduktan sonra uygulamaya çalışıyorum. (eskiyen iç çamaşırı) dışında bişey almıyorum. Seni takdir edip örnek alınacak insansın.Sağol canım,
Destek vermen bile önemli
çünkü ben kıyafet almadan duramayan biriyim
Kendine söz verdin ama unutma, biraz dikkat edersen frenleyebilirsin.Sağol canım,
Destek vermen bile önemli
çünkü ben kıyafet almadan duramayan biriyim
tamam karatayı uyguluyoruzda o kadar degıl canım kıyıp ta atamam nutellayı meselaO karatay öldürecek bi gün bizi açlıktan. Ben zayıfım zaten ama eşim bir yılı geçti uyguluyo. Oğlumla ben gizli saklı yiyoruz o gelmeden. Hele bide palm yağı çıktı ya,radyoda dinlemiş,adam delirmiş gibiydi resmen:) hızla mutfağa girdi elinde poşet,baktı baktı attı çöpe,hiç acımadı ne nutella bıraktı evde ne fındık ezmesi..biz öylece bakakaldık:))
O ne kadar takıntılıysa bende bir o kadar rahatım sağlıklı beslenme konusunda
tamam karatayı uyguluyoruzda o kadar degıl canım kıyıp ta atamam nutellayı meselazaten azcık kalmıstı bılmıyorum ne olacak o kavanoz
Cnm köfte harcı hazırlayıp uzun ince yapıp tavada az pişiriyorum sonra yufka veya lavaşa sarıp fırına atıyorum salcalı sos ve bulgur pilavı yapıyorum bir de yoğurt tamamdır istersen lavası kendinde yapabilirsindiyetteyım ama ogrenmek ısterım beytıyı tarıfını verır mısın canım? ayrıca nasıl ekonomık?
guzelmış canım cektı afıyet olsun sıze eşimde istedı ama dıyetteyız dıye mısafır geldıgınde falan yapicam.pzt kv.ler gelıyo mesela onlara yapabılırım guzel olur teşekkurler tarıf ıcınCnm köfte harcı hazırlayıp uzun ince yapıp tavada az pişiriyorum sonra yufka veya lavaşa sarıp fırına atıyorum salcalı sos ve bulgur pilavı yapıyorum bir de yoğurt tamamdır istersen lavası kendinde yapabilirsin
Evde olan malzemeler hep ondan ekonomik cnm:)
Sağol cnmguzelmış canım cektı afıyet olsun sıze eşimde istedı ama dıyetteyız dıye mısafır geldıgınde falan yapicam.pzt kv.ler gelıyo mesela onlara yapabılırım guzel olur teşekkurler tarıf ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?