Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba kızlar
bugun keyıf gunumuz eşimle :)
sabah cok erken olmasa da 9.30da kalktık
10da spora gıttık
koşu fıtness cok ıyı geldı
gelınce mukellef bı kahvaltı hazırladım proteın agırlıklı
simdi de keyıf kahvelerımızı huppletıyoruz :)
karatay dıyetı yapıyorum
aralıktan berı 4 kılo verdım
spor ve saglıklı yaşama daha cok onem verıyorum artık
şekerı ve paketlı, işlenmıs yıyeceklerı nerdeyse eve sokmayacagım artık
hıc olmasa da azaltacagım

dün aksam da pilatese gıttım
kaslarım gıt gıde daha da az agrıyor artık ıkı hafta oldu spor salonuna gıdelı
baya ıyı hıssedıyorum bugun agrım yok.

Ne guzel canim bende senin gibi olurum ins

Şimdilik dışarı çıkmadık ama Bi markete gitmek lzm aslında
Akşama beyti yapacam cok lezzetli ve pratik ve ekonomik oluyor
Dışarda yiyebileceğimiz yemekleri evde yapmayı cok seviyorum
diyetteyım ama ogrenmek ısterım beytıyı tarıfını verır mısın canım? ayrıca nasıl ekonomık?

Sağol canım,
Destek vermen bile önemli
çünkü ben kıyafet almadan duramayan biriyim
İtiraf ediyorum ben bu uygulamayı sade yaşam topiğiğni okuduktan sonra uygulamaya çalışıyorum. (eskiyen iç çamaşırı) dışında bişey almıyorum. Seni takdir edip örnek alınacak insansın.

Oooo kıyafet mantağı biri var burada. Gerçi kendimi bayağı terbiye ettim bu konuda ancak istediğim kıvamda değilim.
Fazla kıyafet Benim ruhumu yoruyor. Üzerimde baskı oluyor sanki.

Size birşey danışmak istiyorum.
Bize bir miktar para gelecek. Halen ödediğimiz 2 yıl sonra birden kredimiz dışında borcumuz yok. Ne yapsak bilemiyoruz. 2 alternatif var.
1. Alacağımız para krediyi kapatmaya yetmiyor. Ama birikmiş paramızı üstüne koyarsak kapatabiliriz. 5 bin tl karımız olacak. Ama biz de parasız dımdızlak kalacağız

2. Uzun zamandır yatak odası ve salonumuzu değiştirmek istiyorduk. Ama nasip olmadı. Bu gelecek parayla 2 odayı değiştirip üstünden kalanı birikime atabiliriz.

Parayla krediyi kapatırsak aylık ödediğimiz 1184 tl cebimize kalacak. Ancak eşyaları taksitle almamız gerekecek.

Ne yapsak sizce ???

M maviduvar1 benımde salona aldıgım koltuklar sımdıkı evıme gore kucuk gelıyor
bende salon takımlarına bakıyorum ama ıkı berjer alsakta olur
bıraz bakıncam sonra karar vercem kısmetse
ben olsam dımdızlak kalmak ıstemezdım canım
tamam 5bınde ıyı bı rakam ama ben olsam brıkım yapmaya devam ederdım

O karatay öldürecek bi gün bizi açlıktan. Ben zayıfım zaten ama eşim bir yılı geçti uyguluyo. Oğlumla ben gizli saklı yiyoruz o gelmeden. Hele bide palm yağı çıktı ya,radyoda dinlemiş,adam delirmiş gibiydi resmen:) hızla mutfağa girdi elinde poşet,baktı baktı attı çöpe,hiç acımadı ne nutella bıraktı evde ne fındık ezmesi..biz öylece bakakaldık:))
O ne kadar takıntılıysa bende bir o kadar rahatım sağlıklı beslenme konusunda

tamam karatayı uyguluyoruzda o kadar degıl canım kıyıp ta atamam nutellayı mesela zaten azcık kalmıstı bılmıyorum ne olacak o kavanoz

tamam karatayı uyguluyoruzda o kadar degıl canım kıyıp ta atamam nutellayı mesela zaten azcık kalmıstı bılmıyorum ne olacak o kavanoz

O karatay a olan bağlılığından değil palm yağından korktu:))
Aşırı derecede takıntılı. Sürekli kanser yapan,yapmayan yiyecekleri okur durur boş kaldıkça,o derece.
uzun bir süredir tavukta girmiyo mesela bizim eve. Kanat çok sever oğlum,gizli gizli yediriyorum kuzuma.

diyetteyım ama ogrenmek ısterım beytıyı tarıfını verır mısın canım? ayrıca nasıl ekonomık?
Cnm köfte harcı hazırlayıp uzun ince yapıp tavada az pişiriyorum sonra yufka veya lavaşa sarıp fırına atıyorum salcalı sos ve bulgur pilavı yapıyorum bir de yoğurt tamamdır istersen lavası kendinde yapabilirsin
Evde olan malzemeler hep ondan ekonomik cnm:)

guzelmış canım cektı afıyet olsun sıze eşimde istedı ama dıyetteyız dıye mısafır geldıgınde falan yapicam.pzt kv.ler gelıyo mesela onlara yapabılırım guzel olur teşekkurler tarıf ıcın

anladım canım yenidennn
ya kızlar yumurta ve tavuk olayına bende bıraz takıgım ama mecbur alıyorum marketten ne yapayım
daha once de sormustum sız nerden alıyosunuz dıye belkı gormeyen olmustur yıne sorayım dedım

Sağol cnm
Evet misafire de cok iyi oluyor
Rica ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…