Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hem de ne zor ben bir senedir alamadım.

Çok geçmiş olsun canım yeni gördüm.

Sen ne diyorsun ben hem dolar hem euro aldım öyle az da değil bildiğin zarardayım
sorma daha da düşüyor
hepinize hayırlı pazarlar...
eşimle dün akşamdan bıraz tartıstık şimdi de tartıstık o mesaıye gıttı bende işe geldım moralım bozuk

Evet spora giderken kullanabileceğim bir şey istiyorum. Ben de 2 kg verdim. 6 kg daha vermem lazım yada 5. Uygun fiyata bulursan bana da bildirirsen sevinirim.

hangı sehırdesın bılmıyorum ama decathlon varsa bulundugun yerde oradakıler uygunmuş papatya soyledı netten de baktım nettende sıpariş verebılırsın Krew
benım son gıdışımde hareketlerı mı yapamadım yoksa hoca cok zorlamadı mı bılmıyoum ama pilateste bır yerım agrımadı canım sen c seklınde durmayı basarabılıyor musun?

Günaydın kızlar
Beth18 ne oldu kuzum ya.
Bizde de ufak bir tartışma yaşandı akşam.kv kp meseleleri

Şöyle az kalorili bir kahvaltı hazırlayayım. Akşama etli patlıcan yapacağım. Eti düdüklüye koyayım.

Kızlar ben de Nike dan bakmıştım o spor için olanlara. Ama salona verdiğim kadar para vermem lazım.
Zaten bir daha üye olmayacağım. Nisanda bitiyor üyeliğim

Yana eğilmek gibi ise evet ama vücudum esnek değil daha. Zamanla inşallah. Burada o dediğiniz markanın magazası yok hiç görmedim. Ben ilk çalışmada hiç zorlanmamıştım sonra hep bacaklarım ağrıdı. Orada da kasmı varmış dedim.

internetten sipariş verebılırsınız bır cok urunu var Krew
bende ılkınde cok zorlandım boynum baya agrıdı
yana degılde one dogru egilip hareket etmek bana ınanılmaz zor gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…