Ayy canımm kankeytom
Sen yaparsınBende gardirobu koseli olarak yaptirmak istiyorum odanin alani daha genis olur yani normal dolabimi kesdirmeyi dusunuyorum bakalim
aaa merak ettimKanki bu konuda garanti bisey biliyorum bi ara anlatirim
En son bakkalın oğlunu mu ayarlıyordu neaaa merak ettim
Mandiye birini buldun kesin
valla benım de ayak bıleklerım kocamınkıyle yarısırBen evde tayt giyiyorum hep o yüzden aldım..
bacaktan incelirsen taktiğini bana da ver..
Ben ilk ayak bileğimden kilo alıyorum diyeyim sen anla
Hayırlı olsun hamileliğinben de yaparım yeriz biter 2 kişilik zaten alırken de ona göre alırım ben eskiden kendim alışverişe gidiyodum şimdi hamile olduğum için eşimle 2 haftada 1 gidiyoruz ben biten bişey olursa küçük küçük alıyorum
Ben de dolar mağdurumdemek sende dolar madurlarındansın, mart ayında belki artış olabilir deniliyor fakat hiç bir şey eski düzene göre gitmiyor. ortada işler dönüyor
Hem de ne zor ben bir senedir alamadım.Biz haziranda alınacak araba için şimdiden kafa yoruyoruz:) üç kafadan ses çıkıyo bizde. Ben arabadan anlamam ama içimede sinsin istiyorum,eşim daha çok motorunun,güvenliğinin derdinde..8 yaşında bir oğlum var,onun bile bir fikri var yani:)
Araba seçimi zor vesselam..
Çok geçmiş olsun canım yeni gördüm.Günaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.
Sen ne diyorsun ben hem dolar hem euro aldım öyle az da değilben dolar aldım az da olsa dolar düştü şans işte
Almanca topiğine takıl derimBir derdim var a konumu acsam acaba acil almanyadan arkadas ariyorum tamamen ticari amacli diye :)
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Çok geçmiş olsun canım yeni gördüm.
sorma daha da düşüyorSen ne diyorsun ben hem dolar hem euro aldım öyle az da değilbildiğin zarardayım
et balık kurumu ve mıgrosa bır bakıcam canım sagol. evet 4 kılo kadar verdım ınsallah 3 kılo daha vermek ıstıyorum verırım onuda ıstedıgım fıt gorunume ulasırım ama bu dıyetı ve sporu zayıflamak ıcın degıl saglıklı olabılmek ıcın ıstıyroum
k a h v e acaba bu aldıgın spor taytı mı? Krew sen spor taytı mı bakıyorsun? benımde spor taytına ıhtıyacım var ama adıdastan baktım 186 tl bır tayt sonra pentıye baktım spor taytı olanlara onlarda 70 lıraya kadar vardı
hangı sehırdesın bılmıyorum ama decathlon varsa bulundugun yerde oradakıler uygunmuş papatya soyledı netten de baktım nettende sıpariş verebılırsınKrew
benım son gıdışımde hareketlerı mı yapamadım yoksa hoca cok zorlamadı mı bılmıyoum ama pilateste bır yerım agrımadı canım sen c seklınde durmayı basarabılıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?