Küçük Düşün Büyük Olsun!

k a h v e yani şöyle dımdızlak. Varsayalım martın 1 inde kapatacağız. Oğluşun altınları dışındaki tüm altın ve dövizimizi bozduracağız. Ama martın 15 inde normal her ay yaptığımız birikimi yapacağız yüne. Kredi parası da kalacak.

Mobilyayı da ( koltuklar dışında) yaptıracağız. Taksit vs imkanı nasıl olur bilmiyorum. Perdesi duvar kağıdı halısı vs olacak.
Eşimde acaba elimizde peşin para olunca daha ucuza mal edebilir miyiz ki diyor

Kızlar ben 2 senedir filan her aldığımı ve verdiğimi tarihi ile yazıyorum. Birşey aldığım zamanda evden mutlaka başka birşeyi veriyorum. Bu şekilde kendimi az da olsa frenliyorum
Dün etek aldım. Hemen dolabımdan başka bir eteği poşete koydum vermek üzere.

Ya ben indirimde bulursam alacam bot ve canta
Kazak kaban vs almam artık zaten
Kitap alacam ama d&r haftasonu fiyat arttırmış hafta içi alcam onları
Bu arada Mia- bize cvp vermıyo fark ettin mi?

Ya ben indirimde bulursam alacam bot ve canta
Kazak kaban vs almam artık zaten
Kitap alacam ama d&r haftasonu fiyat arttırmış hafta içi alcam onları
Bu arada Mia- bize cvp vermıyo fark ettin mi?
Bot alırsan foto bekliyorum haberin olsun
Kitap yurdunun da fiyatlarına bak daha uygun sanki orası
Bende gecen attım sepete baktım 100 lirayı geçti evde de okunmamış kitaplar var almadan çıktım
Sen neler alacaksın banada fikir olsun

Baktım da orda daha pahalıydı
Alanla ilgili kitaplar alacam sen Sever msn bilmiyorum

Ben almamda sizi bilmem
Hediye kabul edilir :)
Telden yaziyorum da bi taraftan eylulle oynuyorum eyyay laf at hemen aman firsatlari degerlendir

M maviduvar1 o zaman önce bi fiyat araştırmadı yap.. olmazsa yıl sonunda kalan parayla ve birikimle kapatırsın krediyi :)
Bu hafta mobilyacı getirip bi fiyat alalım diye konuştuk eşimle. Modeli de kafamda az çok belli. Tek renk beyaz yaptırıp mor ile kombin yapacağım. Bakalım fikrim değişmezse

Bende kurabiyeli dondurma keşfetmiştim ama o yıl kalktı bidaha üretilmedi.. Mia-
eyyay Sence mia kıyafet almadan kaç saat geçirir? :)
Aaaaa cok kirildim

Imm en fazla akşama dayanır bence akşam nette bulur kendini
Hayır dıyorum ki kendime kıyafet almayacam diye söz vermiş
Eee bana al o zmn sözün bozulmaz dıyorum dimi kanka öyle olmaz mı
Bakmiyorum kankey survivor seyrediyorum
Ustleri baslari toz icinde ayyy hic tarz degiller

et balık kurumu ve mıgrosa bır bakıcam canım sagol. evet 4 kılo kadar verdım ınsallah 3 kılo daha vermek ıstıyorum verırım onuda ıstedıgım fıt gorunume ulasırım ama bu dıyetı ve sporu zayıflamak ıcın degıl saglıklı olabılmek ıcın ıstıyroum

Düz siyah önünden ince bi dikiş var.. 40 liradan 11 küsüre inmiş.. sitesinden bi bak istersen..

Kalmamış sadece XS var. ASlında tayta ihtiyacım vardı ama takipyeyim bakayım arada sırada. Peki dışarıda mağazlarda aynı fiyata bulabilirmiyim ki?
k a h v e acaba bu aldıgın spor taytı mı? Krew sen spor taytı mı bakıyorsun? benımde spor taytına ıhtıyacım var ama adıdastan baktım 186 tl bır tayt sonra pentıye baktım spor taytı olanlara onlarda 70 lıraya kadar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…