- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Düz siyah önünden ince bi dikiş var.. 40 liradan 11 küsüre inmiş.. sitesinden bi bak istersen..[/QU
Sitede ki fiyatı mı 11 tl? Çok uygunmuş.
Ya ben indirimde bulursam alacam bot ve cantaYaaa hala çizme alamadım!!! Herşey indirimde ve benim kıyafete ayıracak bütçem Yok.. çantada istediğim bi çanta var.. o kadar pahalı çanta senin neyine diyorum duruyorum bakalım! Hey milletMia- eyyay birbirimizi tutalım alışveriş konusunda.. ilk alışveriş yapan diğerlerinin istediğini de alsın inş ilk alışverişi @tr-lelli yapar aminnnn
Kumaşı NasılKrew evet 20 tl üzeri de ücretsiz kargo
Yalnız sitede sadece s beden kalmış diye hatırlıyorum sen yinede bi kontrol et :)
Bot alırsan foto bekliyorum haberin olsunYa ben indirimde bulursam alacam bot ve canta
Kazak kaban vs almam artık zaten
Kitap alacam ama d&r haftasonu fiyat arttırmış hafta içi alcam onları
Bu aradaMia- bize cvp vermıyo fark ettin mi?
Krew evet 20 tl üzeri de ücretsiz kargo
Yalnız sitede sadece s beden kalmış diye hatırlıyorum sen yinede bi kontrol et :)
Baktım da orda daha pahalıydıBot alırsan foto bekliyorum haberin olsun
Kitap yurdunun da fiyatlarına bak daha uygun sanki orası
Bende gecen attım sepete baktım 100 lirayı geçti evde de okunmamış kitaplar var almadan çıktım
Sen neler alacaksın banada fikir olsun
Ben almamda sizi bilmemYaaa hala çizme alamadım!!! Herşey indirimde ve benim kıyafete ayıracak bütçem Yok.. çantada istediğim bi çanta var.. o kadar pahalı çanta senin neyine diyorum duruyorum bakalım! Hey milletMia- eyyay birbirimizi tutalım alışveriş konusunda.. ilk alışveriş yapan diğerlerinin istediğini de alsın inş ilk alışverişi @tr-lelli yapar aminnnn
Bu hafta mobilyacı getirip bi fiyat alalım diye konuştuk eşimle. Modeli de kafamda az çok belli. Tek renk beyaz yaptırıp mor ile kombin yapacağım. Bakalım fikrim değişmezseM maviduvar1 o zaman önce bi fiyat araştırmadı yap.. olmazsa yıl sonunda kalan parayla ve birikimle kapatırsın krediyi :)
Aaaaa cok kirildim
Bakmiyorum kankey survivor seyrediyorumImm en fazla akşama dayanır bence akşam nette bulur kendini
Hayır dıyorum ki kendime kıyafet almayacam diye söz vermiş
Eee bana al o zmn sözün bozulmaz dıyorum dimi kanka öyle olmaz mı
Ayyy alisveris mi o da ne ?Krew evet 20 tl üzeri de ücretsiz kargo
Ben mağazadan aldım canım aynı fiyatKalmamış sadece XS var. ASlında tayta ihtiyacım vardı ama takipyeyim bakayım arada sırada. Peki dışarıda mağazlarda aynı fiyata bulabilirmiyim ki?
et balık kurumu ve mıgrosa bır bakıcam canım sagol. evet 4 kılo kadar verdım ınsallah 3 kılo daha vermek ıstıyorum verırım onuda ıstedıgım fıt gorunume ulasırım ama bu dıyetı ve sporu zayıflamak ıcın degıl saglıklı olabılmek ıcın ıstıyroumbende alışveriş sevmiyenlerdenim
M maviduvar1 eyer borcu kapatınca rehavete kapılacaksanız krediler kalsın eşyalarını yenile
yok dahada hırslanırım para biriktirmek için diyorsan
kredileri kapa eşyaları taksitlendirirsin
Beth18 canım bizim 4 tavuk bir horozumuz var kızımın sayesinde ama pek yumurtalarını yiyemiyoruz
yani bazen pazardan köy yumurtası bazende marketten yumurta alıyorum
tavuğu da genelde kasaptan alıyorum köy tavuğu diye bizim kendi çiftlikleri var her şeyi oradan getirip kesiyorlar
ama migrosta da organik tavuk var benim bazı arkadaşlarım oradan alıyor
bu arada 4 kilo çok iyi tebrik ederim
bende başlamalıyım bir an önce kızlarım bile şişko demeye başladı
Düz siyah önünden ince bi dikiş var.. 40 liradan 11 küsüre inmiş.. sitesinden bi bak istersen..
Kalmamış sadece XS var. ASlında tayta ihtiyacım vardı ama takipyeyim bakayım arada sırada. Peki dışarıda mağazlarda aynı fiyata bulabilirmiyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?