Benim 2 tane spor ayakkabım vardı. Nike dan indirimde almıştım. Bir tanesini makinede yıkadım. Onu kullanıyorum spordasımdı baktım decatlondakıler cok uygun canım ordan bakabılırım sagol
bırde sporda ayakkabı ne kullanıyorsun M maviduvar1
Bi kere sen bana hediye alacaksın söz verdinBen almamda sizi bilmem
Hediye kabul edilir :)
Telden yaziyorum da bi taraftan eylulle oynuyorumeyyay laf at hemen aman firsatlari degerlendir
ben bu taytları gıyınce bacaklarım tombık tombık oluyo çok çikinCanım aradaki fark ne bilmiyorum ama benim aldığım 11,97 tl olan.. ama görünüşleri aynı:) mağazada o vardı onu aldım benBeth18
Emin'im senin bacaklar benimkinden incedir :) siyah ya o kadar çıkmıyo.. kumaşı da ince değil.. pantolon gibi toparlıyor..ben bu taytları gıyınce bacaklarım tombık tombık oluyo çok çikin
benım tüm kılom bacaklarımda bırıkmıs halde kılo versemde gıtse cok ıstıyorumEmin'im senin bacaklar benimkinden incedir :) siyah ya o kadar çıkmıyo.. kumaşı da ince değil.. pantolon gibi toparlıyor..
Amma reklamını yaptım bepentiden bi teklif bekliyorum artık
Ben evde tayt giyiyorum hep o yüzden aldım..benım tüm kılom bacaklarımda bırıkmıs halde kılo versemde gıtse cok ıstıyorumanladım canım ama sporda olmaz sanırım bu gıdıp bı bakmak lazım decatlona gıtmeden orayada bakarım
Alcam kankey o ayriBi kere sen bana hediye alacaksın söz verdin
Hiç kacırmam fırsatları tabi ki de
Ayyyyy öyle değişik şeyler var ki
Bende gardirobu koseli olarak yaptirmak istiyorum odanin alani daha genis olur yani normal dolabimi kesdirmeyi dusunuyorum bakalimAyyyyy öyle değişik şeyler var ki
İnsan kafayı yer huniyle gezmeye başlar
Zaman buldukça bakıyorum. Odanın şeklinde göre mobilyacı da fikir verir sanırım
Liste yaptin mi kankey evlenirken kocana vercem de
Pampa umutsuzum ben üstüme gelmeyinListe yaptin mi kankey evlenirken kocana vercem de
Dugununde 1 kasa mandi alcam
Pampa umutsuzum ben üstüme gelmeyin
Çatlarım benKanki bu konuda garanti bisey biliyorum bi ara anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?