Küçük Düşün Büyük Olsun!

sımdı baktım decatlondakıler cok uygun canım ordan bakabılırım sagol
bırde sporda ayakkabı ne kullanıyorsun M maviduvar1
Benim 2 tane spor ayakkabım vardı. Nike dan indirimde almıştım. Bir tanesini makinede yıkadım. Onu kullanıyorum sporda
Ben eşohmandan memnunum. Hatta 1-2 tane daha almayı düşünüyorum. Çok terliyorum çünkü

eşorman mı canım tayt demek ıstedın dı mı? 17.99 a var bı tane en cok o satılıyormus ama tabı beden kalmamıs ınternette magzasına bakıcam M maviduvar1

Emin'im senin bacaklar benimkinden incedir :) siyah ya o kadar çıkmıyo.. kumaşı da ince değil.. pantolon gibi toparlıyor..
benım tüm kılom bacaklarımda bırıkmıs halde kılo versemde gıtse cok ıstıyorum anladım canım ama sporda olmaz sanırım bu gıdıp bı bakmak lazım decatlona gıtmeden orayada bakarım

benım tüm kılom bacaklarımda bırıkmıs halde kılo versemde gıtse cok ıstıyorum anladım canım ama sporda olmaz sanırım bu gıdıp bı bakmak lazım decatlona gıtmeden orayada bakarım
Ben evde tayt giyiyorum hep o yüzden aldım..
bacaktan incelirsen taktiğini bana da ver..
Ben ilk ayak bileğimden kilo alıyorum diyeyim sen anla

hafta içinden kalan kuru pastalar vardı buzluğa attım bakalım nasıl olacak sonuç
dün eşime pazardan yufka aldırmıştım
onuda sigara böreği şeklinde sardım birazını yarın sabaha ayırdım birazını da dondurucuya atım

M maviduvar1 fiyat arastirmasi yap cok degisik mobilyalar var

Alcam kankey o ayri
Ayyyyy öyle değişik şeyler var ki
İnsan kafayı yer huniyle gezmeye başlar
Zaman buldukça bakıyorum. Odanın şeklinde göre mobilyacı da fikir verir sanırım

Ayyyyy öyle değişik şeyler var ki
İnsan kafayı yer huniyle gezmeye başlar
Zaman buldukça bakıyorum. Odanın şeklinde göre mobilyacı da fikir verir sanırım
Bende gardirobu koseli olarak yaptirmak istiyorum odanin alani daha genis olur yani normal dolabimi kesdirmeyi dusunuyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…