bende karatay yapıyorum canım. bu soyledıgımı baska bır yerden duymustum ama. karatay da serbestmıymıs bılmıyordum onu da. cok tuzlu ve cok tatlı seylerden yememeye gayret edıyorum. ayranı da arada ıcebılrısın dıyor ya ondan ıcıyorum.
guzel fıkır
cok ıyı canım yapabılırım
Bende derin dondurucu almaya kararverdim. Bekodan alıcaz. Eşim almışken büyük 7 çekmeceli alalım diyo,ben dolduramayız 5 yeter diyorum. 2 de buzdolabı var evde derin donduruculu. Gerçi aldığımda birinin fişini çekerim,sadece buzluğu için kullanıyorum.
Birde kurutma makinesi almak istiyorum. İhtiyacım var ama arkadaşımın çamaşır mak. kurutuculu. Çoğu şeyi kurutamıyosun boşuna alma diyo. Siz ne dersiniz. Kullanıp memnun kalan veya kalmayan varmı
Bende derin dondurucu almaya kararverdim. Bekodan alıcaz. Eşim almışken büyük 7 çekmeceli alalım diyo,ben dolduramayız 5 yeter diyorum. 2 de buzdolabı var evde derin donduruculu. Gerçi aldığımda birinin fişini çekerim,sadece buzluğu için kullanıyorum.
Birde kurutma makinesi almak istiyorum. İhtiyacım var ama arkadaşımın çamaşır mak. kurutuculu. Çoğu şeyi kurutamıyosun boşuna alma diyo. Siz ne dersiniz. Kullanıp memnun kalan veya kalmayan varmı
Oyy kıyamam dün temizlik yapıldı yoruldun tabi dimi
Gel masaj yapıım sonra da Bi kahve yapıım sana kankeytom
Nasılsınız kızlar?
Bugün para harcamak gibi bir planım yok.
Akşama mantı yiyeceğiz, annem sağolsun.
Şehir dışından kayınvalideler gelmiş, bir sürü de hediyelerle gelmişler.
Kızıma elbiseler, pijamalar,
bana havlu,masa örtüsü, bakır çaydanlık, cam şekerlik, bir minik tava
kızıma oyuncak
tereyağ, turşu, dondurulmuş yaprak sarmaları, köfte, ayrıca su böreği
Ben de hediyeleşmeye bayılırım. Genelde süs eşyaları gibi şeyler almam.
Dün şehir dışında bir arkadaşıma gittim, evlerinde kaldım. Kızına bir elbise aldım hırka aldım içine de değişim kartı koydum. Beğenmez de değişirse kesinlikle üzülmem, işine yarasın isterim.
Evine de 2 li havlu aldım. Şimdi ihtiyacı olmasa seneye olur.
Ben de bayılırım hediyelere.
Bende kullanışlı seyleri cok severim.
Benimde kızıma hediye gelince onemli olan pamuklu olması 3-4 yaş olanları bile saklıyorum. cabuk büyüyorlar zaten.
Bende bir tuhaflık var sanırım. Arkadaşlarla çıkıyoruz deli danalar gibi dört dönüyolar mağazaların içinde. Bir o yana,bir bu yana başım dönüyo benim. Ertesi gün mutlaka yatıyorum kafam kalkmıyo
Çoğu zaman eşim alır,bana gerek kalmaz. (Oda pek bi sever alışverişi) yada mesela kazak ihtiyacım var diyelim,alışveriş yaptığım mağazalar bellidir zaten,direk kazak alır çıkarım
Bende normal kadınlar gibi alışverişten zevk almak istiyorum. Çok samimiyim..arkadaşların gözündeki o mutluluktan istiyorum bende gerçekten
ben de hafta sonu annemlere gittik, kardeşim kızının kıyafetleri ayırmış. yığınla kıyafet hepsi yeni bazısını bir kere bile giydirememiş. dedim kullanırım niye kullanmayayım. ne gerek var yeniden yığınla kıyafet almaya. he olur belki dışarda gördüğüm hoşuma giden onları alırım. ama çok fazla almam. gerek yok yani. kızım bir gelsin de hepsini giydireceğim.
merhaba kızlar
bugun keyıf gunumuz eşimle :)
sabah cok erken olmasa da 9.30da kalktık
10da spora gıttık
koşu fıtness cok ıyı geldı
gelınce mukellef bı kahvaltı hazırladım proteın agırlıklı
simdi de keyıf kahvelerımızı huppletıyoruz :)
karatay dıyetı yapıyorum
aralıktan berı 4 kılo verdım
spor ve saglıklı yaşama daha cok onem verıyorum artık
şekerı ve paketlı, işlenmıs yıyeceklerı nerdeyse eve sokmayacagım artık
hıc olmasa da azaltacagım
dün aksam da pilatese gıttım
kaslarım gıt gıde daha da az agrıyor artık ıkı hafta oldu spor salonuna gıdelı
baya ıyı hıssedıyorum bugun agrım yok.
Size birşey danışmak istiyorum.
Bize bir miktar para gelecek. Halen ödediğimiz 2 yıl sonra birden kredimiz dışında borcumuz yok. Ne yapsak bilemiyoruz. 2 alternatif var.
1. Alacağımız para krediyi kapatmaya yetmiyor. Ama birikmiş paramızı üstüne koyarsak kapatabiliriz. 5 bin tl karımız olacak. Ama biz de parasız dımdızlak kalacağız
2. Uzun zamandır yatak odası ve salonumuzu değiştirmek istiyorduk. Ama nasip olmadı. Bu gelecek parayla 2 odayı değiştirip üstünden kalanı birikime atabiliriz.
Parayla krediyi kapatırsak aylık ödediğimiz 1184 tl cebimize kalacak. Ancak eşyaları taksitle almamız gerekecek.
Ne yapsak sizce ???
O karatay a olan bağlılığından değil palm yağından korktu:))
Aşırı derecede takıntılı. Sürekli kanser yapan,yapmayan yiyecekleri okur durur boş kaldıkça,o derece.
uzun bir süredir tavukta girmiyo mesela bizim eve. Kanat çok sever oğlum,gizli gizli yediriyorum kuzuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?