Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınnnn iyi haftalar, valla çok fena yağmur var. hafta sonu sayfaları okuyamadım okuyayım şimdi :)

canım turşu serbest evet. ayran da serbest. ben face de karatay sayfasını takip ediyorum. kitabını aldım okudum. kk daki topik pek doğru bilgili gelmedi bana .

almışken 7 çekmeceli al , ben de beko dan 5 li aldım dolduramam diye düşündüm ama keşke 7 li alsaydım . ki ben 3lü almak için gittim , esnaf abi tanıdık sana satmam dedi oyuncak gibi yetmez diye .. fiyatları ne kadar oldu bilmiyorum ama büyük olsun çekmecenin boş olması performansı düşürmez , yazın bir çekmece küçük pet şişerler doldurdum . çok seviyorum dondurumu yatak oadama koydum sesi falanda rahatsız etmiyor ...

makinem bozulunca hotpoint ten kurutmalı çamaşır makinesi aldım , 10 kg yıkama 7 kilo kurutma . gerçi yazın kullanmıyorum çamaşır serecek yerim var . kışın nevresim beyaz çamaşır havlu falan atıyorum kısa programına , serince yarım saatte kuruyor , normal kurutma yapınca hemen dolaba koyuyorum ayarlarını iyi yapabilirsen sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum . ben memmunum 3 yıldır kullanıyorum .

benim makinamda kurutuculu, evde pek yer olmadığı için bu şekilde almıştım. ama inan sade kurutma makinası çok daha iyi oluyor. mesela benim kurutma makinasında 4 kilo kurutuyorsun hassas kurutmada 2,5 kilo. ama sadece kurutma makinası kullananlar daha memnun.sadece iç çamaşırlarını çabuk yıpratıyor.

kurutma mak bende çok istiyorum.
dondurucuda önemli.
ama 2 yıl erteledim. maddi yönden zorlanmak istemiyorum.

hediyelerini güle güle kullan canım.benim de bu hafta eşimin babası gelecek bol bol getiriyor.zeytinyağ hiç almıyorum. 5 kilo zeytinyağı tereyağı peynir zeytin deniz ürünleri karides ahtapot balık vs. işkembe paça bana saydığı bunlar daha ne getirir bilmiyorum. bayağı masrafımız azalıyor.Allah razı olsun.

evet ya süs eşyaları belki eve uymaz ya da hoşuna gitmeyebilir. en doğrusu kullanışlı bir hediye almak.

Bende kullanışlı seyleri cok severim.
Benimde kızıma hediye gelince onemli olan pamuklu olması 3-4 yaş olanları bile saklıyorum. cabuk büyüyorlar zaten.

ben de hafta sonu annemlere gittik, kardeşim kızının kıyafetleri ayırmış. yığınla kıyafet hepsi yeni bazısını bir kere bile giydirememiş. dedim kullanırım niye kullanmayayım. ne gerek var yeniden yığınla kıyafet almaya. he olur belki dışarda gördüğüm hoşuma giden onları alırım. ama çok fazla almam. gerek yok yani. kızım bir gelsin de hepsini giydireceğim.

benim de sevdiğim ev eşyası mutfak eşyası alışverişidir. kıyafet alışverişinden eskiden çok zevk alıyordum. artık çok sıkıcı geliyor. nedense... belki de eskisi gibi üzerime yakışmıyor ondandır. bir de artık kıyafetler çok kalitesi ve oldukça pahalı. yeni model olsun diye saçma modeller çıkartmışlar. en iyisi sezon sonu alışveriş benim genel prensipimdir

Merhaba kiar sayfaları okuyamadım brn düşük tehlikesi atlattım evde yatıyorum sadece tuvalete kalkicaksin dedi doktorum. Ama iyi bebeğim şükür. Sayfaları okuycam herkese selam​

Bende ablamın verdiklerini giydirmiştim.
yetmeyince sonradan alındı.
kışlık seyler hediye geldi birazda ben aldım.
diş çıkarıyor sürekli terliyor.
mayıs gibide yazlık alırız iç zıbın vs. yeter.
diş buğdayı için hazırlıklar yapıcam abartmadan.
eksiklikler hiç bitmiyor.

ooo süper birlikte yapalım karatay diyetini. ben ilk hafta 2 kilo veriyorum sonra her hafta 1 kilo ve artık marketten paketlenmiş şeyler ben de almıyorum. bana çok şey öğretti gerçekten. hee evet her zaman yapamıyorum ama yaptığımda çok daha sağlıklıyım. mide rahatsızlığım geçiyor. egzama var vücutumda o geçiyor. d vitaminimi artırdığım için grip olmuyorum. kesinlikle süper

benim her zaman tavsiye etttiğim. bankaya olan borcu kapatmaktır. faiz ödemekten nefret ederim. kar zarar hesabını yap canım ona göre hareket et. sonuçta ödemeleriniz bittiğinde. o paraya da yatak odanı değiştirebilirsin.

aynen ya o kadar da değiliz evet zayıflamak için yapıyorum bu diyeti. ama zaten hep yapsam şimdi istediğim ideal kilomda olurdum. bana olumlu gelen şeyleri uyguluyorum. sağlığıma faydası olanları mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…