Bezden değildir bence soğuktan tutmamıştır.legene sıcak su koy içine bırak büyük ihtimal tutacaktir
insan kendini kaybediyor orda şükür ki evime uzak hep gidemiyorum :)Benim de ikea dan beğendiğim seyler var.
Evime yerleşiyim kızıma oyuncak sepeti vs lazım.
kızım uyuyor şuan uyanınca çekeyim fotosunu.evde boyamak çok daha uygun eğer ki yapabiliyorsan kendinAaa fotoğraf var mı?
Ben de bugün tasarruf politikası adı altında kuaföre gitmedim ve saçımı kendim boyuyorum
insan kendini kaybediyor orda şükür ki evime uzak hep gidemiyorum :)
netten alabiliyorsun ama kargosu çok pahalıEskişehir 'de yok malesef bizde Ankara'ya gidince bakıyoruz.
netten alabiliyorsun ama kargosu çok pahalı
Canim firini isit kapat icine koy dursun tutarayyyy ancak bitirdim okumayı. hafta sonu eşim bana sürpriz yaptı annemlere götürdü. ayrı şehirdeyiz annemle. bakalım bugünkü hesabımı yapmadım daha.akşama yemeğim var para harcamayı düşünmüyorum. bu arada dün süt aldım mayaladım az bişey. üzerine örttüğüm bez içine deyince yoğurt tutmamış.ne yapmam lazım sizce ?
Janita bende makinenin üzerine kurulandan alıcam. Çok sağol. Kışın özellikle perişan ediyo çamaşırlar beni. Hiç değilse bir gün çamaşır günü yaparım. Böyle kuruyana kadar 3 gün dert yani.
Benim evde suan heryer her yerde kapi calsa acamam bi sure :)ev çok pis ne yapim bilmiyorum. bu hafta da eşimin babası gelecek. ve zaten evin tozundan ben de rahatsız oluyorum. Galiba temizlik için kadını çağıracağım en azından camlar perdeler de halledilmiş olur.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınMerhaba kiar sayfaları okuyamadım brn düşük tehlikesi atlattım evde yatıyorum sadece tuvalete kalkicaksin dedi doktorum. Ama iyi bebeğim şükür. Sayfaları okuycam herkese selam
Benim evde suan heryer her yerde kapi calsa acamam bi sure :)
Hafta sonu erbaslar talan etti heryeri
Bazalarin altina kadar ne aradiniz huleynnn diye ciircam aksam.
Nasil yapicim bakalim.
Ayy nasil yapicaz bu isleri yaw.Ben de nasıl yapıcam bilmiyorum. güya eşim yardım edecekti c.tesi beni anneme götürdü işten kaçmak içinsonra da diyor çağır kadını gelsin yapsın.
gelin nereliymiş kız
aynen bende abartı sevmiyorum ikea güzel geliyorKızıma oda yaparken int alırım.
bu yaz değilde önümüzdeki kış alınır.
1,5 yaşında oyun oynamaya basladığı zamanlar.
diğer markalar bana cok standart geliyor.
çilek abartı geliyor.
bazı durumlarda temizlikçi çağırılabilir bencedeev çok pis ne yapim bilmiyorum. bu hafta da eşimin babası gelecek. ve zaten evin tozundan ben de rahatsız oluyorum. Galiba temizlik için kadını çağıracağım en azından camlar perdeler de halledilmiş olur.
benim gibi 2 bebekliye kesin şart o zaman bu kurutma makinesi.çamaşır hiç bitmiyor evdekurutma makinesi gerçekten her eve lazım. yıka, kurut, katla veya hemen ütüle yerleştir. iki kişinin çamaşırından nolacak diyenleri dinlemeyip, çeyizime iyi ki almışım dediğim ürünlerin başında geliyor. şimdiden hayırlı olsun canım
oh sefanız olsunneye niyet, neye kısmet dediklerini dün yaşadık. doğa yürüyüşünü kayak yapmaya çevirdik. çok ama çok eğlendik. yiyeceklerimizi evden götürdük, 250 TL kadar da para harcadık. ohh sefamız olsun
böyle olunca pazar işi yarına kaldı. yemek işinin de bir kısmını bu gece inşallah hallederim.
alış lelli seninde oğlun var bakSelamss
Annisle markete gittik
A101ve hakmar gezdik
Gitti 120tl
Kahvaltilik,patates baya bisiler aldik
Ama pahali ya hersey
Bide copcatanlik yaptirdi annem bana
Ya hakmarda bi kız varmis calisan annem gittikce tanismis bana diyoki kiza sor bakim nereliymis diyo
Ula zaten boyunlukla zor geziyom kiza sordum.
Tum serecesini :)
Bide annemin topragi cikti annem daha sevindi.
Diger kizda bende trabzonluyum diyo annem beni durtuyo onun yasi buyuk gibi o olmaz diyo hahahha ay cok eglenceliymis kiz bakinmak
Yeni ugrasimi buldum
Anasinin adini dedesinin adini mahallesini hahahhha:)
Bide cikinca bana diyoki keske yazsaydik babasimi abdullahmis dedesi mi diyo
Aiy anne ya ne islere bulastiriyosun beni
Oglunu evermek isteyen anne modeli vol1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?