Küçük Düşün Büyük Olsun!

ya doğalını bulmak bence çok zor. doğal deyip kazıklıyorlar özellikle istanbulda ben doğal olabileceğine hiç inanmıyorum. o sebeple hiç aramadım bile.

evet aynı şeyi ben de yaşadım. arkadaşımın aldığı hediyeyi kullanamadım kaldı öylece. boşa gitti

Bu yıl ben alaçatı düşünüyorum. bebekle nasıl olur gezmesi bilemiyorum

biz geçen yıl fethiyeye ve marmarise gittik otellerden de çok memnun kaldık. tabi ne tarz tatil seversin, bu da önemli.

ayyyy ancak bitirdim okumayı. hafta sonu eşim bana sürpriz yaptı annemlere götürdü. ayrı şehirdeyiz annemle. bakalım bugünkü hesabımı yapmadım daha.akşama yemeğim var para harcamayı düşünmüyorum. bu arada dün süt aldım mayaladım az bişey. üzerine örttüğüm bez içine deyince yoğurt tutmamış. ne yapmam lazım sizce ?

Merhaba kiar sayfaları okuyamadım brn düşük tehlikesi atlattım evde yatıyorum sadece tuvalete kalkicaksin dedi doktorum. Ama iyi bebeğim şükür. Sayfaları okuycam herkese selam​
geçmiş olsun canım dikkat kendine

aynen ablamın verdiklerini giydirdim bende.evde bile giydirsen yine iyi

merhaba kızlar dün ikeadan kızıma yatak raf kalemlik masa niyetine sehpa(çocuk masası 80 tl idi aldığım sehpa 32 tl gayette kullanışlı oldu)mutfağa raf falan derken 600 tl gitti

Benim de ikea dan beğendiğim seyler var.
Evime yerleşiyim kızıma oyuncak sepeti vs lazım.

Aaa fotoğraf var mı?
Ben de bugün tasarruf politikası adı altında kuaföre gitmedim ve saçımı kendim boyuyorum

Bezden değildir bence soğuktan tutmamıştır.legene sıcak su koy içine bırak büyük ihtimal tutacaktir

Bende 500 euro kadar metal euro var. Bankalar almıyor, change office'lerde üçte biri fiyatına bozuyor. Bu paraları nasıl değerlendirebilirim. Bir önerin var mı
hiç fikrim yok canım ya...

zararını kapatmak adına olabilir ama ne olacağı hiç belli değil o haldeyiz. herşey karışık eskiden böyle değildi.
50 dolar kadar alsam diyorum. ama hala karar veremiyorum. daha haftanın başı. sonuna doğru ya daha da düşerse...
ama ya daha da artarsa
kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…