- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.434
- 798
anladım canım @yenidennn
ya kızlar yumurta ve tavuk olayına bende bıraz takıgım ama mecbur alıyorum marketten ne yapayım
daha once de sormustum sız nerden alıyosunuz dıye belkı gormeyen olmustur yıne sorayım dedım
Ayni bende oyleyim. :)Hic alisveristen hoslanmam. Kizima hediye almis amcasi pantalon ve kazak. Kazak ve pamtalon kucuk geldi. Degisim karti falan da yok. Yazik olaca k. Baska sehirden almış. Hediyelesme de grcekten degisim karti olmali yoksa bosuna oluyor. Gecen de canta almis fermyari bozuk. Gidip degistireyim desen nerden aldigini bilmeyince attim. Degistireyim fermuari dedim zaten canta 15_-20 tl fermuar degistirme 10 tl. Degmez dedi cantaci.
Bu yıl ben alaçatı düşünüyorum. bebekle nasıl olur gezmesi bilemiyorumBen yıllardır squat yapıyorum ve bana çok fayda etti. Çapraz squat da iç bacağa birebir
Biz temmuz başında yurtdışına çıkacağız ama nereye gideceğiz karar veremedik. Bir kaç rota belirledik ama arada kaldık. 3 ayrı kafadan 3 ayrı ses çıkıyor. Oğluş başka şey istiyor eşim başka ben başka
Yurtiçinde Deniz tatili diyorsan kesinlikle Ege. Antalya gibi sıcak ve nemli olmuyor.
Dalyan Datça Akyaka Marmaris çok çok güzel. Facebook'ta fotoğraflarım var. Bakabilirsin. Oraların doğa güzelliği filan Harika. Hem deniz hem de gezi tatili yapabilirsin. Biz ailecek devada otellere tıkılmaktan hiç keyif almıyoruz.
Merhaba kiar sayfaları okuyamadım brn düşük tehlikesi atlattım evde yatıyorum sadece tuvalete kalkicaksin dedi doktorum. Ama iyi bebeğim şükür. Sayfaları okuycam herkese selam
Sen ne diyorsun ben hem dolar hem euro aldım öyle az da değilbildiğin zarardayım
tatıl için öenerılere ıhtıyacım varr... turkıye ıcınde ama yurtdısına cıkmaya paramız kalmıyo ev kredısınden dolayıeger turkıyede gıdıp begendıgın guzel bı yer varsa yada planladıgın talibim
bu arada bende salonda squat yaptım acayıp yorucu bısey bacaklarım tıtremeye başladı hemen spor hocası onermemıstı bı kız yaparken sordum tarıf ettı sımdı onu arastırcam
Hala aldığımdan düşükAltın 144.41
euro 3.86
dolar 3.63
bende 146 ya falan indiğinde sevinip almıştım. Ama uzun vade düşündüğüm için pekde önemsemiyorum. Birde çok yüksek bir alım yapmamıştımHala aldığımdan düşük
Hala aldığımdan düşük
Bende 500 euro kadar metal euro var. Bankalar almıyor, change office'lerde üçte biri fiyatına bozuyor. Bu paraları nasıl değerlendirebilirim. Bir önerin var mıben de azıcık dolar Euro alsam mı diye düşünüyorum.
ben de azıcık dolar Euro alsam mı diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım dikkat kendineMerhaba kiar sayfaları okuyamadım brn düşük tehlikesi atlattım evde yatıyorum sadece tuvalete kalkicaksin dedi doktorum. Ama iyi bebeğim şükür. Sayfaları okuycam herkese selam
aynen ablamın verdiklerini giydirdim bende.evde bile giydirsen yine iyiBende ablamın verdiklerini giydirmiştim.
yetmeyince sonradan alındı.
kışlık seyler hediye geldi birazda ben aldım.
diş çıkarıyor sürekli terliyor.
mayıs gibide yazlık alırız iç zıbın vs. yeter.
diş buğdayı için hazırlıklar yapıcam abartmadan.
eksiklikler hiç bitmiyor.
geçmiş olsun canım dikkat kendine
aynen ablamın verdiklerini giydirdim bende.evde bile giydirsen yine iyi
merhaba kızlar dün ikeadan kızıma yatak raf kalemlik masa niyetine sehpa(çocuk masası 80 tl idi aldığım sehpa 32 tl gayette kullanışlı oldu)mutfağa raf falan derken 600 tl gitti
geçmiş olsun canım dikkat kendine
aynen ablamın verdiklerini giydirdim bende.evde bile giydirsen yine iyi
merhaba kızlar dün ikeadan kızıma yatak raf kalemlik masa niyetine sehpa(çocuk masası 80 tl idi aldığım sehpa 32 tl gayette kullanışlı oldu)mutfağa raf falan derken 600 tl gitti
Bezden değildir bence soğuktan tutmamıştır.legene sıcak su koy içine bırak büyük ihtimal tutacaktirayyyy ancak bitirdim okumayı. hafta sonu eşim bana sürpriz yaptı annemlere götürdü. ayrı şehirdeyiz annemle. bakalım bugünkü hesabımı yapmadım daha.akşama yemeğim var para harcamayı düşünmüyorum. bu arada dün süt aldım mayaladım az bişey. üzerine örttüğüm bez içine deyince yoğurt tutmamış.ne yapmam lazım sizce ?
hiç fikrim yok canım ya...Bende 500 euro kadar metal euro var. Bankalar almıyor, change office'lerde üçte biri fiyatına bozuyor. Bu paraları nasıl değerlendirebilirim. Bir önerin var mı
50 dolar kadar alsam diyorum. ama hala karar veremiyorum. daha haftanın başı. sonuna doğru ya daha da düşerse...zararını kapatmak adına olabilir ama ne olacağı hiç belli değil o haldeyiz. herşey karışık eskiden böyle değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?