- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Bana alsın ya hediye vermek iyi bişeyNe fenasın sen ya
Ayak üstü beni de dolandıracaktın zaten ucuz kurtuldumBana alsın ya hediye vermek iyi bişey
Bnm param yok olsa ben de alırdım da
Aa ne dolandırması hakkım olanı istiyorum senin yüzünden zarardayım yaaAyak üstü beni de dolandıracaktın zaten ucuz kurtuldum
Korkuyorum senden
33 lira zararın var pampaAa ne dolandırması hakkım olanı istiyorum senin yüzünden zarardayım yaa
Cüzdanında kalan son paradan cok zararım var düşün artık
Kızz deme deme 142den almadım mandiye uydum da anaaam nerelere gidem ne edemeyyay hakkıni ara suan altin 150 olsa hiiiii nasil zarardasin bi dusunsene
Kız arayı kızıştırmaeyyay hakkıni ara suan altin 150 olsa hiiiii nasil zarardasin bi dusunsene
Ya ne bileyim anlar bu para işinden dedim deee olmadı zarardayım mandiii 33tevkalır umarım33 lira zararın var pampaben yinede sen bilirsin dedim ama
Ben yandım sen yanma diye dedim
Hangi konuda beni dinliyon da bu konuda dinleyeceğin tuttu
Mevsimim geçiyo ya hep ondan böyleKızz deme deme 142den almadım mandiye uydum da anaaam nerelere gidem ne edem
yiyecem ben onu
Seninki etmez bee o kadarKız arayı kızıştırma
Ben böbreğimi satmaya karar verdim 490 bin ediyormuş
Vitaminin kaçtı artık senin tabiMevsimim geçiyo ya hep ondan böyle
Kuzu üzgünüm yaYa ne bileyim anlar bu para işinden dedim deee olmadı zarardayım mandiii 33tevkalır umarım
Ptsi düştü düştü yoksa ne yaparım biliyorsunKuzu üzgünüm yahep düşüyor bu ara ne biliiim
AnlaşabilirükPtsi düştü düştü yoksa ne yaparım biliyorsun
Dahada sana inanmam
Tabii o verecek farkı başka kim verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?